Go Back   Motosiklet.NeT Forum > MT - Moto Garaj > MT Atölye - Teknik Servis

Dijital KM saati nerden bulabilirim?

Bu konuya 128 cevap yazıldı 10376 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#121)

msr600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: HONDA XL185S-D
Kan Grubu: A Rh+
01-11-2009, 19:01

gps bakarmısınız 205-305 modellerini düsünürseniz

http://www.mtbtr.com/gezi_yayin/yayin.asp?kayitno=1100

http://images.google.com.tr/images?h...ed=0CCgQsAQwAw
  msr600 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#122)

01-11-2009, 19:18

Alıntı:
msr600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim mc 8 halen duruyor kullanıyorum. sizdeki de duruyor sanırım. bende bir tane vardı onu çaldırdım işte 1-2 sene önce sonra bir tane daha aldım ama zar zor . kalmamış mc8 . her gün kullanıyorum ama korkarım 1-2 seneye kadar bozulacak.

gps te hep aklımda alıp gpsteki maksimum hızımı youtube a koyayım diyorum. ama gps normal fabrika verisi yüzde 10 km darasını koymuyor

anlatıyorum hayabusa bile 240 la giderken aslında 220 yapıyor diye km darasını özellikle fabrika koyuyor diye. yok . kabullenmiyo arkadaşlar.

geçen de nokia navigator la gps ten ölçtük mc 8 i doğru ilerliyor. tabi ben yüzde 10 fazla ayarladım bilerek

işte ilerde mecburen ya sade gps alacağız. yada gps li telefon

Alt
  (#123)

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: honda cbr125r mondial mt125
01-11-2009, 19:32

Alıntı:
osmaniyeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim mc 8 halen duruyor kullanıyorum. sizdeki de duruyor sanırım. bende bir tane vardı onu çaldırdım işte 1-2 sene önce sonra bir tane daha aldım ama zar zor . kalmamış mc8 . her gün kullanıyorum ama korkarım 1-2 seneye kadar bozulacak.

gps te hep aklımda alıp gpsteki maksimum hızımı youtube a koyayım diyorum. ama gps normal fabrika verisi yüzde 10 km darasını koymuyor

anlatıyorum hayabusa bile 240 la giderken aslında 220 yapıyor diye km darasını özellikle fabrika koyuyor diye. yok . kabullenmiyo arkadaşlar.

geçen de nokia navigator la gps ten ölçtük mc 8 i doğru ilerliyor. tabi ben yüzde 10 fazla ayarladım bilerek

işte ilerde mecburen ya sade gps alacağız. yada gps li telefon

bende gps'li telefon var ama kullanamıyorum şu gps'i bi anlat ne olur be kardeşim

telefonu acayip kullanırım ama hemen hemen her özelliğini bilirim pc gibi kullanırım ama şu gps olayını bi türlü çözemedim aklım almadı gitti
  kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
  melocann - MSN üzeri Mesaj gönder melocann isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder 
Alt
  (#124)

01-11-2009, 19:37

motorsikletin üzerindeki mekanik km göstergesi ile mc8 arasında 5-10 km hız farkı var(mc8 düşük gösteriyor)( cap ayarını tam yapamamıs olabilirim)
mesafe farkı varmı bilemiyorum mekanik göstergenin mesafe sayacı calısmıyor

gps te veri akısı nasıl olur tam bilemiyorum , tünellerde calısmıyor , kapalı havalarda verimi nasıl olur birde pil sorunu var yaklasık en fazla 10 saat calısma süreleri var

mutlaka sigma dısında motorsiklet için km saatleri vardır ve yakında türkiyeye gelir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:33 ----------

Alıntı:
melocann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende gps'li telefon var ama kullanamıyorum şu gps'i bi anlat ne olur be kardeşim

telefonu acayip kullanırım ama hemen hemen her özelliğini bilirim pc gibi kullanırım ama şu gps olayını bi türlü çözemedim aklım almadı gitti
kullanma kitapcıgına bakarsan daha iyi oolur kardas
Alt
  (#125)

01-11-2009, 19:38

Alıntı:
msr600 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
motorsikletin üzerindeki mekanik km göstergesi ile mc8 arasında 5-10 km hız farkı var(mc8 düşük gösteriyor)( cap ayarını tam yapamamıs olabilirim)
mesafe farkı varmı bilemiyorum mekanik göstergenin mesafe sayacı calısmıyor

gps te veri akısı nasıl olur tam bilemiyorum , tünellerde calısmıyor , kapalı havalarda verimi nasıl olur birde pil sorunu var yaklasık en fazla 10 saat calısma süreleri var

mutlaka sigma dısında motorsiklet için km saatleri vardır ve yakında türkiyeye gelir
mc 8 in arkasında bi tuş var ona 5 saniye basılı tut tekerin çevresini mm olarak yaz doğru göstermeye başlar

evet gps aletlerinin şarjı çabuk bitiyor.

@Melocan
arkadaşın telefonuydu . menuden gps e girdim başladı göstermeye. senin telin modeli neydi bir de internette java yazılımları var
tam ekran hızı görmek için onları bir indir

Alt
  (#126)

01-11-2009, 19:47

Alıntı:
mc 8 in arkasında bi tuş var ona 5 saniye basılı tut tekerin çevresini mm olarak yaz doğru göstermeye başlar

evet gps aletlerinin şarjı çabuk bitiyor.

@Melocan
arkadaşın telefonuydu . menuden gps e girdim başladı göstermeye. senin telin modeli neydi bir de internette java yazılımları var
tam ekran hızı görmek için onları bir indir
n79 var dostum ben yazılım istemiyorum üzerinde hem yazılımı hem dahili gps var nese ben internette az araştırma yapayım bu konuda

çok saol

melocann - MSN üzeri Mesaj gönder melocann isimli Üyeye Skype üzeri Mesaj gönder 
Alt
  (#127)

01-11-2009, 19:54

Alıntı:
melocann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
n79 var dostum ben yazılım istemiyorum üzerinde hem yazılımı hem dahili gps var nese ben internette az araştırma yapayım bu konuda

çok saol
tamam bizde de nokia navigator vardı. önce koumuma baktım gösteriyor mu diye sokağı gösterdi. ardından konum bilgilerimiydi yoksa gps verileri miyfi menuye girdim. orada hızımı gösterdi fakat hızı gösteren rakamlar kçük punto idi.büyük punto görmek istersen motoda yazılım indir

böyle görmek istersen yazılım lazım

Konu osmaniyeli tarafından (01-11-2009 Saat 19:58 ) değiştirilmiştir.

Alt
  (#128)

01-11-2009, 20:03

Alıntı:
tamam bizde de nokia navigator vardı. önce koumuma baktım gösteriyor mu diye sokağı gösterdi. ardından konum bilgilerimiydi yoksa gps verileri miyfi menuye girdim. orada hızımı gösterdi fakat hızı gösteren rakamlar kçük punto idi.büyük punto görmek istersen motoda yazılım indir

böyle görmek istersen yazılım lazım
eywallah saolasın

Alt
  (#129)

01-11-2009, 22:16

http://www.fjrtech.com/getdbitem.cfm?item=27

http://www.speedzilla.com/forums/duc...uter-ducs.html

Konu msr600 tarafından (01-11-2009 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
dijital, saati, nerden, bulabilirim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler