Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Anlaş Capra R

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Qrhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Haziran 2008
    Şehir
    ORDU
    Motosikleti
    XL650v, CBF150
    Transalp 650 kullanıyorum önde mitas ın dişli bir lastiği var
    arkada capra R var ancak normal ölçüden çok büyük orjinal 120/90-17, bendeki 150/70-17 resmen araba tekeri gibi tuhaf duruyor.

    Özet olarak kuru zeminde ve asfaltta mükemmel tutuyor hatta bu sayede firen mesafeside çok güzel bikaç defa hayatımı kurtardı. Ancak ızlak asfaltta gaza fazla yüklenince araka balık kuyruğu gibi sağ sol sallanıyor. çamurda allaha emanet düz gittiğini hatırlamıyorum bunda uyumsuz lastik jant ilişkisi de olabilir.
    Capra x almayı düşünüyorum. Çünkü genellikle şantiye ve köy yollarında kullanıyorum hatta oda kesmiyor çayır çimen gezdiriyorum.
    Öndeki mitasda idare eder çamurlu yolda ara ara oda biraz bıraktığı oluyor.
    bursalıali bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 2019
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlas'ın Yamaha'nın 250'lik scooter'larına özel geliştirdik dediği, çok övdüğü Tournee model lastiğine kullananlar eh işte diyorsa bu lastiğinde o seviyede olacağını düşünüyorum. Mükemmel değildir ama çok rahatsız etmez.
    kim eh diyormuş, onları bir göreyim, 1,5 sene 17 bin km'ye geldim tournee ile, geçen sene yağmur çamur, sadece karda kullanmadım, malum geçen haftaki tüm yağışlarda da kullandım, beni hiç rahatsız etmedi, sürüş stilim yağışta temkinlidir, kuru da ise temkinim daha azdır çünkü kuru performansı mükemmel, gayet güzel dönüşlerde tutuyor, senelerce city grip kullandım bence önemli bir farkları yok, sadece kurudan ıslağa geçerken biraz sıkıntılı ancak bana bu klasmanda var mı kurudan ıslağa geçişte hissettirmeyen söyleyin!? fiyat performans olarak harika bir lastik.

    benim lastik ebatlarında capra r olsa hemen alırım, onu da baya övüyorlar ama enduro için üretiliyor ve çok iyi bir lastik olduğunu söylüyorlar, kesinlikle anlaş parasını hak ediyor.
    bursalıali bunu beğendi.

  3. #23

    Üyelik
    11 Haziran 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki DL 650 Vstorm (2004)
    daha önce hatırı sayılır sayıda lastik denedim, şu anda vstrom dl 650'imde anlaş capra rd takılı. yani %100 asfalt lastiği. inanın ben yağmurda bu kadar stabil giden lastik denemedim. yağmurlu havada otobanda önümde araba tutmamak için biraz hız yapmak zorunda kaldım (100-120 arası) köprü altında havuz oluşmuş ve hızımı kesmeden (hızın kesilmesi durumunda bütün yük ön tekere binip suya saplanır) gaz açarak havuza girdim ve inanın ip gibi gitti. ne yamulma ne savurma hiç bir tehlike yaşatmadı. aslına bakarsanız lastik için verdiğim para o anda zaten çıkmış oldu. yani özetle lastiğin yağmurda yatması kalkması yol tutması gerçekten çok güzel. (motorum abs'siz) kuru performansında da bugüne kadar hiç bir tehlike yaşatmadı bana. anlaş umurumda değil para ya da beleş lastik almadım kimseden :D kimse denemeden tabiki almasın.
    bursalıali bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler