Adrenalinli müzik :)

çal çal hatta kop motorla giderken bende öle motora tesisat döşemiştim kopuyodum daha tesisatı taktıgımın 10. dakkasında anbulansla hastaneye kaldırdılar :) o derece kopmuştum hiç sağlıklı birşey degil motorda müzik dinlemek!

insanın kalp atışını hızlandırıyor sanki :) ,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

çal çal hatta kop motorla giderken bende öle motora tesisat döşemiştim kopuyodum daha tesisatı taktıgımın 10. dakkasında anbulansla hastaneye kaldırdılar :) o derece kopmuştum hiç sağlıklı birşey degil motorda müzik dinlemek!
ben tam o manada dememiştim her hangi bir yere giderken önce videola çekip pc ortamında bu müziği eklemek yoksa bu müzikle yola çıkarsak gaza gelip kaza yaparız.. :)

insanın kalp atışını hızlandırıyor sanki :) ,

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:59 PM ----------

ben tam o manada dememiştim her hangi bir yere giderken önce videola çekip pc ortamında bu müziği eklemek yoksa bu müzikle yola çıkarsak gaza gelip kaza yaparız.. :)

ha videoyamı bu müzigi eklicen :D vala ben öteki türlü anladım, motorun sesi zaten müzik gibi geliyo doğal olsun:)

yoksa öbür türlüsü çok kro oluyor, millete hava atıcam diye kendimi kasamam :)

mp3 player die bişi var günümüzde.. xD :):) :queen:

Telefonuna bluethoothyla da dinler :cat::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar