Hoşuma gitti :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
18 May 2011
Mesajlar
561
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorize trafik ekipleri genelde motorculara kolaylık sağlıyorlar. Tabi ki kurallara riayet edildiği sürece. Marmaris-Muğla yolunda motorize bir trafik polisini geçtikten tahminen 2-3 km sonra, başka bir trafik ekibi tarafından durduruldum. Sağolsun arkada ki motorize ekip te geldi durdu yanımızda. Beni göstererek "Arkadaş motoru adabıyla kullanıyor gönderin gitsin yoluna" dedi. Sağolsun diğer ekipler de sadece evrak kontrolü yapıyorlarmış, evraklara bakmadan gönderdiler.
 
Katılım
16 Şub 2008
Mesajlar
0
Polis halka gösterdiği sevgi ve saygıda biraz(!) kendine kıyakmı geçmiş ne:mrgreen:
 
Katılım
10 Şub 2011
Mesajlar
254
Son düzenleme:
Katılım
30 Eyl 2010
Mesajlar
3,389
Turbo Sadık canavar yahu. :)

Valla ben Yunus'ları görünce, arkalarından sürmeyi pek bir seviyorum.
 
Katılım
22 Tem 2006
Mesajlar
2,022
gerfçekten çok hoş bir tanıtımmış benimde hoşuma gitti paylaşım için teşekkürler.
 
Katılım
21 May 2010
Mesajlar
2,954
Film güzelde birde gerçekte böyle olsa ya! Bizi görünce daha çok artistlik yapıyolar !
 
Katılım
28 Eyl 2006
Mesajlar
1,485
çeşitli illerde ilçelerde birçok motosikletli polislerle sohbetim oldu ve kendilerinden hiçbiriyle olumsuz şeyler yaşamadım hepsi görevini en iyi şekilde yapan motosiklet kullanıcılarının yanında olan kimselerdi umarım bütün motorcu kardeşlerimiz böylesi motorize ekiplerle karşılaşır.Genel olarak ekip otolu polisleri fazla sevmem ama yunusların hiç ters bir hareketini görmedim bu videoda çok güzel olmuş paylaşım için teşekkürler üstad.

dip not: motosiklet kullanan polislerin tipleri hep aynımı banamı öyle geliyor :)
 
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
129
O videoyu görünce aklıma şu geldi :)

[yt]http://www.youtube.com/watch?v=b515hjlbuBw[/yt]

Tam bir Angara klasiğ i:D
Polisler için Torosların olduğu yıllar sıkıntılı ama güzel yıllardı.

Emniyet Teşkilatı Yunus diye tabir edilen Motorize Asayiş Ekiplerinden oldukça memnun.MOBESE sistemi gibi Tüm Türkiye'ye yaymaya çalışıyorlar.Uygulama, asayiş hizmetleri bakımından dünyada bir ilk.Ancak şu aralar hem havalardan hem de yakıt sıkıntısından dolayı pek görünmüyorlar.
 
Katılım
19 Mar 2011
Mesajlar
1,661
o s2000 sağa bi yere gırdı ama sağa çektiği net olarak gözükmüyor :)
 
Katılım
27 Eyl 2010
Mesajlar
1,326
okan abi süper bi videoymuş yaaa :)
ben ekip çevirecek sandım ama motorlu ablamızı çevrelediler :thumleft:
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst