Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

yahama dragstar xvs 250 yedek parça (karbüratör)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    13 Nisan 2019
    de şöyle ilerde problem yaratabileceğini düşündüğüm bir şey daha keşvettim . . . diyelim ki benim motosikletin ön bobini ve arka bobini farklı numaralandırmışlar mesela ön silindirin bobini şuysa(2UJ-82310-01) arka silindirin bobini ise bu(2UJ-82320-00) mesela google dan 2UJ-82320-00 bu numarayla kullanım alanı sadece xvs değil xv dahil bir çok makineyle ilişkilendirilmiş sonuçlar bulabiliyorsun ama (2UJ-82310-01) bu numarayla aradığımda sanki sonuçlar birazdaha dar çerçevede çıkıyor (yamaha front cylinder bobin gibi)
    şimdi https://urun.n11.com/yedek-parca/xv-250-cc-atesleme-bobini-P276105145?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjw3ZX4BRDmARI sAFYh7ZLe0aNMK43ztjm-Sf-tm0ZxkynUJXhHqfF7vAEGF2Pc4k8dHtM4YS8aAnDhEALw_wcB ben burada linkini verdiğim üründen bir takım(çift) sipariş ettim ama hani acaba aklımı kurcaladı acaba bizim ön bobin farklı mıdır diye .. sizin de açıkladığınız birşey vardı o geldi aklıma ... hani xvs 250 xv 250 ye göre biraz daha dijital tasarımlı (trottle diye birşeyden bahsetmiştiniz tek fark bu demiştiniz ) ya da ben öyle anladım ...
    bu konuda düşünceniz nedir fazıl bey , ben n11 den ürün gelince böyle bir deniyecem olmadı ön endüksiyon bobini webike tan tekrar sipariş ederim . bu arada ben webike tan karbüratörü aldım çok teşekkür ederim webike la tanıştırdığın için en çok sevindiğim nokta hiç biryerde bulamayacağımı düşündüğüm kritik parçaları bulabiliyor olmak oo sadece karbüratör de değil , benzin musluğu, manifolt , hava filtresinin nikelajlı kapağı , motorun bir yanının nikelajlı kapağı neler neler bi adamların shippment çok pahalı tutuyor oda olmasa , şu endüksiyon bobinlerini de oradan sipariş verebilirdim. 500 500 1000 100 tl de teslimat desen ama gözü kapalı verirdim. ama öyle değil ki 600 küsür de teslimat için talep ediyorlar çok pahalı yaw! altı üstü iki bobin için öyle değil mi? kaç keren yazdım adamlara varya, " herşey iyi güzelde şu kargo ücretlerini bi düşürün diye" , en sonunda wholesale üye olmayı teklif ettiler . ondan sormuştum size bilginiz var mı? diye ....
    neyse bu konuda da görüşünüzü alabilir miyim? o numara farkı sizce ondan sebep olur mu? ya da bununla beraber , en nihayetinde bir problem yaratır mı?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    fazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Mart 2014
    Şehir
    kadıkoy
    Motosikleti
    xv250 / fz6
    Merhaba,

    Bobinlerde bir fark oldugunu sanmiyorum, o numara farkı belki buji kablolari farkli oldugu icindir. Ben ebay'den cikma orjinal bobin alip takmistim ve ön arka diye bakmadim bile, uymustu hepsi birbirine. Sizin motordaki fazladan elektroniklerle de pek ilgisi yok, zaten fazladan sadece tps (throttle position sensor) yani gaz kelebegi sensoru var sanirim. O da emisyonlari azaltmak icin gibi duruyor, yakıtla ilgili zaten, elektrikle ilgili degil.

    Bu arada webike sanirim yilda bir gun ucretsiz uluslararasi postalama yapiyor. Hangi gundu tam hatirlamiyorum, 11 kasım olabilir, ya da yılbaşı olabilir. Takip ederseniz, postayi bedavaya getirebilirisiniz.

  3. #43

    Üyelik
    07 Haziran 2021

    XV250 Karbüratör

    https://customotor.com/urun/yamaha-xv-250-karburator-lifan-250-v-twin-karburator-keeway-supershadow-250-karburator/

    Ben karbüratörü buradan aldım internetteki en ucuz ve en kaliteli karbüratör olabilir


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler