Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kanuni cheetah 125 sorun büyük

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    24 Haziran 2016
    Arkadaşlar sorunum büyük yardım ederseniz harika olur. Cheetahnın altındaki yağ tapası yolda giderken düştü bütün yağ boşaldı yolda. Servislere soruyorum ama yok diyorlar o tapadan nasıl bulabilirim ya da aynı motora sahip bi arkadaş varsa bana fotoğrafını atabilir mi numaram 0542 573 88 79 Yardım edebilirseniz ne mutlu bana.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    03 Ağustos 2017
    civatacılara gidin genelde 17 lokma ile açılıp iyi kötü çapı belli bir kısa vida işinizi görür sanırım.

  3. #3

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Büyütülecek bişey değil , yukarıda yazıldığı gibi cıvatacılardan emsali bulunabilir , sadece motoru çalıştırmayın , uygun bulunursa bakır/conta koydurun cıvata sonuna.

    Kumpas ile motorun yağ tıpa iç capı ölçülüp buna göre cıvata alınacak , fazla uzun olmaması gerekli , parmaklayıp yiv bitimi kadar uzun olsa yeter , uygun olduğunu düsündügun cïvatayı el ile yuvaya oturtup sadece "el kuvveti ile" sıkın diş yiv uyumlu ise olmuştur , sonrta anahtar marifeti ile hafif sıkartsiniz.

    Ceetah çok keyifle denediğim bi motordu bodur enduro , keşke sıfırı olsa idi..

  4. #4

    Üyelik
    24 Haziran 2016
    En sonunda tapayu buldum yagini da doldurdum fakat bu sefer de aku bosalmis sanirim. Bu konuda ayri yardiminiza ihtiyacim var. Motoru vurdurdum giv giv ediyor ama bana misin demiyor calismiyor ayak marsini denedim o da olmuyor aku farlari yakiyo el marsina basinca cizirti geliyo ama sanirim omru bitmis ne yapmaliyim sizde akuyu degistirmeyi dusunuyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)