cumartesi trafigi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
[YT]K7ld9XXQjdk[/YT]

[YT]tbRD2nfM9tI[/YT]

sölemeden geçemicem motorun sesi gerçekten çok tatlı geliyo bu makinenin hakkını vermek lazım:mrgreen: ayrıca videoyu 3-4 dk. izledikten sonra sanki o ön gösterge kısmı oyuncakmış ta duruyor yol kendi geliyormuş gibi oluyor:queen: aynı animasyon gibi..kazasız sürüşler izlerken keyif aldık sağolun :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu sefer de düşük devirler bozuk çıkmış,o kısımlara müzik yerleştirin.:queen::cat:

Ben videoları bir yerde daha görmüştüm yav..Başka bir başlıkta daha paylaşmıştın sanki..
Hangi makinayla çekim yaptın?
HD kamera almayı bende düşünüyorum..

halilertan kamera icin depo ustu aparatini mi kullandin?
kadraja gosterge panelini de almani tercih ederdim

yeminle daha 1.saniyesinde dudullu la bura demiştim, öylede çıktı:D kokusundan anlıyorum dicem ama bu başka bişe:D
komşu çıktık bu arada

Motosikleti
sölemeden geçemicem motorun sesi gerçekten çok tatlı geliyo bu makinenin hakkını vermek lazım:mrgreen: ayrıca videoyu 3-4 dk. izledikten sonra sanki o ön gösterge kısmı oyuncakmış ta duruyor yol kendi geliyormuş gibi oluyor:queen: aynı animasyon gibi..kazasız sürüşler izlerken keyif aldık sağolun :)

çok teşekkür ederim,

bu arada yeni videolar ekleyeceğim, pazar günü sapanca dönüşünü akşam tüm yolu çektim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:27 ----------

Bu sefer de düşük devirler bozuk çıkmış,o kısımlara müzik yerleştirin.:queen::cat:

şuan saat 01:27 itibariyle process de müzik dosyaları yarın sabahtan itibaren müzik ile iyi seyirler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

Ben videoları bir yerde daha görmüştüm yav..Başka bir başlıkta daha paylaşmıştın sanki..
Hangi makinayla çekim yaptın?
HD kamera almayı bende düşünüyorum..

evet birkaç video daha var, benim videom actioncam aslında ama HD tabiki, gopro hero markası

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:30 ----------

halilertan kamera icin depo ustu aparatini mi kullandin?
kadraja gosterge panelini de almani tercih ederdim

kendi gidon üzeri bağlantı aparatını bağladım, bu sefer tam ortadan, yarın ekleyeceğim videolarda kadraj tam çıktı :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------

yeminle daha 1.saniyesinde dudullu la bura demiştim, öylede çıktı:D kokusundan anlıyorum dicem ama bu başka bişe:D
komşu çıktık bu arada

aleykümselam komşum

dudullu'mu??? gelin trafiği siz burda görün. polis,asker, ambulans, öğrenci servisleri, belediye otobüsleri, özel araçlar ,tranvay, igdaşçı,zabıtacı, ilaçcı,pizzacı,pideci,ızgaracı kurye motorları... ne arasan var :) 1 sokak üstte metro, 1 sokak altta tren, onun 1 sokak altında da gemi :) bazen sahil yolu için devriye polis helikopteri yada hastane için ambulans helikopter... sırf ambulans sirenleri yüzünden dükkan taşıyanlar var. çok stresli çooOOKK.

Motosikleti
bu arada diğer tarafta sapanca görüntüleri yasal olmayan videolarmış diye kaldırılmış EYONG adlı mod tarafından kendi avatarı o tüfekle birlikte oldukça yasal bir görüntü veriyor; yine rezil motosiklet.net yine rezil, yıllardır girmiyordum, yine girmeyeyim, kalın sağlıcakla

yok sen yayınlamaya devam et.onlarında hoşuna gidiyor vıdeolar.ama abicim su vıdeolar müziksiz bi işe yaramıyor öncekiler daha güzeldi...

Motosikleti
uğraştığıma değmiyor ki, 11 tane v,deo yu bir kalemde silmişler

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hiç adetim değildir laf yetiştirmek ama hatırlatmak isterim ki ateşli silahlarla yapılan sporlar hali hazırda yasadışı değildir ülkemizde :wiinkk:

Halilertan ellerine sağlık paylaşım için, site yönetiminin kararını anlamış değilim, kafalarına eseni yapıyorlar hemen forumdan uzaklaştırmışlar seni :) siteye hiç bir yorum yazmıyorum uzun süredir, senin topic'ini görünce bakayım dedim ama girmez olaydım nasıl bir site oldu burası anlamış değilim kalın sağlıcakla...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Niyeyse bugün siteyi ve kurallarını beğenmeyip kötüleyenler aynı motordan kullanan ve farklı bir siteye üye kişilerden hep :wiinkk:

S

silinecek

Niyeyse bugün siteyi ve kurallarını beğenmeyip kötüleyenler aynı motordan kullanan ve farklı bir siteye üye kişilerden hep :wiinkk:

benimde hiç adetim değildir ama, başka nick le girmek zorunda bıraktınız beni, şimdi şöyle diyelim Bay Eyong,

bu videolar aşağı yukarı 5 sitede yayınlanıyor, ben sadece 1 siteye üyeyim buraya laf olsun diye giriyorum diye birşey yok, veya siz densizlik yapana kadar da herhangi bir site eleştirisi yazılmadı, şimdi sana cevap herkese ban la bakalım, biliyorsunuzdur, birilerine krallık verirler onlarda babalarını keserler.

acilen BAN ladığınız "halilertan" nick imi açmanızı rica ediyorum, ve silinecek adlı nick i de silmenizi rica ediyorum

başarılar

diğer arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet , arkadaşımızın banı açılsın lütfen ...

ban atmak çok kolay bişi , ordan iki yere tıklayıp banlıyorsunuz , karşıdakinin ne hissettiği umrunuzda değil .

insanları kaybetmek çok kolay , önemli olan kazanmak diyerek basın toplantımı sonlandırıyorum : )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar