Hoşuma gitti :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorize trafik ekipleri genelde motorculara kolaylık sağlıyorlar. Tabi ki kurallara riayet edildiği sürece. Marmaris-Muğla yolunda motorize bir trafik polisini geçtikten tahminen 2-3 km sonra, başka bir trafik ekibi tarafından durduruldum. Sağolsun arkada ki motorize ekip te geldi durdu yanımızda. Beni göstererek "Arkadaş motoru adabıyla kullanıyor gönderin gitsin yoluna" dedi. Sağolsun diğer ekipler de sadece evrak kontrolü yapıyorlarmış, evraklara bakmadan gönderdiler.

Polis halka gösterdiği sevgi ve saygıda biraz(!) kendine kıyakmı geçmiş ne:mrgreen:

Son düzenleme:
Turbo Sadık canavar yahu. :)

Valla ben Yunus'ları görünce, arkalarından sürmeyi pek bir seviyorum.

gerfçekten çok hoş bir tanıtımmış benimde hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler.

Film güzelde birde gerçekte böyle olsa ya! Bizi görünce daha çok artistlik yapıyolar !

çeşitli illerde ilçelerde birçok motosikletli polislerle sohbetim oldu ve kendilerinden hiçbiriyle olumsuz şeyler yaşamadım hepsi görevini en iyi şekilde yapan motosiklet kullanıcılarının yanında olan kimselerdi umarım bütün motorcu kardeşlerimiz böylesi motorize ekiplerle karşılaşır.Genel olarak ekip otolu polisleri fazla sevmem ama yunusların hiç ters bir hareketini görmedim bu videoda çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler üstad.

dip not: motosiklet kullanan polislerin tipleri hep aynımı banamı öyle geliyor :)

O videoyu görünce aklıma şu geldi :)

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw[/yt]

Tam bir Angara klasiğ i:D
Polisler için Torosların olduğu yıllar sıkıntılı ama güzel yıllardı.

Emniyet Teşkilatı Yunus diye tabir edilen Motorize Asayiş Ekiplerinden oldukça memnun.MOBESE sistemi gibi Tüm Türkiye'ye yaymaya çalışıyorlar.Uygulama, asayiş hizmetleri bakımından dünyada bir ilk.Ancak şu aralar hem havalardan hem de yakıt sıkıntısından dolayı pek görünmüyorlar.

o s2000 sağa bi yere gırdı ama sağa çektiği net olarak gözükmüyor :)

okan abi süper bi videoymuş yaaa :)
ben ekip çevirecek sandım ama motorlu ablamızı çevrelediler :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar