Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İç lastikte ebat sorunu yaşıyorum, İstanbul'da nereden bulabilirim? 180/80-14

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    05 Nisan 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki VanVan 125 L6
    Akşam arka lastiğe vida girmiş, sabah motora binince fark ettim. İç lastiği birkaç yere sordum, internetten de araştırdım ama uygun ölçüde bulamadım.

    En son Motolastik IRC falan bakın, eğer bulamazsanız siparişle Heidenau getiririz ama gereksiz pahalı (90-100 lira) olur dedi.

    1. Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı, tercihen Beykoz - Şişli civarında 180/80-14 ölçülerinde iç lastik nereden bulabilirim?
    2. 6700km oldu, akort ayarı yaptırmam gerekir mi? Akort, balans ve değişim ücreti için ne kadar ödemeliyim, piyasayı hiç bilmiyorum.



    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

    Konu günceldir...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    05 Nisan 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki VanVan 125 L6
    Sorunu nasıl çözdüğümü anlatayım da konu havada kalmasın . İstanbul dışı dahil aramadığım lastikçi ve servis kalmadı hiçbir yerde bulamadım. Suzuki 15-20 günde getirebileceklerini söyledi. Ben de wemoto.com'dan kargo ve vergiler dahil Suzuki'nin fiyatının %40 altında bir fiyata aldım ve araya hafta sonu girdiğinden ürünleri 6 günde teslim aldım. Ürün linkini de aşağıda paylaşıyorum.

    Bridgestone 180/80-14 TR-4 iç lastik

    wemoto.com'dan akşam 10'da sipariş verdim sabah 10'da DHL Express ile göndermişler, ertesi gün sabah 10'da DHL'den ürün geldi gümrüğe tabi diye SMS geldi; gerekli belgeleri (temsil yetkisi formu, kimlik fotokopisi, siteden sipariş onay maili veya siparişin ekran görüntüsü, ruhsatın 1. ve 2. sayfası ve ürünün linki) email ile gönderdim. Sonraki gün sabah 9'da ödemem gereken vergi tutarını ve ödeme linkini mail ile gönderdiler, ödemeyi yaptım ve öğleden sonra ürünün çıkışı yapıldı. Sanırım bulunduğum bölgeye DHL'in teslimatı yoktu, o yüzden Yurtiçi Kargo'ya vermişler (önceden iş yerime gelen ürünü DHL kendi teslim etmişti). Sonraki iş günü kargoyu teslim aldım ve Motolastik'de montajını yaptırdım.

    wemoto.com'da gördüğünüz fiyatlar İngiltere için %20 KDV dahil fiyatlar, teslimat adresini Türkiye seçince ürün fiyatından %20 düşüyorlar; 22 euro üzerindeki ürünler için gümrükte %18 KDV ödüyorsunuz.
    ahmetunuver bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler