Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Honda Esengül İstanbul

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Nisan 2019
    Motosikleti
    Honda Cb500F
    Merhaba arkadaşlar Honda Cb500f marka motor kullanmakdayım 2015 model ve şuan 75bin km civarında. Motoru ben 8bin de 2. el aldım ve honda servisine sadece 2 kez götürmek zorunda kaldım zorunda kalmasam hiç götürmeyeceğim çünkü biliyorum başıma gelecekleri....


    1. Bir araç bana çarmıştı trafik sigortası ile değişmesi gereken bazı şeyler vardı bunun için mecbur götürdüm. zaten toplamda 3000tl tutu yani çok birşey yoktu motorda.. Şimdi olaya bakın motorda koruma takozları vardı kazada eğilmişti bende koruma takozu aldım getirdim verdim bunlara neyse iş bitti motoru aldım biniyorum motorda bir gariplik var motorda bariz bir titreşim artışı olmuş kendi kendime diyorum allah allah bu nasıl olabilir diye düşünmeye başladım sonra farkına vardımki motor bloğunu tutan vidalar aynı zamanda takoz vidası bunlar gevşek bırakılmış..Kendim sıkmak istedim vida sıkılmıyor sıkışmış çıkarmak istedim çıkmıyorda... Getirdiğim takozun vidası motor bloğunun dişlisine uyumlu olmamasına rağmen honda servisi kastıra kanırta o vidayı oraya sokmuş yani insanda azıcık bir düşünce olsa derki ulan 1 liralik vida için motor bloğunun dişlerini yalama yapmayalım der ama bunlarda o kafa yok... Neyseki ben çıkarmayı başardım allahdan vida yalama olmuşda motor bloğu dişlisi sağlam kalmış..

    Üsteki olayın devamı far granajı değişti aradan 2 gün geçti baktım benim ön far çalışmıyor ama kasise girince far gelip gidiyor belliki bir temassızlık var ve bu tesadüf olamaz 2 gün önce söküldü burası.Bunuda ben açar yaparımda sırf şu takoz mevzusunu adamların yüzüne vurmak için gittim benim motora bakan ustayı buldum dedimki usta bu takozları nasıl becerdiniz bu şekilde takmayı takamamışsınız ve az daha motor bloğunun dişlilerini yalama yapcakmısınız dedim.. Usta hiç önemsemedi bile valla stajer takmıştır dedi. Özür bile dilemedi adam bırak özürü kusura bakma bile demedi... Dedimki benim far çalışmıyor ama dedim kasisde gelip gidiyor (bu arada benim far led) bu bana dediki far bozulmuştur.. dedimki usta bak bunu ben burda senın yanında açar yaparım bu far sağlam dedim temassızlık var.. Öyleydi böyleydi adama zorla açtırdım benim farın kendi soketi hariç ilave bir soketi daha var adam onu adam gibi takamadığı için çıkmış çapraz duruyordu onuda o açarken yine ben farkettim gösterdim taktı çalıştı.. adamın yüzü bile kızarmadı ve yine ses yok...


    2. Motor 65binde iken ön amortisör keçesinin teki patladı.. Hondanın orjinal yedek parçası 2 keçe ve 2 toz keçesi yanlış hatırlamıyorsam 600tl falan dediler ben tabiki orjinal almadım... Athena marka keçe aldım 2 adet 65tl ariete marka toz keçesi aldım 2 adet 120tl şimdi olaya bakın..
    Bu sefer başka usta yaptı halletti bindim motora çıktım servisten çektim kenara bir bakim dedim.. Bir baktımki eski toz keçeleri takılı bende ufak tefek çatlakllar var ordan belli eski olduğu.. Döndüm hemen servise ustayı buldum dedim usta sen bunun toz keçelerini değiştinmi beni servise soktu masnaın üstünde duran yeni toz keçelerini gösterdi bunlar dedi olmadı bizde zorlamadık o yüzden dedi takmadım.. Usta dedim madem takmadın bana neden söylemiyorsun ayrıca takmadığın keçeyi bana neden vermiyorsun bu keçe dedim 120tl ben dedim parayı yoldamı buluyorum.. Nerede bu keçenin kutusu dedim bide çöpe atmışlar kutusunu çöpten bulduk keçeleri aldığım yere iade ettim..

    Sonra bide beni arıyorlar honda esengül den nasıl memnun kaldınızmı diye anlatıyorum bunları ama bunlar düzelmez arkadaşlar haberiniz olsun... Ben kendi motorumun bakımını kendim yapıyorum 75bin km de 2 kez gittim 2 olay yaşadım gerisini siz düşünün... Bu yaşadıklarımı sıradan bir serviste yaşasam şaşırmam burayada yazmam ama hondanın yetkili servisi normal bir servisten 2 kat fazla işcilik ücreti alarak bunları bana yaşatması bu yazıyı hakediyor...
    mattiadestro, nanis61, wing41 ve 2 diğerleri bunu beğendiler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    12 Haziran 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yamaha mt-25
    yakın zamanda forumdan biri aynı bayi için 500 TL ekspertiz ücreti istediğini yazmıştı.
    Alper600RR bunu beğendi.

  3. #3

    Üyelik
    02 Mayıs 2018
    Evet 500 TL ekspertiz ücreti alıyorlar. "Yetkili servistir, ne olur ne olmaz" dedik girdik ekspertize. Ekspertizle ilgilenen usta sağına soluna bi 10 dakika bakındı "tamamdır" dedi, o camlı odaya 500 TL'yi ödedim, çıktım. Bilgisayara bağlama, kompresyon ölçümü, km kontrol vs yok. "Selam verdik 500 TL aldılar" desem yeri.

    2. hikayem:
    Başka bir tarihte yaşadım bu olayı. Normalde servis kısmına müşteriyi almazlar. Bana bir şey tarif etmek için içeri çağırdılar. Girdim, usta bana bir şeyler söylüyor vs. O sırada bir Spacy'nin başında çalışan ve benim varlığımdan haberi olmayan 2-3 servis elemanından duyduğum diyaloglar:

    + Yuh amg 400 lira işçilik mi yazdınız? sanki motoru indirdiniz...
    - Yaz amg nereden bilecek. İndirdik deriz.

    Bir de her işin sonunda, sizinle ilgilenen usta, siz servisten çıkana dek sürekli gözünüze bakıyor, sürekli elinde bir bez göstergeyi, elcikleri vs siliyor. Bu müşteri memnuniyeti adına yapılıyor olabilir fakat ben her seferinde bahşiş vermem gerektiğini hissettim. Vermedim, çünkü zaten yetkili servise hakkından fazla para verdiğimi düşünüyorum.

    Diğer servislerin de çok farklı olduğunu düşünmüyorum.
    Alper600RR, wing41 ve espresso bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    26 Mart 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    2022 Suzuki V-Strom 650A
    Ben oraya NC (2 sefer) ve CB500F (3 sefer) götürdüm, hizmette bir aksaklık ve olumsuzluk görmedim, yukarıdaki gibi hikâyeler okuyunca acaba birden fazla mı Honda Esengül servis var diye şühpeye düşüyorum açıkçası?

    Not: Benim motorların tüm bakımları orada yapılır; acaba müşteri mi ayırıyorlar, mesela hiç servise gelmemiş araçla düzenli servise gelen araç arasında bir tutum farkları mı var? (Profesyonellikle böyle bir şey olmaz, olmamalı...)

    Bir not daha; ben olsam yan sanayi malzeme ile orijinal servise gidip iş istemem, küfür gibi davranış... Orijinal malzeme kullanmayacaksanız gidin düzgün bir ustada iş yaptırın, servise değil. Sonucu (profesyonelce olmasa dahi) böyle olur... (Ben fren balatası ve zincir dişli orijinal kullanmıyorum, bunları da ustaya götürüp taktırıyorum.)

    2015 CB500F'lerin farı da LED değil bu arada, komple kafa mı değiştirdiniz?

  5. #5
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Honda Esengül ile ilgili şahsen yaşadığım sorunlardan bazıları:

    CBR250R:
    * Akü deşarj sorunu:
    Akü hızlıca boşalıyordu, ölçümlerde şarj sorunu olduğunu tespit ettim ve serviste incelenmesi için bıraktım. Sorunun aküde olduğu söylendi ve akü değiştirildi. bir hafta içinde sorun tekrarlandı ve yolda kaldım, iterek yakındaki başka bir yetkili servise götürdüm ve kendilerince ölçüm yapıp (gaz vererek statordan ancak 12,7V alıyor eleman) sağlam dediler, ısrarlarımla ve bunun normal olmadığını anlatma çabalarımla (usta geçinenlerle uğraşıyoruz!) aküyü garantiden değiştirip gönderdiler(!). Satılık ilanındaki motosiklet bir süre sonra müşteri buldu ve makinenin tüm eksikleri müşteriye anlatılıp pazarlık yapılarak satış gerçekleştirildi. Daha o gün içinde motosiklet yolda kaldı, çekici ile çektirilmesini, yetkili servise götürülüp tespit yapılmasını, benden kaynaklı ise karşılayacağımı söyledim. Şimdi bu kısma dikkat: Motosiklet honda Esengül' e götürülmüş ve tespitte stator ve konjektörde sorun olduğu, bu nedenle yolda kalındığı söylenmiş. Bana aynı servis, ben arızayı söylediğim halde akü diye ısrar ederek değiştirmişti, ilgin ikinci kısım ise aynı şeyi diğer ikinci yetkili servis de yaptı. Fakat ne hikmetse araç satıldıktan sonra yolda kalıp çekilince iş stator ve konjektöre döndü. Servis müdürüyle telefonda konuştum, pişkinlik ve bananecilik diz boyu! Dedim tamam, sorunu kabul ediyorum, zaten öncesinde vardı, size iş yaptıranda hata, hesap numarasını ver parayı göndereyim. O zamanki parayla işçilikle 980 TL hesaba EFT yaptım, satın alana da ayıp oldu, rezillik çekti, bende. Bu iyi dediğimiz servis.

    CBF150:
    Ön tekerlekte üretim hatası var diyorum, balans tutmuyor diyorum. Vatandaş normal diyor, arka çantadan diyor, oyalıyor. Israr ediyorum, yol testi yaptırıyorum, kafa sallama yok diyor. Diyorum ki ben mi salağım, yoksa o mu bu kadar salak ki beni aptal zannediyor. Tekrar ısrarcı oluyorum, usta başı (Formen) dahil iki kişi daha yol testi yapıyor ve sonunda kafa sallama sorunu olduğuna ikna oluyorlar(!). Lastiğe balans yapmak istiyorlar, aparatlar kayıp, yarım saat aparat aranıyor balans makinesi için bu arada ben de işe gecikiyorum tabi. Ardından balans yapıyorlar ve cevap "balans normal", lastikte birşey yok, inceliycez. Diyorum ki; bu benim işimin bir parçası, lastik balansından değil üretim hatasından sorunlu, anlamanın da bir kaç püf noktası vardır. Ön lastiği değiştirin, garantiden işlem istiyorum (motosiklet daha 1.000 km' de). Diyorlar ki lastik garantiden değişmez, ben diyorum değişecek... Sonunda merkezi arıyalım size döneriz deniyor v.s... İki gün kadar sonra aranıyorum, neymiş müşteri memnuniyetinden dolayı değişim talebi kabul edilmiş miş. Ne memnuniyeti! Parça hatalı, istediniz diye yapıyoruz kıymetimizi bilin diyorlar. Neyse, lastik aynı marka model başka birtane ile değiştiriliyor ve sorun tamamen ortadan kalkıyor.

    Yine de bunlara rağmen malesef ki en iyi servislerden birisi diyebilirim. Anlayın! Ama yedek parçasının hakkını yememek gerek, yedek parça bölümü gerçekten çok iyi çalışıyor, hatta belki de bu nedenle memnuniyet kısmını iyi yürütebiliyorlar. Honda Esengül Yedek Parça kısmına buradan da teşekkür etmek isterim, ama servis kısmı? Kusura bakmasınlar.

    Premium Motosiklet (yeni adıyla) ile ilgili şahsen yaşadığım sorunlardan bazıları:

    MT-07
    Servis kısmından şimdilik bir sorun yaşamamış olsam da, yukarıdaki örneğin aksine Premium Motosiklet' de en büyük sorunları Yedek Parça bölümü ile yaşadım.

    Acil teslim almam gereken parça gelmiş, beni aramıyorlar. Bir şekilde geldiğini öğrenip servise teslim almaya gidiyorum ve bana parça henüz gelmedi deniliyor. Diyorum ki; gelmiş, bir bakıverin acil lazım, şu anda açmanız gereken kolinin içinde, hemen alıp gidicem. Adamın cevabı: Bakamam işim var! Diyorum ki; bakın, o parça yanınızdaki kolinin içinde. Onu alabilmek için yarım saatlik yoldan geldim ve acil lazım, rica ediyorum. Bakamam, yarın gelin diyor. Diyorum ki; Yedek parça müdürünüzle görüşmek istiyorum. Müdür benim diyor(gerçekten yedek parça müdürü zat' ın kendisiymiş). Peki diyerek genel müdür veya patronu aramaya başlıyorum, parça gerçekten lazım. Sonunda buluyorum, sağolsun hemen ilgileniyor ve 5 dakika sürmeden parça elime kadar geliyor.

    İkinci sorun ise: Arka fren disk civatası sipariş veriyorum, civataların geldiği bilgisi geliyor ve atlayıp almaya gidiyorum (civata tanesi 24TL, 5 adet alınacak). Gidiyorum, önce ödeme yapılıyor haliyle, ardından fatura ile parçayı teslim almaya gittiğimde bakıyorum ki cıvatalar kullanılmış, sökülüp alien kısımları deforme edilmiş eski cıvatalar. Diyorum ki bu ne?! Vatandaş ısrarla yeni diyor, poşeti açıp gösteriyorum diş kısmındaki gevçeme önleyici kaplama deforme, cıvata başı deforme, resmen takılıp zorlanarak sökülmüş 2cm' lik 5 cıvataya 120TL para vericem. Kısa bir diyaloğun sonunda "almazsanız faturayı iptal edelim(kaba tabirle almazsan alma)" deniyor. Malesef ki parça ihtiyacının aciliyeti olduğundan almak zorunda kalıyorum!

    İşte, buyurun size yetkili servislerin hali. Bu nedenlerle hemen hiçbir şeyde yetkili servise değil, ya kendim yaparım ya da çok güvendiğim bir ustama motosikletimi emanet eder, gider teslim alır, bahşişini de bol tutarım. Ancak malesef ki herkesin teknik bilgi ve becerisi veya imkanı bunun için yeterli olmadığından, belki zamanı olmadığından servisleri tercih etmek zorunda kalıyor. Benzer nedenlerle biz de yetkili servisleri önermek zorunda kalıyoruz. Ama ne olduğunu bilerek, hatta bilmeyerek makinenizin başında durabilirseniz daha iyi sonuçlar alırsınız. Bunu da özellikle belirtmek isterim.

    Yine çok uzun yazmışım. Neyse, kimse okumasa da içimi döktüm rahatladım
    pea, YAHYaONUR, mavzer-i ve 6 diğerleri bunu beğendiler..

  6. #6
    IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Kasım 2014
    Şehir
    şarköy
    Motosikleti
    Xmax
    keçe olayını merak ettim

    sonra keçeleri siz mi değiştirdiniz?

  7. #7
    cıbılduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2019
    Motosikleti
    Monster 696
    Denetim mekanizmasının calısmadıgı bir yerde böyle seyler normaldir. Kendinizi bu yönde gelistirmeniz sonucunda sorununuzu çözebilmissiniz tebrik ederim.

  8. #8

    Üyelik
    03 Nisan 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBR 600
    Esengülle benim de bir anım var ; Motosıkletıme otopark çalışanı caprtı depoda ezık oldu araç peglerınde vs cızık falan oldu dedım dıger yerlerı gec depodakı gocuk yapılsın otopark sahıbı ıle beraber esengule gıttım sahıbı alı esengun baktı megerse otopark sahıbını tanıyormus bunda bırsey yok asagıda kasımpada araba boyacısı var ıkı dakkıkada halleder dedı alı esengule sordum sen kendı boya ıslerını orada mı yaptıyorsun hayır cevabını verdı bu gocuk ıcın baska yerden ben 500 tl fıyat aldım dedım abartmıslar dedı sonra dedıgı yere gıttım adama sordum boyacıya sen daha once hıc böyle ıslem yaptın mı dedım ben motor bakmıyorum hıc yapmadım neden buraya godnerdı dıye bana sordu yanı anlıcagınız esengul buyuk bır fırma olabılır ama hepsı cakallık pesınde
    wing41, gezginkral ve Onur34 bunu beğendiler.

  9. #9
    designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Bahsi geçen yere bir kere 2.el integra bakmaya gittim.Resimlerde zincir muhafazası vardı sorduğumda sahibi aldı dendi.Sonra ben bu motoru almak istiyorum ekspertiz yapıyor musunuz dedim hayır denildi sen Honda servisi değil misin güzel kardeşim baktığım motor harley mi? Başka bir yere götürüp baktırabiliyor muyum hayır peki tur atabiliyor muyum hayır ne yapmamız gerekiyor?Ödemeyi yapıyorum notere gidip satışı alıyorum ve motoru teslim alıyorum.Halbuki ben orası Honda servisi diye motora bakmaya gittim.Tamamen fiyasko anlayacağınız orası bir daha hayatta işim olmaz bir de çalışanlardaki ego tavan
    wing41 bunu beğendi.

  10. #10
    mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Kasım 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    adamların tuzu kuru satışları iyi çaba göstermek için bi gayretleri yok sanırım.
    ama bu saatten sonra fiyatlar böyle yükselmişken satışların ciddi miktarda azalacağı zamanlar gelicek.
    o zaman müşteri memnuniyetine oynamaya başlayacaklar ama bu kadar kötü reklamdan sonra işleri zor olacak.
    espresso ve Onur34 bunu beğendiler.

  11. #11
    Alper600RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2019
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı zuluman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakın zamanda forumdan biri aynı bayi için 500 TL ekspertiz ücreti istediğini yazmıştı.
    o kişi benim.
    Servis kayırlı olduğu için yaptırmadım para kolay kazanılmıyor zaten yaptıkları bir şey de yok etrafta bir iki tur atıp 500 tl alıyorlar

  12. #12
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Honda servisleri arasında Esengül bence en titiz çalışandır ama her zaman şunu söylerim .. Servis çalışanı da senin, benim gibi maaşlı personel.

    Zamanı geldiği zaman hangi parçaların değişeceği de belli, al parçalarını orijinal, git adam gibi bir esnafa .. olsun bitsin ..
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

  13. #13

    Üyelik
    10 Mayıs 2015
    Şehir
    ist-kadikoy
    Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    iyi usta o maaslara yetkili serviste dur-maz.bende honda varken konsuk a götürüyordum,fena değildi

  14. #14
    Alper600RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2019
    Şehir
    İstanbul
    Ben henüz gitmedim. periyodik bakımlar geldiğinde parçaları internetten alıp iyi bir ustaya götürüp taktırıyorum benim için böyle daha ekonomik oluyor.
    iyi bir ustayı bulana kadar biraz uğraşmıştım şuanki ustamdan çok memnunum.

  15. #15

    Üyelik
    19 Ocak 2016
    Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Onun için ellenmiş, oynanmış motor satın almak istemiyor kimse. Çünkü ellemiyor "kanırtıyor" ustalar. İster yetkili ister özel servis. Yetkili servisin bir avantajı var, kurumsal kimlik olduğu için sağa sola 50 yere şikayet edebiliyorsun. Yamaha'yı gider Japonya'ya şikayet edersin.

    Geçen gün daha başka bir yerde yazdım. Nasıl 10 taksicinin 11 tanesine katekullici gözüyle bakılıyorsa ve ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu düzelmeyecekse ve de "ohhh Korona yüzünden taksiciler battı çok mutluyuz" diyen kişiler varsa bu malesef ustalar için de geçerli.

    Taksicilerin suçu aralarındaki çürük elmaları temizleyememeleri, zamanla çürük, tüm elmalara bulaşarak hepsini mahvetmesi. Ustalar da dikkatli olmalı. Şu anda "10 ustadan 9 u" kötü. Arada 1 tane eskilerden çıkıyor. Ama 3-5 seneye kalmaz "10 ustadan 11 i şerefsiz" diyenler olabilir belki de kim bilir.

    Ustalar!!! Dikkat edin bakın. Yan dükkandaki yüzünden sen de işini ekmeğini kaybedeceksin. Git o kötü ustaya işini doğru düzgün yapmasını söyle.
    espresso bunu beğendi.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

  16. #16
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ustalar!!! Dikkat edin bakın. Yan dükkandaki yüzünden sen de işini ekmeğini kaybedeceksin. Git o kötü ustaya işini doğru düzgün yapmasını söyle.
    Oldu sana cinayet sebebi
    ...

  17. #17
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2005
    Kusura bakmayın ama SERVİS almak istiyorsanız bavyeralı tarafına geçmek gerek sanırım.

    Buradaki servisin de yardımcı olmadığı nokta var evet (borusan) ama hak işin içine girince frenim yoktur.

    Almanya genel merkezle yazışmam sonucu 2008 model motosikletimin 10.000 TL'ye yakın orjinal parçasını 1 krş ödemeden değiştirdiler. Şimdi ben başka markaya nasıl yan gözle bakarım ki?

  18. #18
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2015
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Müşteri sıkıntısı olmayan gevşek esnaf olmuş bunlar. Şöyle de bir gerçek var, şehir 20 milyona dayanmış, adamlar kapıdan giren her müşteriye tekme tokat saldırsa, küfretse, yüzlerine tükürse, ertesi gün bidünya başka müşteri yine o kapıdan girecek.

    Haliyle rekabetçi şartların olmadığı yerde müşteri memnuniyetine pek dikkat etmiyorlar demek ki.

    Bu devirde en iyisi ya çok iyi ve dürüst bir özel servis (usta) bulmak yada parçayı alıp tamiratı kendin yapmak. Yetkili servislerin garanti kapsamı olmasa servise gelen müşterilerinin en az 3 te 2 sini kaybederler. Zaten biraz da bundan cesaret alıp bu kadar rahat davranabiliyorlar.

  19. #19
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    3 motorumun da ıncığını cıncığını güvendiğim aynı özel ustada yaptırtıyorum. Zamanla gide gele kanka oluyorsun, bazı işler için para da almıyor. Lakin ustamın da yetersiz olduğu ya da beceremeyeceği işlerin olduğunu biliyorum. Misal elektrik tesisatına müdahele gerekirse ya da motorun inmesi gerekirse ustam s.çar, farkındayım. Yetkili servis ya da bilindik bazı ustalar için Google'da yorumlara bakıyorum, bir kısım insan "oooo muazzam, motorumu kurtardı" derken bir diğer kullanıcılar "motorun içine s.çtı" yazıyor. İnsan karar vermekte zorlanıyor.

  20. #20

    Üyelik
    10 Şubat 2020
    Ben bu honda servislerini anlayamıyorum, benim motordan bir ses geliyordu uğultu gibi neyse, Nazilli'ye gitmişken bir hondaya gideyim ustaya göstereyim dedim. 2dk bak yorum yap dedim, yok motoru bırak yarın gel. Müsait oluncaya kadar bekliyim dedi, nazillide işim var er gidicem, beni ilgilendirmez motoru bırak, yarın gel dedi. Sonra olay kavga ile bitecekti.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)