Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

GV 250 Şamandıra sorunu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    03 Nisan 2017
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Merhaba arkadaşlar , 2008 model GV 250 sahibiyim. 2.el aldığım motorumda yakıt göstergesinin çalışmamasından dolayı yeni gösterge aldım fakat göstegeyi bağladığımda ibrenin devamlı hareket ettiğini, yan ayakta dururken çeyrek depoya indiğini , dik konuma getirince full pozisyonuna yaklaştığını gördüm. Hareket halindeyken de devamlı hareket halinde olup benzin almama rağmen bir değişiklik göstermemiştir. Şamandırayı söküp elimle hareket ettirdiğimde normal bir şekilde hareketi algılamakta ve görevini yapmaktadır. Fakat depoya takınca tekrardan ibrenin hareketli ve yanlış pozisyonda durması devam etmektedir. Şamandıranın arızalı olduğunu düşünüyorum. Şamandıra aradım fakat İzmir'de bulamadım. Bizim motorlarda kullanılabilecek başka markaların şamandırasını veya başka bir çözüm önerebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    Istanbul - Bahçelievler
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Ya aslında hepimizin motorlarında ayaklığa yatırınca ve motoru dikleştirince arada fark oluyor. Tabi full depo-çeyrek depo değilde 2 kademe az gösteriyor mesela benimkinde. Ama çözümü bilmiyorum maalesef. Şamandıra yamuk falan takılıyor olmasın belki öyle bir şeydir.

  3. #3

    Üyelik
    03 Nisan 2017
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Takılı kalsa sabit durur diye düşünüyorum. Ama ibrenin hareketinden anladığım kadarıyla bu fazlasıyla hareketli. Şamandırayı değiştirmeyi düşünüyorum ama başka markanın şamandırası uyar mı onu da bilemiyorum.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler