Motorumla ilk sürüş videom :)

1 hafta önce aldıgım motorumu bugun güzel hava sayesinde ilk kullanma şansına eriştim .. Motorumla ilk , genelde 2.sürüş deneyimim oldu ..çok keyif aldım.Motosiklet kullanmak büyük zevk

Osmanka Arkadasima büyük tesekkur ..;Ne de olsa hocamız

http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

[YT]http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx[/YT]

Not : Trafige kapalı alanda çekilmiştir. :)

MFM

eh olucak olucak güzel birkaç sefer sonra hakkını verirsin :cat: tekrardan hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşaallah

bu arada ses muazzam :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akıllı tv çıkmıyor,you tube'un da bozuk Harleyman:wiinkk:

kısa bir çekim olmuş ama ses güzel gerçekten daha uzun bişeyler koyarsan sevinirim

namk sendede sportster var galiba ? videon varsa paylaşırmısın

acaba direksiyonu biras yukarı mi kaldırsam daha dik dursa daha mi güzel dururdu sizce ?

acaba direksiyonu biras yukarı mi kaldırsam daha dik dursa daha mi güzel dururdu sizce ?

Bence en ideal açıda duruyor şuanda..
Aslında en ideali dirseklerinin 90 derece açılı olacak şekilde durması..Hem kontrol hem de konfor açısından ideal olanı bu..Ama fabrikasyon motorlarda bunu yakalamak zor..Custom olunca ayrı tabii.

Gerçi senin motordaki duruşun iyi gibi..Gene de nasıl rahat ediyorsan öyle yap..Güzelliğini boşver :) Sonradan çok sıkıntı çekersin..

Bence en ideal açıda duruyor şuanda..
Aslında en ideali dirseklerinin 90 derece açılı olacak şekilde durması..Hem kontrol hem de konfor açısından ideal olanı bu..Ama fabrikasyon motorlarda bunu yakalamak zor..Custom olunca ayrı tabii.

Gerçi senin motordaki duruşun iyi gibi..Gene de nasıl rahat ediyorsan öyle yap..Güzelliğini boşver :) Sonradan çok sıkıntı çekersin..

evet haklısın bencede şimdilik boyle guzel..en kısa zamanda aranızda olmak dilegiyle

kazasız sürüşler dilerim, videoyu izlerken de dikkatimi çekti, sportster biraz ince bir motor haliyle üzerinde sizin gibi kolları uzun bir birey oturunca özellikle yan taraftan oluşan görüntü pek de estetik değil, eğer rahatsız etmeyecekse kollarınızı daha az kıracağınız ve de biraz daha yukarda tutacağınız bir pozisyona getirebilirseniz çok daha şık görünecektir.

Not : Trafige kapalı alanda çekilmiştir. :)

Kuyruklu yalan...:silent::pr::p:p:p
2006 model beyaz bir palio ve 3 yaya şahıs kadar kuyruğu var yalanın... :p
Dikkatimi çekmişti öncedende, konularında trafiğe kapalı alan ibaresini kullanan çoğu arkadaş bununla sadece ya ara sokakları yada çok az kullanılan tali yolları kast ediyorlar...
Arkadaşlar trafiğe kapalı alan nedir açıklar mısınız bana?
Selamlar...:rendeer:

hayırlı olsun kazasız belasız km lercee kullan
bende harley istiyorum...

kazasız sürüşler dilerim, videoyu izlerken de dikkatimi çekti, sportster biraz ince bir motor haliyle üzerinde sizin gibi kolları uzun bir birey oturunca özellikle yan taraftan oluşan görüntü pek de estetik değil, eğer rahatsız etmeyecekse kollarınızı daha az kıracağınız ve de biraz daha yukarda tutacağınız bir pozisyona getirebilirseniz çok daha şık görünecektir.

Aradigim yorum buydu .Bende boyle düşünmüştüm saol ..Bakalım bi denicem .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:56 ----------

Kuyruklu yalan...:silent::pr::p:p:p
2006 model beyaz bir palio ve 3 yaya şahıs kadar kuyruğu var yalanın... :p
Dikkatimi çekmişti öncedende, konularında trafiğe kapalı alan ibaresini kullanan çoğu arkadaş bununla sadece ya ara sokakları yada çok az kullanılan tali yolları kast ediyorlar...
Arkadaşlar trafiğe kapalı alan nedir açıklar mısınız bana?
Selamlar...:rendeer:

Trafige kapalı alan demek " Dedigimi yap , yaptigimi yapma demek " :mrgreen:

[/COLOR]

Trafige kapalı alan demek " Dedigimi yap , yaptigimi yapma demek " :mrgreen:

İşte güzel bir yorum:):)
Teşekkürler...
Pardon hayırlı olsun hatta güle güle kullan demeyi de unutmuşum...
Allah kaza bela göstermesin, uzuun senelerce keyifle kullanasın...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar