Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KTM RC 125 - Sorun sizce ne olabilir?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    onurkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2015
    Bitane motor aldım 2018 model 24 bin kilometre de 24 aralık 2022 de motora kefil bir satıcı,1 hafta konustum motor iyi güvenebilirsin sorunu yok falan fistan bilirsiniz. Aldıktan 20 dakika sonra gaz teli koptu. 1 saat sonra akü bozuldu.

    10-15 gün sonra da normal yolda giderken motordan ses duymaya basladim. Gaz verdiğimde tıkırtı geliyodu sonra zaten stop etti,

    ustaya götürdüm motoru açmış 10 bin tl masraf var dedi piston,subap takımı, yaylar tırnağı,kayıdı mayıdı saydı ekzantrik falan.

    neyse tamam dedik indirimle yaptırdık biseyler fatura kesersem kdv ödersin dedi fatura kesmedi 1 hafta sonra yine yolda kaldım
    tekrar biseyler yapıldı sonra yine yolda kaldım. en son 1 ay bekledim aldım motoru 20 dakika sonra yine yolda kaldım. 3 aydır motora binemedik doğru dürüst satıcıya dava açıyorum yakın zaman da fatura mı alabilirsem.

    Her tamir sonrası egzozdan beyaz duman atıyordu adeta lokomotif treni gibi ortalığı beyaza boyuyordum. En son motor yine yolda kalınca adamla oturdum konustum fatura kesmesini söyledim parçaların faturasını kesemem dedi yedek parça olarak keserim dedi. Muhasebeci de yedek parca olarak kesemezsin deyince halledecem dedi.

    Sizce usta parçaları değiştirmeden değiştirdim deyip fazla para mı aldı cünkü sorun üst kapakta ve düzelmiyor üst kapak degismeden.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    29 Haziran 2020
    Şehir
    zonguldak
    Motosikleti
    duke 390
    Alirken deneme turu atmadinmi.ekspere sokmadinmi.
    Senin usta tamir etmeden geri vermis motoru.
    O usta kim?

  3. #3
    onurkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2015
    Motosiklet icin 800km uzaktan geldim üstün körü bi baktım. Ustaya da gösterdik ama motorun icini acip bakamazdı orada. Antalya'da bir tamirci tam adres vermiyim simdi hala motor orada tamir etmedigini felan söyledim zaten en son dediği şey bırak bunu ben sana çalışır vaziyette vericem dedi. Bekliyorum arada eve giderken kontrol ediyorum ne var ne yok diye.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler