Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Ayna kıran bir motorcu daha. Motorlar sağdan mı gider? (Motosiklet.TV)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    emremm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    İST.
    Motosikleti
    YBR125ESD(11)
    Ben önüme çıkan çalı, çukur gibi görüyorum bu tipleri.
    Etrafından dolanıyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    19 Ağustos 2018
    ayıp lan ayıp puşt. belki adamın maddi gücü yok belki o verdiğin zarar yüzünden çocuğunun rızkından kesecek. şimdi kimse gelip bana gücü yoksa nasıl araba alıyor demesin. artık araba almak çok kolay ve altındaki araba da pahalı bir araba değil. Ki öyle bile olsa zorunluluktan borca harca girip almış olabilir.

    tamam adam hatalı, yaptığı hareket hiç doğru değil. ama insanlar bir anlık öfke ile neler yapıyor, neler yapıyoruz?

    madem aynasını kıracak kadar götün var o zaman sağa çekersin iner delikanlı gibi kavga edersin. sonucunda da kusura bakma öfkeme yenik düştüm buyur zararını karşıla bununla diye ödersin.

    bu g.tveren yüzünden biz normal motosiklet sürücülerine antipati de her geçen gün artıyor. adamlar zaten bize kıl bir de böyle olaylar olunca bizi zor duruma sokuyorsunuz.

    şahsen bi motosiklet sürücüsü ve araba sürücüsü olarak birisi benim aynamı kırsa o anki sinir harbi ile direksiyonu üzerine kırar en azından düşürürüm. sonra da aşağı inip üzerinde unutamayacağı çok güzel hatıralar bırakırım. He diyeceksiniz ki ya arabayla vurduğunda ölürse. e aynamı kırmaya cesaret ediyorsa onu da göze almıştır. dünya bi g.tverenden kurtulur.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

    Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arabacı bi de eliyle izah ediyor çok biliyor ya, motosiklet sağdan gidermiş. Herif yaptığıyla zopalık ama ne zopa atmak ne de ayna kırmak doğru değil, ayna kırarak haklıyken haksız olursun, bu adam polise gitse plakanı verse aynamı kırdı dese haksız durumdasın ve suç işlemiş durumdasın kardeşim. yoksa o yola vergi veriyon, istediğin yerden gidersin eyvallah, ama bu ayna kırma işi tam bir magandalık ve öfkeye hakim olamama örneiğidir. O ayna kırıp kurşunu yiyen adama dönersin sonra arkandan ağlarlar. Kime kızarsan kız malına hatta kendisine bile zarar verme hakkın yoktur, kanunen suçlusun.
    Ayrıca aynayı kırıp kaçmak da ayrı bir durum, hani adama öldürrrüm la seniii deyip sonra bagajdan bıçak çıkınca, abücüüm sakin ol, dur sakin diyen fenomencik gibi bu bence. ıdiocracy gelecek herkes rahat edeceeek...
    hahah o eleman yüz yılın geri vitesini yapmıştı ya aklıma geldikçe gülüyorum. bir de ne diyordu he hojam kolum kırıldı galiba bak canım yanıyor. soldan vurup sağ kolunu gösteriyordu ama. gitmiyorum hocam bi yere burdayım. askagjakga. bir de arkasından bi video daha çekti karşısındayken kediye dönen adam arkasından yok iki kelimeyi bir araya getirmeyi bilmiyor yok şöyle hanzo yok böyle hanzo. lan yüzüne söyleseydin ya karşısındayken. o kadar delikanlısın 10 cmlik demirden mi korktun )

  3. #43

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı ufoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün aynen dediğiniz gibi bir olay yaşadım...

    Yedikule Göğüs Has. Hastanesi önünden geçip Abdi İpekçi önündeki yola çıktım. Sahil yolundan Bakırköye geçeceğim.

    Marmaraydan hemen önceki yaya geçidinde kırmızı yandı. Sağ şeridin ortasındayım. Önümde bir araç var. Şerit çizgisini ortalarak yanıma bir 206 yanaştı. Bana aynen şöyle diyor...
    "Neden zig zag yaparak gidiyorsunUZ"
    Ben anlamadım ne demek istediğini. Sanıyorumki sağ şeridin ortasındayım diye laga luga yapıyor
    "Ne zig zagı. Buda motorlu araç normal şeridimde gidiyorum" dedim ki gerçekten şeridi ortalayıp gelmiştim o ışığa kadar ve arkamdan gelende yoktu.
    Adam bu sefer,
    "Hep zig zag yapıyorsunUZ, adam gibi kullanın" deyip birde eliyle zig zag yapınca bende jeton düştü. Adam muhtemelen o geçen videoda gördüğümüz ölümüne motor kullanan gibi birine denk geldi veya hep denk geliyor, motorlulardan nefret ediyor. Zira yüzündeki ifadeye nefret hakim.

    O sırada yeşil yandı. Önüme geçti 5 metre sonra ben hareket ettim. Bu sefer ani fren yaptı durdu.

    Duruyor adam gitmiyor. Sağından geçeyim dedim, bu sefer hareket edip direksiyonu üzerime kırdı. Erken farkedip frene basmasam ezilecektim.

    Aksiyon kameram yanımda olsa sıkı bir ceza almasını sağlardım...

    Buradan çıkan sonuç şu. Adamın derdi benimle değildi. Motosikletlilerden nefret etmiş. Anladığım kadarıyla özelliklede mekikçilerden....

    Hıncını önüne çıkan her motosikletliden çıkarmaya hazır pimi çekilmiş el bombası gibi dolaşıyor ortalıkta...
    sorun burda arabacının motorcuya yaptığı değil motorcunun motorcuya yaptığı bizde ne yapılsa bir alkış tutma kralsın be abi , adama bak adama, öf abim be on numara adamsın, nasıl gaz açdın öyle nasıl tek tekere verdin abimm gibi bir mantık olduğu için gazada çok çabuk geldiği için bazı insanlar kendi içimizde bir auto kontrol yok.. biz kendimizi kontrol etmezsek kendi içimizde o insanların bize tepki duymaları çok doğal..

    ben tdm yi sattım yeni kasa er6f lere çok gönlüm kaymışdı sırf beni tek teker apaçilerle karıştırmasınlar onlarla aynı kefeye koymasınlar diye tartışmıyım tatsızlık çıkmasın diye gittim piaggio x10 aldım.. çok da iyi ettim o ayrı bir mesele..

    benim bulunduğum yaşadığım rotada maslak beşiktaş istikametinde özellikle artık son zamanlarda inanılmaz çok sık sadece motorsikletlilere özel çevirmeler kontroller yapıyorlar çokda iyi yapıyorlar helal olsun o yapanada yaptıranada .. beşiktaşda tek tekerci egzosu sökük gezen kulak zarımızı öpen olup olmadık yerde insanların içinde o kalabalıkda gaz açan tipler kalmadı gibi bir şey bu denetlemeler sayesinde..

    kendi içimizde auto kontrolü sağlamassak ilerde yolda giderken işte seni aliye beni veliye benzeticekler sen şu geçen videoda ayna kıran değilmiydin gel bakiyim şöyle deyip mazlum gariban günahsız suçsuz insanlar dayak yiyicek belki daha beteri yaralanıcak..
    ufoz ve emremm bunu beğendiler.

  4. #44

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Aynen katılıyorum. Hatta Beşiktaş'ta sivil trafik ekipleri kuş uçurtmuyorlar.

  5. #45

    Üyelik
    19 Ağustos 2018
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum. Hatta Beşiktaş'ta sivil trafik ekipleri kuş uçurtmuyorlar.
    geç de olsa güzel gelişme. darısı çakma akrep taktıkları tek silindirli pancar motorları ile gece gündüz demeden milleti rahatsız eden kekoların başına.

  6. #46

    Üyelik
    26 Kasım 2017
    Şehir
    Sin City
    Motosikleti
    MT-07
    Alıntı coderadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geç de olsa güzel gelişme. darısı çakma akrep taktıkları tek silindirli pancar motorları ile gece gündüz demeden milleti rahatsız eden kekoların başına.
    Ben onları az biraz destekliyorum. O pancar motorlarının sesi sayesinde ölmüyorlar. İnsanlar farkediyor hepsini.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)