Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

CBR 125 Honda

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Merhaba arkadaşlar bende uzun bir süredir bu formu takip etmekte ve paylaşımlarınızdan memnuniyet duymaktayım. Yaklaşık 5-6 gün önce Honda Cbr125 aldım şu anda 300 Km deyim. Motorumla ilgili olarak ilk 200 km de kesinlikle 8 bin devri ve 100 ü geçmemeye özen gösterdim son günlerde biraz hızlandım ve 8.5-9 bin devir. 110 120 yi gördüm(Rüzgarlı hava) Başıma 2-3 kez şöylesi bir durum gelmiş bulunmakta ben 5 viteste 7-8 bin devirde yol alıyorum ve motor birden bire sanki boşa geçmiş gibi. Sonuçta yol alıyorsunuz ve kazı kesmiyorsunuz ya boşa geçmiş cesine sanki debriyaja bastım kazı kesmemişim gibi boşa düştü ve tekrar bir kaç sn içerisinde yine 5 ci vitesten yoluna devam etti 2 kezde 2 vitesteyken istop etme gibi bir duırumla karşılaştım. Sizce bu durum normal olabilirmi yani motorun yol alırken kısa süreli boşa düşmesi ve aynı vitesten tekrar yola devam etmesi yeni olmasının etkisi olabilirmi bir kaç arkadaşım zamanla dişliler oturacaktır gibi şeyler söyledi. Merak ediyorum motorda herhangi bir problem var mı yoksa bu normal bir durum mu ?

    Teşekkürler kazasız belasız sürüşler hepinize.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    normal degıl tabıkı bılgısı olanlar senı bılgılendırecektır
    Yeni yine yeniden

  3. #3
    valentino rossi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2006
    Şehir
    otobanda
    Motosikleti
    yamaha yzf r6
    honda cbr 125 ler ilk 1000 km de 6. viteste gaz yemiolar diye duydum kullanan bi abimden arkadaşım ama cbr 125 sağlam motor hiç korkma sen rodaj a uygun davran motorun ileride yani 100 km den sonra istediğin performansı verecektir
    YAMAHA FACTORY TEAM & YAMAHA YZR M1

  4. #4

    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    İlginiz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar. İnş bir prblem yoktur. Kendimi çok sıkarak bu motora sahip oldum inş beni pişman etmez.

    İyi sürüşler dilerim. Allah'a emanet olun. Sevgiler saygılar...

    Arkadaşlar biraz daha detay a inebilecek arkadaşların mesajlarınıda bekliyorum. Bilgi paylaştıkça anlam kazanır. Paylaşalım yardımlaşalım lütfen.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler