Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İstanbul Maslak Civarında Scooter Servisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    02 Aralık 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda NC750D Integra
    Benim X-City 250'nin bakımı geldi. Son 200-250 km'dir de bir ses var arkada. Sanki yuvarlak bir kabın içinde yuvarlanan bilya sesi gibi bir şey. Ayaklarımda da daha önce hissetmediğim bir titreşim fark ediyorum hızlanmalarda.

    KM şu anda 20.300. Son bakımı 16.900'de Ankara Süperbike'da Özkan Usta tarafından yapılmıştı. Kayış baga vs. değişimini yapmıştım o zaman. Erkendi aslında ama yaptık gitti. Şimdi normal bir bakım yapılacak ve bu dediğim seslere bakılacak.

    Bir de ön karenaj bakalit bağlantıları kırıldığı için tamir edilmişti. Ama muhteşem yollarımız sağolsun düştüğüm büyük bir çukurdan sonra yine çıktı. Ona da bir müdahale gerekecek.

    Yapılacak işler bunlar. Fren vs.'de çıkar büyük ihtimal.

    Sarıyer tarafında oturuyorum. Garanti dolduğu için artık servise gitme niyetim yok. Maslak oto sanayi de ya da çok öneriliyorsa başka bir yerde servis önerilerinizi alabilir miyim?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Aralık 2012
    Atatürk Oto sanayi ana kavşağında Mercedes Benz Has Otomotiv'den girilen 100. yıl sanayi sitesi var. Sokağın sonunda Abdullah Akış Vespa-Piaggio Servis'e gidebilirsiniz, sizinkine de bakarlar.

  3. #3
    TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    İstanbul / Kartal
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    O vespa servisi değilmiydi ? Bikez Aprilia mı götürdüm varyatörden gelen ses icin. Bana ' bunlar böyle, bu ses normal' dedi. Aynı sorun icin Korlas'a gittim onlar düzeltti. O gün bugündür o servisin önünden dahi gecmem. Adamlar keyif adamı, canı isterse bakıyor istemesse bakmıyor.

  4. #4

    Üyelik
    02 Aralık 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda NC750D Integra
    Siteden pek ses soluk çıkmadı. Maslak Oto Sanayi'de dükkanı olan bir arkadaşımın yanına gitmiştim. Ona arabasını yaptırmaya gelen bir motosikletçi arkadaşı ile tanıştım. Çocuk aslında motosiklet tamircisi olduğunu söyledi. Arkadaşım da kefil olunca ona verdim. Zincirlikuyu'nun alt tarafında Gülbahar civarında yeri.

    Motosikletim 20.000'de ama cidden 0 gibi olmuş. Bende olduğu süre içinde 5 defa bakım yaptırdım ama hiç bu kadar düzgün olmamıştı. Fiyatları da gerçekten aşırı uygun. Ellerine sağlık.

    Fer Moto Ferdi


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)