Forumda dikkat edilmesi gereken noktalar :

- Yeni konu açarken, başlık konunun içeriği ile ilgili olsun.
Abartılı ve anlamsız başlıklar kullanmayalım. Konuyu okumayı isteyip istemediğimizi, başlığından anlayabilelim.

- Bir mesajı sadece ilgili TEK alana gönderiniz. Birden fazla alanla ilgili gözüken mesajlarınız en çok ilgili bulunduğu alana gönderiniz, birden fazla alana göndermeyiniz. Aksi takdirde ilgisiz alanlara yollanan mesajlar silinecektir. Konu başlığı altında elinizden geldiğince başlık ile ilgisiz mesajlar yazmamaya çalışınız. Konu gereksiz yere farklı konulara kaydığında ve başlık altındaki mesajlar arttığında başlık moderatorler tarafından silinecektir ya da kilitlenecektir.

- Moderatörler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması Moderatör yetkisindedir. Yeni bir konu açarken önce sitede bir "arama" yapalım. Eğer bu konu daha önce işlenmiş ise, yeni başlık açmayalım. Eski tarihli mesajlara cevap atarak gereksiz mesaj yoğunluğuna neden olmamaya çalışalım.

- Mesajımızın bir içeriği olmasına gayret edelim. Meselâ sırf yüzcükler, veya "teşekkür", "çok güzel!" cinsi kısa mesajlara gerek yok. Bunları da özel mesaj ile halledelim.

- Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalım, eksik yazmışsak birinci mesajımını düzenleyerek mesaja ekleyelim. Yazım hatalarına dikkat edelim. Hızlı yazmak amacıyla anlaşılmaz kelimeler ve cümleler üretmeyelim. Yazdıklarımızı en az bir kere okumadan postalamayalım.

- Unutmayın ki www.motosiklet.net web sayfası ve forum sayfası sizler için vardır ve dilediğinizce yazabilir, haberleşebilir, eğlenebilir, paylaşabilirsiniz. Ancak şunu da unutmayın ki sınırlı süre internet bağlantısı yapabilen kişilerin sitede olup biteni daha rahat takip edebilmesi için gereksiz yoğunluğun sizleri de rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırılması gerekmektedir. Eğer sizde bize bu konuda yardımcı olursanız hiçbirşeyi silmek ya da yerini değiştirmek zorunda kalmayız.

info@motosiklet.net