Sahibinden Enteresan Motorsiklet İlanı

Gerçekten enteresan... Muhtemelen fotolar çekebilmek için evinin baş köşesine koymuş... Aksi durum olsaydı, yani motorunu sürekli evinin baş köşesinde ağırlasaydı en azından tamir için gerekli alet edavat vs de olurdu gibime geliyor, tabi yanılıyor da olabilirim ;)

Yatakta ve kanepede çeşitli pozisyonlar denemiş motosikletiyle onu anlatıyor video bence.. :mrgreen:

abi herif yatak odasına bile aldıysa motorun anasını bile ..........:queen:
laf aramızda kız gibi bakmak dedikleri bu olsa gerek

Beyaz Çoraplar Beni bitirdi :) şortu hiç söylemiyorum bile :mrgreen:

ay allah iyiliğinizi versin çok güldüm yaa ::dalga:: ::koop::
nasıl pozlar vermiş öle yaa :)
ayrıca doğru düzgün yatacak yatağı yok, 40 yıllık tv falan var evde, öğrenci evi gibi ama o ninjayı nasıl almış o da enteresan yani :cherry:
motor motorluğundan utanmıştır yaa ::koop::::koop::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hafif Fredy Mercury havası sezdim ama güzel bir tanıtım olmuş.:mrgreen:

kaynak sitede alttaki yorumlar yeterince irdelemiş zaten konuyu :)

insan işte.. ne acaip bi organizma.. kimi var o motoru tasarlayabiliyor, kimi üretiyor, kimi de bu şekil..

jr.

videoyu izlerken önce normal geliyor. sonra gittikçe tuhaflaşıp sonuna doğru "dayı ne yapıyon sen ya" dedirtip dayanılmaz bir hal alıyor :pr: :mrgreen:

Motoru satın almak isteyenlerin dikkatine..! Pazarlık aşamasından önce mutlaka adli tıbden sağlamdır raporu almayı unutmasınlar.:queen:

jr.

3:03' deki pozisyona gelin yalnız :mrgreen:

bu fotoyu görünce dayının şorttan yapmak için eski kot aramaya başladım.

eski kotlarınız alınır, değerlendirilir :mrgreen:

sitedeki yorumlardan bir tanesi

"evde bu resimleri çeken ikinci bir kişiliğin bulunması ihtimalide oldukça ürkütücü." :mrgreen:

Son düzenleme:
herkes kız gibi deyip duruyo ya ne kızı görmedinizmi pozisyonları. kimbilir kamera kapalıyken neler yapıyodur bu sapık herif bunları alenen gösterebiliyosa.:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

Motoru satın almak isteyenlerin dikkatine..! Pazarlık aşamasından önce mutlaka adli tıbden sağlamdır raporu almayı unutmasınlar.:queen:

çok doğru bunu unutmamak lazım. hatta borcu yok kağıdından önce almak lazım.:queen::queen::queen::queen:

herkes kız gibi deyip duruyo ya ne kızı görmedinizmi pozisyonları. kimbilir kamera kapalıyken neler yapıyodur bu sapık herif bunları alenen gösterebiliyosa.:queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

çok doğru bunu unutmamak lazım. hatta borcu yok kağıdından önce almak lazım.:queen::queen::queen::queen:

aynen katılıyorum. Allah akıl fikir versin diye de ekliyorum.

Allahım bu tarz insanlar nerede yemek yemiş nerede solumus nerede su içmiş kesin bişey dokunmuş :):):):

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adam bildiğimiz motoru çok daha iyi bildiğimiz öbür motora çevirmiş resmen :) :queen:

Her türlü pozisyon mevcut akrobaside sınır yok:mrgreen:gerçek motorcu işte:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar