Çok teşekkürler Şu anda "jale özen" oldu artık. Sanırım artık öyle de kalır))
Spor ve hareket terapileri konusunda ve insanların ofis yaşamından tutun mesleklerindeki alışkanlık veya çalışma şekillerine göre bedenlerinin onlara verdiği alarmaları duyma ve düzeltme konusuyla ilgileniyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------

ileri eğitim kurslarıyla irtibata geçmeyi ve ileri sürüş tekniklerinde bu eğitimleri vermeyi çok önerdim. Ama ilgilenen olmadı:(

Oysa konsantrasyon ve kondüsyon olmadan sağlıklı sürüş olmaz. Sağlıklı omut-rgayla yıllrca moytorda demem boşa değil

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:30 ----------

çok iyi bir bakış açısı. beyniniz hazır olduğu halde bedeniniz hazır değilse, motosikletiniz zatensize biniyor. Bunu önlemek amacımız zaten. Allah saklasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------

m.balibey, öncelikle uyuşmadan başlayalım. Boyunda sorun olması muhtemel. Elleri çok fazla bastırıyorsanız, ve sürüşteki titreşim sıkı tutmaktan bileklerinizdeki kemiklere vuruyorsa bundan da şikayetler olabilir. Boyun sorunu, kaskınız ve duruşunuz, motoru kullanırkenki aerodinamik basınç, ve normal ergonomik yapınızdaki form nedir bilemiyorum.Sadece mutlaka iç ekseni, yani iç bacaklar boydan boya, karın ve sırtı güçlendirip , llerinizlede sıkmadan tutunmanız ve gidon mu denir motosiklette bilemedim ama gidon ayarınızı racingler gibi yapmayın daha üstte olsun göğüs -bel arası hizasına yakın olsun.
Motosikletteki kasklı duruşunuzu , foto olarak atarsanız bir de ayakta durukenki net bir duruşunuzu... belki birşeyler daha söyleyebilirim. İyi sürüşler