oy oy oy

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hemde muthıs refleks tesekkurler vıdeo ıcın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Soğukkanlılığın böylesi herif uçmuş::melek02:

Refleksleri kadar beynide çalışsa yapmaz bunu. Çarpsaydı sadece kendini öldürmeyecekti farkındayız dimi?

adam yapılabilecek en doğru şeyi yaptı, fren yapsa manevra yapamazdı, böyle bir refleksi kazanabilmek için beynimizin bize emrettiğini yapmamayı (bu durumda fren yapmayı emredecektir) öğretmeliyiz kendimize..

öyle bir durumdan sonra bile aynı şekilde kullanmaya devam ediyorsa ... o insan benim için beyin özürlüden başka birşey değildir !!!!! dünyanın her yerinde bu tip denyolar yüzünden motorcuların ismi kötüye çıkıyor !!!!!!!

İlk video, 2. dak. 17. sn. Sizce neden düştü ? Bence gazı çok erken çok fazla açtı. Önce motorun arkası kayıyor gibi geldi bana.

kafam kadar silindirle üç galon bnzini banada taksalar bende öyle hızlanırım:D:D

MFM

abi arabanın tamponunu sıyırıdı motorun ordan arabayı nasıl ikiye bölücek :S kapıların orası deseniz tamam muhtemelen arabanın içine girerdi hız 150 gördüğüm kadarıyla belki biraz daha az kendini ağır yaralayacağı yada öldürüceği kesin fakat araç içindekilere bişey olmazdı

ama refleksler ve soğuk kanlılık ayrıca kendine güven konusunda belliki hiç sorunu olmayan rahat bilinçli kontrollü ve tecrübeli bi sürücü:cat: paylaşım için teşekkürler :rendeer:

Çok çılgınca bana göre...İyi kullanabilirsin,hata da yapmayabilirsin ama karşındaki hata yaptığında,bir dahaki sefere bu kadar şanslıda olmayabilirsin...
Paylaşım için teşekkürler...

Gereksiz isler bu isler. millet bunlara özenip canim memleketimin yollarindada aynisini yapmaya kalkiyor, sonuc hüsran tabiki. Ama söyle bir durum daha var motosiklet tecrübesinin sonu yoktur, istersen dünyanin en iyisi ol , yada oldugunu zannet, sansini zorlarsan 3 . kez ziplayamazsin. Bu videodaki elemanlar tamam harikulade kullaniyor makineyi hatta öttürüyor fakat adamlarda kafa yok, ici bos yani kafanin ve onu bosuna tasiyor. Yani kisacasi bilincli kullanici degiller.

dikkatinizi çekerim adam arabayla motoru görünce duruyor durmasa siz görün refleksi

MFM

hmmm evet bilinçli kullanıcı lafını aslında ben yanlış kullanmışım doğru değil... haklısın. ben bilinçli kullanıcı derken o an şeyi düşündüm hani nerde ne yapması gerektiğini biliyor motorun neye nasıl cevap vericeğinin bilincinde şeklinde düşünerek yazdım zaten bu söylediğim de tecrübe oluyor gereksiz kelime kullanmışım :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 ----------

dikkatinizi çekerim adam arabayla motoru görünce duruyor durmasa siz görün refleksi

bence aynı şekilde arkasından geçerdi... ki öyle bi durumda genelde duran sürücüler daha büyük tehlike unsuru oluyor ben çok öyle arabayla fren yaparken adam elimle yüüürrrüü lannn yürüüüüü işareti yaptım :pr: aslında çıkmışsın bikere bas geç yolun ortasında durması daha büyük bir tehlike tabi zamanlama olayı önemli

35. saniyede hayatta kalmasının tek bir sebebi var oda karşı şerite geçtiginde gelen arabanın olmaması.

bana arabaya sürttü gibi geldi , çünkü sarsıntı oldu kamerada.

ayrıca 50 km tabelasının olduğu yerde bir ara gidon kendini kaybetti ama toparladı , adam uçmuş :)

Türkiye'de denenmemesi gereken hareketler , adamlar nasıl giriyor viraja !!

öyle bir durumdan sonra bile aynı şekilde kullanmaya devam ediyorsa ... o insan benim için beyin özürlüden başka birşey değildir !!!!! dünyanın her yerinde bu tip denyolar yüzünden motorcuların ismi kötüye çıkıyor !!!!!!!

:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar