Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

CBF150 ile Ankara'dan Amasra'ya Yaptığımız Küçük Tur

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Şubat 2012
    Merhaba arkadaşlar. CBF150 ile Ankara'dan Amasra'ya yaptığımız ufak turun videosunu şuraya bırakıyorum. Bu tarz turların ve videoların daha çok gelmesi için bana destek olmayı, kanala abone olup videoyu beğenmeyi unutmayın arkadaşlar. Haziranda CBF ile süper bir rotada süper bir tur planlıyorum. Saygılar.

    https://www.youtube.com/watch?v=w4tnxGCx3yg


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    13 Haziran 2016
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    falcon flash 100
    Güzel bir gezi olmuş fakat müsaade ederseniz videonuz için bir iki satır yazmak istiyorum. Sakın yazdıklarım yanlış anlaşılmasın kusur bulmak olarak yorumlanmasın daha güzelleri için bir katkı olarak düşünülsün aksi beni üzer.

    Başlangıçta asfaltı gösteren sahne ve akabinde hızlandırılmış görüntü hoş olmamış sanki filmi ileri sarmak gibi olmuş sonraki ikinci hızlı görüntüde dahil. Çıkmaz sokağa girmeniz ve buna uzun zaman ayıracağınıza taş döşeli yolları ve çevreyi göstermeniz daha güzel olurdu kanaatimce.

    Bir sigara karşıtı olarak sigaradan bir nefes alıp gözlemeyi ısırmanız ve çarşıda cay içerken sigara reklamı yapar gibi içmeniz bence itiçi olmuş.

    Fakat çarşı gezmeniz ve deniz sefanız on numara olmuş. Keşke çarşıyı biraz daha yürüyerek çekseydiniz bir de bilmeyenler için plajın, çarşının ve yolda bulun mekanların ismini yazmanız (görüntünün köşesine) iyi olurdu.

  3. #3

    Üyelik
    13 Şubat 2012
    Oncelikle yorumunuz icin cok ama cok tesekkurler. Soylediklerinizin aksine cok guzel gibi yorumlae duymaktansa eksiklerimi soylemeniz hosuma gidiyor. Cunku bu video islerine yeni girdim. Girmemin sebebide haziranda yapacagim yurtdisi seyahati. O zaman tum bunlara daha cok dikkat edecegim. Cok tesekkurler. ( bu arada o turdan dondukten sonra sigarayi biraktim. )


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)