KTM DUKE 250 DEVİR YUKSELMEME PROBLEMİ
-
02 Haziran 2023, 23:20
MERHABA SEVGİLİ FORUM ÜYELERİ
MOTORUMDA ŞÖYLE Bİ SORUN VAR
YOLDA GİDERKEN 3.VİTESTE İKEN ZİNCİRİM ATİP ON DİSLİYE DOLANDİ (ZİNCİR OMRUNU TAMAMLADIĞI İCİN USTA CAGİRİP YENİ ZİNCİR TAKTİK)
BU OLAY YASANDİKTAN SONRA MOTOSİKLETİM SOGUKKEN KESİCİYE GİRİYOR AMA İSİNDİĞİ ZAMAN ALLAH CANİNİ ALİYOR DEVİR YUKSELMİYOR
TOP SPEED DESEN 160 YAPAN MOTOR ZAR ZOR 100 YAPİYOR, 4-5 ay bu sekilde kullandimBULUNDUGUM SEHİRDE USTAYA GOTURDUM SUBAP SIKI DİYİP AYAR YAPTI MOTORUN KOMPRESORUNU OLCTU HERHANGİ BİR SIKINTI GOZUKMUYOR DEDİ, ekstra olarak oksijen sensoru değişti arıza ışığı yakmaya başladı kendim kullanirken yakmiyordu, MOTOSİKLET HALA AYNİ SORUN DEVAM ETMEKTE (ZİNCİR ÖN DİŞLİYE DOLANDIĞINDA O AN DİREKT DEVRİYAJA BASTIM DURDURDUM MOTORU KİTLEMESİN DİYE, USTA GELENE KADARDA KENDİM CİKARTMAYA CALİSİRKEN ON DİSLİDEN KURTARMAK İCİN 3-4 DEFA DEBRİYAJİ CALİSİR VAZİYETTE İKEN BİRAKTİM ON DİSLİ HAREKET ETSİN DİYE) MOTOSİKLETİN SORUNUNU ANLAMANİZ İCİN LİNK BİRAKİYORUM BİLGİSİ OLAN ARKADASLAR BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM https://youtube.com/shorts/ziN2IuVucmM?feature=share
Reklamlar
-
03 Haziran 2023, 19:47
Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Motosikleti arıza tespit cihazına bağlayıp motorda ki sorunları tespit ettirmeniz daha iyi olacaktır.
-
03 Haziran 2023, 19:55
3 farklı tip arıza cihazına bağlandı, Arıza tespit cihazında arıza gözükmemekte :(
-
04 Haziran 2023, 18:18
Debriyaj hasar almış. Komple söküp kontrol edilmeli.
-
04 Haziran 2023, 20:31
Abi debriyaj hasar almış olsa devir kesiciye girip motorsiklet ivmelenme almamış olmaz mı ? :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)