Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ledow 250cc yağ kaçırma

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Mart 2016
    selamlar
    Borelli ledow 250 cc V motor sahibiyim forum sakinlerine bir sorum olacakdı.debriyajın telinin bağlandığı mil'in o kısmıdan az miktarda yağ damlatmakda yağ keçesi değişecek galiba bu değişikliği yapan kullanıcı varmıdır acaba? roadstar 250,keeway 250 v motorlar,monero 250cc tümü aynı yapıya benziyor,bilgisi olan arkadaşımız var ise yazar ise sevinirim,kısaca bu keçe için motor yarılması gerekiyormu yada dışarıdan değişimi mümkünmüdür_?



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    26 Haziran 2011
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xv 250
    motorda yağ çok mu fazla sağdaki cam göstergeye bakarmısın ? orda keçe yok sanırım o parçayı çok söktüm o levyeyi tutan vida var ama kapağı sökmen gerek o gevşemiş olabnilir

  3. #3

    Üyelik
    17 Mart 2016
    yağ seviyesi normal fazla değil ön dişli kapağının içinde vidayı gördüm ama onu sökünce o levye çıkıyormu? vidayı denemiştim çıkmaya niyeti yokdu fazlada zorlamadım ters paso değil dimi?

  4. #4
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    26 Haziran 2011
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    xv 250
    dostum dediğim vida o levyeyi tutan altta bi vida var ondan bahsediyorum bu levyeyi iki kez kırdığım için kendim söküp taktım senin motorunki biraz yukarda duruyor . önce kapağı aç levyeyi aşağı it yokla elinle sonra dediğim vidayı sık. ve de senin o levbyenin yayı yeridnen çıkmış

  5. #5
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2014
    Şehir
    Çankırı
    Debriyaj telinin bağlı olduğu koldaki conta gitmiş, bir ara değiştirirsiniz.(5-10-15TL bir şeydir çok tutmaz) şimdilik daha güzel görünmesi için önce nemli kağıtla silin sonra bulaşık deterjanı köpüğü ile yağ izlerini çıkarın.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)