![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#81)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 08-06-06 Bulunduğu yer: ANTALYA Motosikleti: cbf 500 2006 Kan Grubu: O Rh+ |
11-05-2008, 00:34
ben şimdi pazartesi avukatla görüşcem neyı nasıl yapılır bi bilgi edinmek gerek onu bi öğrenelim gerisi kolay veririz savcılığa ama bu tek kışıyle olmaz bazen imkanlar yetmeyebilir bazende çoğunluk gerekli olabilir bunun için birlikteliğe ihtiyac olabilir umuyorum bunlardan hesap sorabılecek durumda oluruz saygılar |
| 2007 DÜNYA ŞAMPİYONU İLK TÜRK KENAN SOFUOĞLU | |
|
|
(#82)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 04-02-07 Bulunduğu yer: Manisa / merkez Motosikleti: Siyah YBR 125 Kan Grubu: A Rh+ |
11-05-2008, 01:09
Alıntı:
Sevgili Toroso gücümün yettiği kadar maddi olarak destek verebilirim, aynı zamanda bir önceki mesajımda dediğim gibi imza filan toplayabilirim, ayrıca bi fikir varsa bu konuda sonuna kadar destek olabilirim.. YETERKİ BU ÜLKEDE BİZİDE FARKEDİP SAYGI DUYMAYI ÖĞRENSİNLER |
|
| Aştım artık tek teker dolaşıyorum |
||
|
|
(#83)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 11-07-07 Bulunduğu yer: izmir Motosikleti: YZF R6 2006 Kan Grubu: A Rh+ |
11-05-2008, 03:55
tmf burda ne işe yarıyo ki ançak para toplamasını biliyorlar .izmit körfez pisti bide |
|
|
|
|
(#84)
|
|||
|
Online Üyelik tarihi: 27-01-08 Bulunduğu yer: UE Motosikleti: O simdi bir hatunun sefkatli kollarinda. |
11-05-2008, 05:38
Alıntı:
Alıntı:
Yorumsuz çünkü bu ülke bu haliyle Avrupa Birliğine gireceğini zannediyor. |
||
| Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir. Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.(Cosinus) |
|||
|
|
|
|
(#85)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 28-04-07 Bulunduğu yer: S.Cedid Motosikleti: Vstrom DL 1000 Kan Grubu: A Rh+ |
11-05-2008, 10:14
Demekki uyarmakla olmuyor. Orada yarışlarında bu uyarıları dikkate almadığını görüyoruz. Atalarımız ne demiş.Bir musibet bin nasihatten daha iyidir. Acaba hala yarışmalara katılacaklarmı. Veya Süleyman Memnun'un eğittiği öğrencileri burada piste çıkacaklarmı http://www.suleymanmemnunmx.com/t/06/sub.jsp?p=5167 alıntıdır. "Pist Günleri Kimler katılabilir? * 600cc ve üzeri sport, sport touring, touring, touring enduro motosiklet sahibi, * Motosikletinin ve kendisinin sınırlarını test etmek isteyen, * Pistte ileri sürüş tekniklerini öğrenmek isteyen, * Bir tam gün boyunca güvenlik önlemleri alınmış bir yarış pistinde Süleyman Memnun yönetiminde doyasıya motosikletini kullanmak arzusundaki herkes! Sahibi olduğunuz motosikletinizi trafikte kullanırken denenmesi mümkün olmayan performansta sürüş tekniklerini görebileceğiniz, doğru fren, doğru gaz açma, vücudunuzu motosikletiniz ile uyumlu kullanabilme ve motosikletimi ne kadar yatırabilirim sorularına cevap bulacağınız bir günlük bir eğitim. Bir gün boyunca Süleyman Memnun yönetiminde İzmit Körfez pistinde doyasıya motosiklet kullanmanın keyfine varacaksınız. Katılımcıların tam kask, korumalı eldiven, bot, pantalon, mont ya da tek veya iki parçalı deri tulum ile gelmeleri zorunludur. " Çıkacaklar çünkü TMF Başkanı açıkladı. PİST GÜVENLİDİR. |
|
|
|
|
(#86)
|
|
|
Online Üyelik tarihi: 07-07-05 Bulunduğu yer: istanbul Motosikleti: Artık Yok Çok Üzgünüm :.-( Kan Grubu: A Rh+ |
11-05-2008, 10:45
Arkadaşlar birlik olmalı toplanıp ne gerekiyosa davamı açmak gerekiyo dava, imzamı gerekiyo imza süleyman memnunun evinin önüne gidip gece nin 3 nde tüm gazı açıp egsozlarımı bağırtmak gerekiyo ne gerekliyse elele verip yapmalıyız.Çoğunluk olup çoğunluk olduğumuzu farkettirmeliyiz. İçimin nasıl yandığını nasıl üzüldümü anlatamam 2 gündür kendime gelemedim. Ayrıca yarışan diğer arkadaşlarım özelliklede bu sitede tanıştığımız arkadaşlarım bu resimleri görünce sizler için çok endişelenmeye başladım ne olur dikkat edin yada yarışmayın hobileriniz canınızdan daha değersiz emin olun. Taki avrupa standardında olması gereken bir piste kavuşana dek. |
| hayallerinin peşinden koş ucunda ölümde olsa |
|
|
|
|
|
(#87)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 30-12-07 Bulunduğu yer: - i Z M i R - İsim: £.я.h.α.η Motosikleti: "09 CBF 150 ßlack Mesaj: 7.442 Kan Grubu: A Rh+ |
11-05-2008, 10:50
ilkay abi bu yüzden ülkemden beni soğutmaya çalışıyorlar, bu görüntülere baktıktan sonra, gelde izmit yarış pistine çıkılsın..... ![]() izmir pisti' de pek iç açıcı değil........ ![]() ![]()
|
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
(#88)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 13-05-07 Bulunduğu yer: İzmir Motosikleti: CBF 250 Kan Grubu: O Rh+ |
11-05-2008, 14:13
Alıntı:
Hadi onu da geç sanki doğalgaz hattı geçmiş yoldan ve yama yapmışlar. Ya allah belasını hepsinin yaaa. Al işte Türkiye'nin gururu Kenan'ın abisi .oktan bi pist yüzünden kaza yapsın.ÖLSÜN sonra da Moto GP de pilot bekleyin. KENAN SOFUOĞLU böyle bir ülkenin pistlerinden çıkıp Şampiyon olması demek Rossiyi her türlü tokatlamasından da öte demektir. Allah herkese bu ülkede aptallarlarla yaşamaya mahküm bırakıldığımız için,Motosiklet kullanmaya çalıştığımız için sabır versin |
|
|
|
(#89)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 04-08-05 Bulunduğu yer: İSTANBUL Motosikleti: GSR 600 K7 Kan Grubu: B Rh+ |
13-05-2008, 10:31
insanların özel hayatı bu kadar açığa çıkmamalı "Babası son zamanlarda evlerinin altında mahzen gibi bir yere kendini kapatıp 3 paket sigara içtiğini, sık sık motora binip 200 km. gibi süratlerle yolda anormal gittiğini söyledi. O ölmek istiyordu dedi. Sinan Hafız'dır, Alkol veya başka şey bağımlılığı yoktur, haşa. İnançlı ve Allah korkusunu taşıyan bir gençti. Ama her şeyi çok ciddiye alırdı. Evliliğide onun için çok önemliydi.Süleyman abinin tabiriyle 1940'lı yıllarda olduğu gibi. Şimdi artık böyle insanlar çok nadir. Yani pisikolojisi bozuktu." özellikle bu kısım..saygısızlık.. |
| ÖZGÜR DUYGU B RH+ Suzuki Gsr 600 K7 kappa 46 litrelik çanta + yoshi |
|
|
|
|
|
(#90)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 15-03-06 Kan Grubu: O Rh+ |
14-05-2008, 20:59
@praetorian paşam... Son yazdığın mesajda Bayan Müge POLAKAN'ın açıklamasından alıntı yapmışsın.. Sil istersen.. Yoksa tekrardan bayabilir bu bayan.. |
İmza mı; yok anam taklit ediliyor...Parmak basıyorum artık..![]() ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ. |
|
|
|
(#91)
|
|
|
Online Üyelik tarihi: 27-01-08 Bulunduğu yer: UE Motosikleti: O simdi bir hatunun sefkatli kollarinda. |
15-05-2008, 04:42
Sitemiz yönetiminin aldığı bir karar mı var? Benim niye haberim yok??? |
| Küçük hirsiz el feneri, büyük hirsiz deniz feneri kullanir. Ancak her ikisininde çalismasi için ampul gerekir.(Cosinus) |
|
|
|
|
|
(#92)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 04-02-07 Bulunduğu yer: Manisa / merkez Motosikleti: Siyah YBR 125 Kan Grubu: A Rh+ |
15-05-2008, 13:51
Evet arkadaşlar bu konuda son durum nedir, birşeyler yapıcakmıyız ? |
| Aştım artık tek teker dolaşıyorum |
|
|
|
(#93)
|
|
|
15-05-2008, 16:48
|
İmza mı; yok anam taklit ediliyor...Parmak basıyorum artık..![]() ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ. |
|
|
|
(#94)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 01-04-04 Bulunduğu yer: Antalya-Ankara Kan Grubu: A Rh+ |
15-05-2008, 17:01
Haydi hayırlısı artık birşeylerin harekete geçmesi gerekiyordu! TMF aldığı paraları artık cebe değil pistlere yatırmaya başlamalı. |
|
|
|
|
(#95)
|
|
|
15-05-2008, 17:18
Haklısın kardeşim... Bak ben kardeş sitemize senin sözlerine yakın mesaj yazdım..Dile getirdik yani..Ve olumlu sonuçları gelmeye başladı.. |
|
|
|
(#96)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 16-04-06 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: GSR600 Kan Grubu: O Rh+ |
26-05-2008, 12:27
Şunu söylemeden edemiycem bu spora gönül vermiş arkadaşların işi bu ülkede gerçekten zor bir insan öldü herkez ayaklandı üzerinden zaman geçti hane sonuç varmı sonuç yok çünkü hep önce bir feryat ediyoruz birşeyler yapmamız gerektiği noktada işi sonuca götüremiyoruz zaten kral gibi davranan insanlarında güvendikleri olay bu yazılır çizilir 2 gün sonra unutulur |
|
|
(#97)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 17-07-05 Bulunduğu yer: bursa Motosikleti: sym joyride200 Kan Grubu: A Rh+ |
26-05-2008, 13:02
SPORLA UĞRAŞAN KİŞİYE MANYAK!,KAHVEYE GİDENE ADAM!! gözüyle bakan ülkeden ne beklersin ki! spora sporcuya değer yok..yazıklar olsun.. |
|
|
(#98)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 16-04-06 Bulunduğu yer: İstanbul Motosikleti: GSR600 Kan Grubu: O Rh+ |
26-05-2008, 13:13
Valla onu bunu bilmemde bu iş konuşmakla olmaz bu iş eylem gerektirir tepkimizi ortaya koymamız gerek bence gene gerekli izinler alındıktan sonra kadıköyde basınında katılmasını sağlıycağımız bir basın toplantısı düzenleyebiliriz gibime geliyor şimdi bana yardımcı olacak arkadaşlar lazım ben üstüme düşen görevi yapmaya hazırım her zaman gezicez tozcaz diye bişey yok benim düşüncem bu, bana destek olucak kimler var şimdi ? |
|
|
(#99)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 16-09-04 Bulunduğu yer: China |
26-05-2008, 15:40
Arkadaslar oncelikler herkeze slmlar...... sadece sunu dile getirmek istiyorum .. yaw biz nasi bi ulkede yasiyoruz ? KOSKOCA ulkede 1 tane yaris pistimiz var onunda haline bak sonra yok AB ye girecez yok bilmem ne... BU PISTIN BU HALINI GORUP ORDA INSANLARIN hala yarismalarina izin veren ve bide ustune ustluk bundan para kazanan kim varsa ....... ......... ........ ........ Insan olDU INSAN PIST YUZUNDEN INSAN OLDU olabilirmi bole bisey yaw BIR YARIS PISTINDEN DOLAYI INSAN OLURMU ? vay bizim halimize bizde bu kadar seref..... oldukca arkadaslar bi yere gelecegimizi zannetmiyorum.. Size bi kac ornek vermek istiyorum su anda ben cinde yasiyorum burda ole bir sistem varki kisaca anlatacagim hemen.. en basit ornek eger bir adami oldurursen stadyumda herkezin gozu onunde kafana sikiyorlar... eger bir kadina tecavuz edersen gene ayni sekilde ... gecenlerde bir vali yardimcisi kara para sucundan stadyumda televizyonlarda canli yayinda kafasina sikilarak olduruldu.. su anda cindeki depremde coken binalarin mutaitleri eger binalari yaparken kacak mal kullandiklari tespit edilirse onlarda ayni sekilde OLECEKLER.. EVET ARKADASLAR BIZIM ULKEMIZIN TEK COZUMU BU .... ADAM MI OLDURDUN ? SENIDE DEVLET DIREK OLDURECEK .. bakalim bi daha birine satasabiliomusun bi daha tecavuz edebiliomusun ... PISTTE BIR PILOT PISTIN kotu sartlari nedeni ile mi oldu ? O PISTIN SORUMLUSUDA OLECEK .... ISTE ARKADASLAR bizim ULkemizin TEK ihtiyaci bu..... yoksa bu ulkeyi daha cok somuren seref.... ler cikar daha cok bole guzelim insanlarimizin canlari gider.... |
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| asfalt, bozukluk, imk, korfez, patriote, pist, tmf, yama, yaris |
| Seçenekler | |
|
|