Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet için GPS

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Dağdaki Ateş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2006
    Şehir
    İSTANBUL
    Garmin’in motosikletler için özel olarak üretilmiş yeni GPS’ ini gördünüz mü? …
    Evet, nihayet Amerikan orijinli GPS devi Garmin de motosiklete özel TOMTOM benzeri bir GPS ürünü çıkarıyor. ZUMO adı verilen bu ürünün ilginç özellikleri var ve motosiklet kullanıcıları için özel olarak tasarlanmış. Garmin Zumo sağlam, sarsıntıdan etkilenmeyecek ve tabii ki su geçirmeyecek şekilde tasarlanmış. Cihaz üzerindeki düğmeler ise eldivenli ellerinizle kontrol edebileceğiniz kadar büyük…


    İlaveten, cihaz Bluetooth teknolojisi ile donatılmış ve bunun sonucu olarak, sadece yola ilişkin talimatları kaskınızda duymakla kalmıyor cep telefonunuzla da irtibatlandırabiliyorsunuz.

    Zumo’ya benzin tankı kapasitenizi ve yakıt harcamanızı data olarak girdiğinizde cihaz motosikletinizi iterek yürütmeye ne kadar zamanınız kaldığını da hesaplayıp size bildiriyor ve ardından sizi en yakın benzin istasyonuna yönlendiriyor!

    İlave bir hafıza kartıyla Bluetooth yoluyla müzik dinleyebilir ya da sonradan izlemek üzere Google Earth’den rotanızı yükleyebilirsiniz.

    Ekim 2006 gibi gibi piyasaya çıkması beklenen Zumo ucuz değil. 1,000 $ civarında bir fiyat bekleyebilirsiniz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    yasin08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    üsküdar, zeynepkamil
    Motosikleti
    peugeot satelıs 250
    çok iyi buluş bence daha ucuz olsa daha iyi olurdu. he vatandaş hemde satıcı kazanırdı süründen pahalı olması satışları düşük tutar!!!

  3. #3
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    aslen bunun ufak bi modülü olsa sele altina filan yerlestirebilecegimiz, bi de takip ünitesi evde duracak. motor bizden izinsiz yer degistirdiginde ötüp sinyal verecek, boylece hirsizliklarin hemen hepsi önlenebilir.

    dedigim sistem cok da pahali olmaz neden yapmiyorlar anlamis degilim. ve ufacik kibrit kutusu kadar motora yerlestirilecek bir sistem, anahtarligimiza baglayabilecegimiz bize alarm verecek ufak bir alet ve internetten motorun yerini takip edebilecegimiz bir sistem taş çatlasa 200-300ytl ye son tüketiciye sunulabilir.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler