güzel fikir ama kapagı açıp bakmak daha kolay geliyo işine yarayacak arkadaş elbet vardır kı kolay gelsin onlara şimdiden...
güzel fikir ama kapagı açıp bakmak daha kolay geliyo işine yarayacak arkadaş elbet vardır kı kolay gelsin onlara şimdiden...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
abiler yaa 2007 yilinda yasiyoz artik
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
benim böyle bişey denemem lazım,
benim depo tam doluyken gösterge yarım falan gösteriyor ve kısa sürede de son çeyreğe iniyor, halbuki ilk çeyreği bile bitirmemiş oluyorum. Göstergenin "E" de durmasına alışı8k olduğumdan bu akşam gelirken benzin bitti yolda, sele altında 3-4 litre vardı koydum ordan devam, deponun ağzını açmadan ne kadar kaldığını bilmek istiyorum gerçekten. Ama o şeffaf boruyu koyacak bi yer de lazım :(
oohoo konu 2006 dan 2008 e taşınmış benim motorda benzin bittiğinde otomatik kendini stop eden motor sistemi var eskimiş bu konu
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
abi sneindemi benim gibi benzin depo takıntıların var
cok ilgınc bı calısma am biraz daha kolaybı dılle anlatılsa bıraz bılımsel olmus
Benzin göstergesi olmayan motorlara ilginç bir çalışma olur...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
süper anlatmışın ya aklıma kemal sunalla şener şen in filmi geldi hani mezara dömerken hortumu tarif ediyorya ağzıma gelcek falan sonra ağzına değilde başka yerine gelio :D:D:D:D tarfilerin süper saol paylaşım için sözlerimi yanlış anlama ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
ya arkadaşlar bana uçtu demeyin ama bende birşey tasarladım resim eklemeyi beceremedim bana yardım ederseniz buraya ekleyeceğim mekanik ve basit bir sistem ama sıkıntı benim sistemde benzin depo kapağı olarak kullanabilen bir sistem tek sıkıntım göstergeyi hareket ettirecek bir mekanızmaın nasıl çalıştığını bilmemem.bendende bu kadar veteriner olarak ancak bu kadarını düşündüm ve çizebildim
paylaşımın için saol
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
depo ya hep 5 ytl lik atarsan benzini daha hassas bi iş yapmış olursun usta ben öyle yapıomda
[COLOR="red"]bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri dolaşıyorsa orada güneş batıyor demektir.[/COLOR]
PEKİ BU RESİMLERİ NASIL GÖRÜYORUZ
7 yıl sonra hort
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)