Moto ''taksi''

ben bunu düşünmüştüm olmaz mı acaba diye sonuçta tek olunca in san aksiye o kadar para vermek istemiyor. mesela mototaksi olsa taksiden ucuz yazan insan özellikle trafik olduğu saatler tercih edebilir. istihdam da olur hem :)

Tamam mototaksi işini yap. Ama bu vidoyu sakın kimseye izletme :) Topu atarsın yoksa.

Abi şakası bir yana,hakkatten yapılsa işlemezmi acaba? Başlasa bile ünlüler müşteri olarak ilk sırada olur tahminimce.Acun ve Okan korsana çıkarlarsa bak sen ozaman:queen:

Vergi kaydı zırt harcı bilmemne odasına kayıt, ruhsat düdük zırt pırt. Ayrıca imkan olup olmaması ayrı mesele.
Böyle birşey yapmaya kalk anında çökerler tepene.
Hem daha önce taksicilerden dayak yersin yahu :p

Son düzenleme:
Vergi kaydı zırt harcı bilmemne odasına kayıt, ruhsat düdük zırt pırt. Ayrıca imkan olup olmaması ayrı mesele.

O işler kolay abi,bide taksiciler neden dövsün Levent abi.

Bende motorumu sarıya boyattımmı ,ooooo kanka bilem oluruz onlarla:mrgreen:

Geçen yıl veya ondan önceki yıl :mrgreen: böyle birşey okumuştum burada.Taksiler Goldwing'ti, her müşteriye kask, mont vs. ve hatta etekli bayanlara battaniye veriyorlardı.:)

Cin de her kose basinda moto taksi mevcut. Su honda 125 Cg lere benziyen motorlar ile sizi istediginiz yere gotuyorlar, guvenlik olarakta size bir adet insaat bareti veriyorlar kask yerine.

yavaş dövsünler taksiciler dayak yemesinde motosikletteki birlik taksicide yok :cherry::queen:

Aslında fikir çok güzel de.
İşe bir de sürücü açısından bakmak lazım.
Motora binmeyi hiç bilmeyen bi artçının (müşterini) sürücüye verebileceği zararlar nelerdir
yada kendine vereceği zararın, neticede sorumluluk sürende olur değil mi?

Vallahi şu istanbul trafiğinde aslında hiçte kötü bir fikir değil. Bence oldukça mantıklı. Alacaksın 1 düzine CBF150 yada YBR125. Boyatacaksın sarıya. Yanınada 2-3 tane 600rr alacaksın "fast" müşterilere özel. Vallahi köşeyi döneriz bu fikri geliştirirsek :)

Yaa bu işi şöyle düşünmek lazım.Hani birdilim pizza için canını aldıkları ve hiçe saydıkları müessese sahiplerini koli bandıyla arkaya yapıştırıcaksın,elini kolunu iyice bağlıcaksın,neoluyor derse:silent:...

Güvenliğiniz için efendim,güvenliğiniz,hadi düştün geberdin hesabını kimvericek diyiceksin...Ardından Allah ne verdiyse...

O imdaaaaaattt diye bağırdıkça gaza asılıcan ''merak etmeyin efendim (franchizing) toplantınıza yetiştiricem,bu cadde kapalıymış otobana çıkıcaz 3dk. ordayız:pl:

Arkadaş,

uzakdoğu da normal taxi ara da bulasın. Kızın arkasına atlıyon, asfalt cadde kaldırım ışık mışk Allah ne verdi ise devammmm:mrgreen:
Kızın tam arkasında oturp korkudan pısslatmana da alışıklar zati:mrgreen:

Yaa bu işi şöyle düşünmek lazım.Hani birdilim pizza için canını aldıkları ve hiçe saydıkları müessese sahiplerini koli bandıyla arkaya yapıştırıcaksın,elini kolunu iyice bağlıcaksın,neoluyor derse:silent:...

Güvenliğiniz için efendim,güvenliğiniz,hadi düştün geberdin hesabını kimvericek diyiceksin...Ardından Allah ne verdiyse...

O imdaaaaaattt diye bağırdıkça gaza asılıcan ''merak etmeyin efendim (franchizing) toplantınıza yetiştiricem,bu cadde kapalıymış otobana çıkıcaz 3dk. ordayız:pl:

Mehmet hocam;
söylediklerinden aşağıdaki R1 test sürüşü aklıma geldi nedense :cherry::mrgreen:

[YT]-lPBgtRLmIE[/YT]

http://www.youtube.com/watch?v=-lPBgtRLmIE

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Paris'de çok çalisan bir sektor bu.
Ozellikle buyuk sehirlerde, bir terlere yetisme telasina guzel çozum.

14067-FRA-Paris-Moto_Taxi.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar