Altın Elbiseli Adam-YBR 125

sürüş tarzını sevmedim makaslar falan çok güzel örnek davranış olmuş:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 ----------

ybr de hakkaten cbf ye rakip olmuş bu özelliklerle özellikle yakıt konusu doğru ise çok ii

Yamaha Brillant Riding :queen: iyimiş ya bilen varmıydı açılımını? İlk kez duyuyorum ben.

Mersin İl Temsilcisi
motorun ön süspansiyon reflekslerine hayran kaldım dersem yeridir. ama yüksek süratlerde bu yumuşak süspansiyonların viraj giriş-çıkışlarında nasıl bir tepki verir bilmiyorum amatahmin etmek zor değil. zaten de çok süratli bir motor değil...

Bu motor için o lafı ilk duyduğum da çook gülmüştüm. Çünkü hem gerçekçilik taşıyordu hem komikti hem de tek kelimeyle kendisini en iyi şekilde tarif ediyordu. Hangi lafı mı duydum..;

ÖLÜMSÜZ...!!!:pl:::alkiis::::alkiis::

Yamaha Brilliant Riding 'in açılımının Yamaha Dahi Sürüş olduğunu düşünmüyorum.
Buradaki Brilliant berrak , harika anlamında olmalı.

img1191el.jpg

Son düzenleme:
sürüş tarzını sevmedim makaslar falan çok güzel örnek davranış olmuş:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:07 ----------

ybr de hakkaten cbf ye rakip olmuş bu özelliklerle özellikle yakıt konusu doğru ise çok ii

yo adam harbi iyi sürüyor en azından bilinçli makasa giriyor.sen hiç tek teker makasa giren görmemişsin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:03 ----------

ama harbiden ybr 125 e hastayım hiçte küçük bi motr olarak görmeyin.adamda çinçan motr var ybr ye laf atıyo

Yamaha Brillant Riding...2004 ybr lerdede yazıyor...bana kalırsa suan yenı cıkan uzay kasayı(city) yamaha elındekı parca stogunu paraya dönüştürmek için cıkardı.[kıyaslama yapacak olursak city almanın hicbir anlamı yok)önümüzdeki sene ybr factorü piyasaya cıkarınca city almanın hiçbir anlamı kalmıcak.hatta önceden almıs olanlar pişman olucak..

Bende yeni YBRciyim Er-5 sayesinde YBRci olduk.Gerçekten insan ne zaman benzin aldığını unutuyor.Kullanımıda aynı bisiklet gibi rahat ama ben biraz kiloluyum artçı olarakta hafif kilolu birini alırsam rampalarda çıksam mı çıkmasam mı diye düşünüyor.Yinede çok iyi bir motosiklet kafasında alsam mı diye soru işareti olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Motosikleti
Pulsar NS400Z
şöyle çevreme baktığım zaman ybryi beğenmeyen çinliler oluyor bazen atla diyorum senle bi çarşıya inip gelelim adam indikten sonra kendi motoruna binesi gelemiyor sebebi ise ybrnin vibrasyonsuz çalışmasına alışıyor tekrar çinliye binmek içinden gelmiyor :D

Yamaha Brilliant Riding 'in açılımının Yamaha Dahi Sürüş olduğunu düşünmüyorum.
Buradaki Brilliant berrak , harika anlamında olmalı.

img1191el.jpg

Aynen katılıyorum.... pürüzsüz manasında kullanılmalı...
motor vibrasyon oranı çok düşük olması nedeniyle
"Brilliant Riding" pürüsüz sürüş veya berrak tarzı olmalıydı....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar