Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #4121
    Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    mikuni yi Ferdinand kendi mesajları ile çok güzel bir şekilde anlatmış bence biraz yukarı çıkıp tek tek okuyun. bir mesajı diğerini tutmuyor,bir öyle diyor bir böyle.. bu arada 5.000 de debriyaj nasıl bitti anlamadım benim motosikletim 5700 de daha debriyajı ilk günkü gibi, arkadaşımınki 9 binde onunki de ilk günki gibi. bence burda 2 ihtimal var, 1. ihtimal bizimle dalga geçiyorsun 2. ihtimal sana Honda diye haojin,fujimojoto yada takaşi marka motosiklet satmışlar..
    Karadeniz - Giresun.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #4122
    mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2007
    Şehir
    Sakarya-Akyazı
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    Alıntı Mikuni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    genel olarak bu motordan memnun değilim. Sizde sanıyorum ki memnun değilsiniz de motorun açıklarını kapatmaya çalışıyorsunuz. Ilerde satarsak alıcılar bu forumda yazılanları görmesin diye mi bu itirazlar.
    üstad şimdi ben size katılıyorum,benim forumda yazdıklarıma bakarsanız cbyi aldığımdan beri size yakın şeyler motorun güçsüzlüğü ve titreşiminden kaynaklı şikayetlerimdi,ama bunu siz biraz abartıyosunuz şöyle bu motorun fiyatı belli çapı belli bence o paraya gercekten güzel motor güç olarak ybrden farkı yok aynı anda arkadaşıma sıfır aldık motorları o ybr aldı ben cb ama ikside aynı bana göre ikisinde de cbfteki konfor ve gücü bulamadım bu güç dediğimde %10 bilemedim %20 lik fark ama işte bu cclerde bu fark çok şey ifade ediyor bide ilk motorun cbf ti o yüzden cb benim beklentilerimi karşılamadı...ama yine söylüyorum ilk motoru olan için veya şehir içi kısa mesafe ve köy yollarında cb gerçekten sorunsuz ve sağlam motor ,7000 km kullandım milim yağ eksiltmedi 3binden sonra hep dipgaz gezdim sorunsuzdu ben satarken...

  3. #4123
    Beter_Bocek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2007
    Motosikleti
    SYM Orbit II 125 (2013) & Kuba XCG 150 (2014)
    Maalesef Honda CB 125E'nin Japon olduğuna katılmıyorum. O bir ''Sundiro''! Aynı Yamaha YBR 125'in ''Jianshe'' olduğu gibi. Misal verecek olursam; burada yazılanlara inanarak, gittim 1 tane Honda CB 125E aldım. Hiçte yazılıp, çizildiği gibi olmadığını bilfiil yaşadım, hissettim. Ve 1 ay'ın sonunda sattım, kurtuldum. Bundan sonra denemeden, motor almam. Başkasının beğendiği noktalar'ı belki ben hiç beğenmiyor olabilirim. Ki öylede oldu maalesef. Biri sever elma'yı, biri sever ayva'yı... Ama elma, elma'dır. Ayva'da, ayva'dır. Elma'yı ayva gibi lanse edipte, millet'e ayva'yı yedirtmemek gerektiğine inanıyorum. Yanlışmıyım?!

  4. #4124
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul / Yas:29
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Beter_Bocek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Malesef Honda CB 125E bir ''Sundiro''! Honda CB 125E aldım. Hiçte yazılıp, çizildiği gibi olmadığını bilfiil yaşadım, hissettim. Ve 1 ay'ın sonunda sattım, kurtuldum. Başkasının beğendiği noktalar'ı belki ben hiç beğenmiyor olabilirim. Ki öylede oldu maalesef. Biri elmayı sever, biri ayvayı... Ama elma, elmadır, ayvada, ayva. Elma'yı ayva gibi lanse edipte, millet'e ayva'yı yedirtmemek gerektiğine inanıyorum. Yanlışmıyım?!
    Benim düşünceme göre yanlışsın Beter_Bocek. Bana tek doğru gelen cümlen "başkasının beğendiği noktaları senin hiç beğenmiyor olabileceğin".

    Ducatisi olan arkadaşımda var bir yılı aştı kurtulamadı, kurtuldum dediği gün parti yaptı. Aprilla scooterı olan arkadaşım yıllarca kurtulamadı kıyamayıp depoya çürümeye bıraktı sen Honda CB den istediğin an kurtulabilmişsin!

    Böyle bir özelliğe sahip marka ve model sayısı bir elin parmaklarını geçmez tahminim. Ki aynen senin bilerek aldığın gibi alan kişide, CB nin "Honda Sundiro" fabrikasında üretilen bir model olduğunu bilerek alıyor.

    CBF 150 sahibi arkadaşlarında hepsi bunun bilincinde. Ülkemizde en çok satan modellerden bahsediyoruz. Pek kimsenin Honda' nın fabrikasının hangi ülkede olduğu ile ilgili bi kaygısı yok Honda Amazonia da olsa alırlar, Honda Gebze Plant ta olsa...

    Ayrıca başlıkta konuşulanları yanlış anlamışsın, genelin söylediği şey " Elma ile elmayı karşılaştırın. Eğer böyle bakarsak duruma Honda CB kurtlu bi elma değil, çürük değil, buruşup solmuş değil, lezzeti yerinde taze bi elma" diyoruz.

    Buna rağmen yanlış anlayıp "Ayva alamıyorum madem Elma alayım" deyip CB alan arkadaşlarda, bu Elmayı ısırıp "Ayva tadı gelmiyo bu Elmadan, bu nasıl iş?" deyince. Haydaaa... hocam o elindeki Elma diyoruz, hepsi bu.

    Amacımız kimseyi kırmak değil, bi şekilde çözüm aramak, yardımcı olmaya çalışmak. Buna rağmen son derece iyi niyetle yaklaşan Elma aldığının bilincinde, tadından da memnun CB kullanıcılarına gelip

    " O elmadan Ayva tadı bile gelmiyor " diye sürekli tekrarlanınca, zaman zaman yok yere kırıcı oluyor, bence buna gerek yok.

    Yanlış anlama sözüm sana değil, sen sadece yanlış algılayıp başlıktaki çoğunluğun beğendiği noktaları tecrube edip beğenmemişsin ve motosikletini değiştirme kararı almışsın, daha doğru bişey olamaz zaten.

    Amacım başlığı takip eden arkadaşların, başlıkta yazılanları yanlış anlamayıp, tam olarak neyden bahsettiğimizi bu açıdan değerlendirerek okumalarını sağlamak. Herkes senin kadar kararlı olamayabilir.

    Kuruş kuruş biriktirip motosiklet alanlar var. Sonra gelip "Bu Elmadan Ayva Tadı Gelmiyor" diyenlerin sayısı artmasın, yanlış anlamalarına rağmen değiştiremedikleri için, hergün isyan edip kulaklarımızı çınlatmasınlar isteriz.
    İyi bi noktaya değindin, teşekkür ederim kendi adıma
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

  5. #4125

    Üyelik
    09 Ekim 2010
    demek ki neymiş herşeyden önce bi motosiklet alınmadan iyice araştırılıp eksi ve artı yönler değerlendirilirip ona göre satın alınır ya da alınmalı! ondan sonra boşuna çemkirip hem kendini üzmez hem de insanları yanlış yonlendirip negatif yönde kamuoyu oluşturmaya gerek görmezsin. bu hayatta herşey için böyledir. ne demişler; hesabını bilmeyen kasap ...üne kaçar masat.

  6. #4126
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı reall adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş seni bilmem ama ben parasına göre memnunum, zaten aşırı beklenti içine girmekte mantıksız olur.
    Şikayet etiğin konular daha önce cin mali motor kullanmış biri olarak anlamsız geliyor,
    Bence sen hic cin mali motorlara binmemişsin.
    Bende asya 125 vardi o gözüm gibi bakmama rağmen hergun bir arıza çıkarırdı, titreşim desen masaj koltugundan beter,ha surat olarak 130 u gördüm ama 100 den sonra hakimiyet falan yoktu allah umuduna gidiyordum.
    Sonuç olarak ne kadar para o kadar köfte

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

    Sonuç olarak cb den şikayet eden arkdaslar kesinlik çinli bir motora binsinler ve cbnin onlarin yanında mercedes olduğunu görecek ler. :-)

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

    Misal herkes ybryi yere goge sigdiramiyor, cevremde de bi sürü ybr var ama ben bir türlü cbden farkını göremedim.
    Bende mi bir sorun var acaba.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

    Malzeme kalıtesi de hemen hemen aynı, çamurluk, siperlik ybr de daha dandik inanmayan yan yana koyup incelesin
    kusura bakma arkadaşım sen gel salcano wolf e bin mersedes wolf çinlimi yoksa cb mi göreceksin. Ben 570 km de cb 125 deneme amaçlı bindim, honda cg titanlarda yok be o titreşim o nasıl bi titreşimdir? Alttan güp güp vuruyolar sanki? ybr veya wolf cb nin yanında mercedes mübarek. Ayrıca wolfun canını okuyarak sürüyorum 100 km de 2.8 litreyi geçemedim. Burda 100 km de 3 litrelerden bahsediliyor. Cbf yakmaz o kadar. Ybr, wolf, titan o kadar yakmaz. Yani mercedes kıyaslaman yanlış. Wolfle artçımla beraber soluksuz 105 km den aşa düşmeden gidebiliyorum. 135 son hız gördüm.34 binde. Artı olarakta 2005 titan es kullanıyorum. Ayrıca memnun olmayan çok bu motordan. Elinden geldiğince değişik motora bin sür, öyle kıyasla. Biçok çinliden iyidir ama bazı çinli motorlar cb den iyidir.

    Ayrıca ferdinandd arkadaşıma selamlar. İyi bir paylaşımcı. İyi bi takipçi. Sevgiler.

  7. #4127
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    bence bu motoru alıp şikayet edenlerin bu kadar çok olmasının sebebi "abiiii hondaaaayaaaa baksana hemde 3.000teeeeeeleeeee" diye ağız sularını akıtarak, araştırmadan binmeden atlayıp bu motoru almaları.
    beklentilerin aşırı yüksek tutulması.

    reno master minibüse 4 kar lastiği taktık. 2500tl para verdik.

    ya biz 4 lastik parasına motor aldık.

    beklentilerimizi bu yönde verdiğimiz paraya göre tutalım hiç sorun çıkmaz.
    Halil Karamanoğlu ve laba bunu beğendiler.
    yaş:34 evli 2 çocuklu (bajaj boxer kullanmakta.)
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

  8. #4128

    Üyelik
    19 Eylül 2012
    [QUOTE=adem80;2889051]kusura bakma arkadaşım sen gel salcano wolf e bin mersedes wolf çinlimi yoksa cb mi göreceksin. Ben 570 km de cb 125 deneme amaçlı bindim, honda cg titanlarda yok be o titreşim o nasıl bi titreşimdir? Alttan güp güp vuruyolar sanki? ybr veya wolf cb nin yanında mercedes mübarek. Ayrıca wolfun canını okuyarak sürüyorum 100 km de 2.8 litreyi geçemedim. Burda 100 km de 3 litrelerden bahsediliyor. Cbf yakmaz o kadar. Ybr, wolf, titan o kadar yakmaz. Yani mercedes kıyaslaman yanlış. Wolfle artçımla beraber soluksuz 105 km den aşa düşmeden gidebiliyorum. 135 son hız gördüm.34 binde. Artı olarakta 2005 titan es kullanıyorum. Ayrıca memnun olmayan çok bu motordan. Elinden geldiğince değişik motora bin sür, öyle kıyasla. Biçok çinliden iyidir ama bazı çinli motorlar cb den iyidir.
    Salcanoya binmedim,bizim burda da bir tane bir salcano gormedim,bu dediklerim
    Asya,kuba,mondial,oubao,kral,celik,kanuni v.s markalar icin gecerli

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:05 ----------

    Bunların hepsini de kullandım zaten kıyaslamayı ona göre yaptım, binmeden bir motora kötü diyemem.
    Ben kilis te oturuyorum belki salcano iyi olabilir ama ben salcano almaya kalksam elimde kalir,kimseye satamam donup yuzune kimse bakmam.bir honda,yamaha kadar cabuk satilan motor yoktur bunlari da dusunerek aldim

  9. #4129
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Bu iki sayfa çok hararetli olmuş

    Ben motosikletin sevilmeyen yönlerini bilerek aldım.Beklentimin ne olduğunu bilerek.Hiçbir mekanik arıza olmadı, zaten böyle bir şikayet olmadı.

    Koltuk benim tek derdim.Çözüm basit yazın zaten çok sıcak, havlu yaptırıyor herkes koltuğuna ben havlunun altına sünger yapıcam süper olacak.

    İçine sinmeyen arkadaşlara tavsiyem motosikletde güzel değişiklikler yapın ki içinize sinsin.

    Meseal elcik koruma taktırın,yan kapakları carbon folyo kaplatın,ne bilim tank pad,jant şeridi.Yapılabilecek şey çok.Ama Allah rızası için buradaki tipler gibi amortisörü ve cantı mora boyamayın

    Ne istediğini bilmeyen arkadaşlar mümkün olduğunca farklı modelleri test etmeye çalışsın.Ne istediğini bilen insan nokta atışı yapar diye tahmin ediyorum.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  10. #4130

    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1000L
    Gerçekten çok ilginç burada yazılanlar. 3.600TL'ye aldığınız motosikletten beklentileriniz ne ki bu kadar hayal kırıklığı yaşadınız? Ben CBF150 alacakken bu motoru aldım. Verdiğim paraya göre de çok memnun kaldım. Titriyor mu? evet. 2 saatte İstanbul'dan Kerpe'ye gittim. İndiğimde 30 dakika boyunca ellerim titremeye devam etti. Ama motordan memnun muyum? KESİNLİKLE. Titreyeceğini biliyor muydum? Hayır. Önemli mi? Hayır. Neden? Ben bu motoru motosiklet kullanmayı öğrenmek için aldım. 5.000 km kullandım ve NC700X'e geçtim. Neden çinli almadım? Abuk sabuk zamanlarda beni yolda bırakmasın, her yerde servis olsun, az yaksın, şekli şemali güzel olsun dediğim için bunu beğendim. İşini gördü mü? FAZLASIYLA. Hatta o kadar ki asla satmayı düşünmüyorum. Şimd en yakın arkadaşım kendi motorunu alana kadar bunu kullanacak. Sonra eşim öğrenecek. sonra da sıra kime sıra gelirse. Motosikletin hiç bir ayarıyla oynadım mı? Sadece zincirim gevşemişti onu ayarlattım. Başka hiç bir şeyi değişmedi, ayarlanmadı vs. Kaç gördüm? Yokuş aşağı 120km/h, düz yolda 105 km. Kaç yakıyor? 3 lt/100km. Bu motoru sevmediğim yönü var mı? var. otobana giremezsin. Kamyonların arasında cirit atmak istemediğim için sakıncalı oluyor. şu son 2 sayfa hariç mikuni hariç kimse bu kadar memnuniyetsiz değilken ne oldu anlamadım. madem bu kadar kötü bir motor daha piyasaya çıkalı 1 sene bile olmadan nasıl etrafta gördüğüm cb125e sayısı ybr'yi geçmiş? bence her motorsikleti değerlendirirken beklenti ve verdiğiniz bedeli göz alın.
    reverse ve Halil Karamanoğlu bunu beğendiler.

  11. #4131

    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakma arkadaşım sen gel salcano wolf e bin mersedes wolf çinlimi yoksa cb mi göreceksin. Ben 570 km de cb 125 deneme amaçlı bindim, honda cg titanlarda yok be o titreşim o nasıl bi titreşimdir? Alttan güp güp vuruyolar sanki? ybr veya wolf cb nin yanında mercedes mübarek. Ayrıca wolfun canını okuyarak sürüyorum 100 km de 2.8 litreyi geçemedim. Burda 100 km de 3 litrelerden bahsediliyor. Cbf yakmaz o kadar. Ybr, wolf, titan o kadar yakmaz. Yani mercedes kıyaslaman yanlış. Wolfle artçımla beraber soluksuz 105 km den aşa düşmeden gidebiliyorum. 135 son hız gördüm.34 binde. Artı olarakta 2005 titan es kullanıyorum. Ayrıca memnun olmayan çok bu motordan. Elinden geldiğince değişik motora bin sür, öyle kıyasla. Biçok çinliden iyidir ama bazı çinli motorlar cb
    Ayrıca ferdinandd arkadaşıma selamlar. İyi bir paylaşımcı. İyi bi takipçi. Sevgiler.
    Senin salcano yu şimdi hatırladım,bi arkadas da var 2006 model ve satmaya kalkti kimse alici olmadi,o da umudu kesti onu satamadan ybr aldi.dedigin gibi titresim yok ama piyasasi da yok adem kardes,inan bana 500_600 e alici ciksa verecek ama cikmiyor,tabi motor biraz dagilmis ondanda kaynaklaniyor.zamaninda 2000 tlye yakin bi fiyata almisti ama simdi 500 e kimse cikmiyor.

  12. #4132
    kdrsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 125E
    Alıntı Halil Karamanoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demek ki neymiş herşeyden önce bi motosiklet alınmadan iyice araştırılıp eksi ve artı yönler değerlendirilirip ona göre satın alınır ya da alınmalı! ondan sonra boşuna çemkirip hem kendini üzmez hem de insanları yanlış yonlendirip negatif yönde kamuoyu oluşturmaya gerek görmezsin. bu hayatta herşey için böyledir. ne demişler; hesabını bilmeyen kasap ...üne kaçar masat.
    Biraz ağır olmuş ama tamda güzel özetlemişsin. Motor alacaklara tavsiyem, öncelikle ne amaçla alıyor ve ne bekliyor onu bir netleştirsin. Adamın beklentisi en 130-150 yapsın hatta mümkünse 200 ü görsün, hatta ralliye katılayım, gaza dokununca ok gibi fırlasın, Gold Wing konforu olsun, yada en azından BMW konforu olsun falan filan.... Ondan sonra gidip 3 bin küsur liraya motor alıyor ve sonuçta arkadaş bu motor benim beklentilerimi karşılamıyor diyor. Bu durumda söylenecek tek söz, ya arkadaşım dalgamı geçiyorsun demek olur. Neredeyse, Çin motoru, markasını ilk defa duyduğun motorlar fiyatına Honda alıyorsun, nerede üretildiği önemli değil sonuçta önemli olan arkasında Honda güvencesi olması. Honda güvencesi ne demek, çok anormal ve özel bir durum olmazsa bir problem çıkarmaz, periyodik bakım zamanı harici servise uğramazsın, muhatap istersen her zaman hazır, servis sorunu yok, istediğin yerde servis mevcut. Daha ne olsun arkadaşım, neyin şikayetini yapıyorsunuz.
    twili ve Halil Karamanoğlu bunu beğendiler.

  13. #4133
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    maalesef 2. elde marka herşey demek. salcano mondial kuba gibi çinli tabir edilen bu tip motorlara bakarsan onlarda seni uzun süre götürür. ama bakmazsan yolda bırakır.
    honda markası akıllarda "koy benzini eşşek gibi sür" sağlamlığında kalmış.
    ama sanırım cb125 te ibre bayaa çinli motorlara kaymış.
    haliyle beklenti yüksek eldeki motor cb125 ama çinli ayarında. sorun çıkıyor.

    ama honda hondadır. 2. elde çinliyi satma ihtimalin yuzde 10-20 iken hondada yuzde 90-100.

    fakat titreşim düşündürücü. benim 2600tl/12 taksitle aldığım , çinli yan sanayi ybr motorlu salcano wolfumda titreşim yok. 2 saat uzun yola gidiyorum. ama indiğimde bindiğim arasında hiç fark yok.
    yaş:34 evli 2 çocuklu (bajaj boxer kullanmakta.)
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

  14. #4134

    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maalesef 2. elde marka herşey demek. salcano mondial kuba gibi çinli tabir edilen bu tip motorlara bakarsan onlarda seni uzun süre götürür. ama bakmazsan yolda bırakır.
    honda markası akıllarda "koy benzini eşşek gibi sür" sağlamlığında kalmış.
    ama sanırım cb125 te ibre bayaa çinli motorlara kaymış.
    haliyle beklenti yüksek eldeki motor cb125 ama çinli ayarında. sorun çıkıyor.

    ama honda hondadır. 2. elde çinliyi satma ihtimalin yuzde 10-20 iken hondada yuzde 90-100.

    fakat titreşim düşündürücü. benim 2600tl/12 taksitle aldığım , çinli yan sanayi ybr motorlu salcano wolfumda titreşim yok. 2 saat uzun yola gidiyorum. ama indiğimde bindiğim arasında hiç fark yok.
    Bende onu soylemeye çalıştım,salcano wolf kaliteli olabilir ama satmaya kalksan cok zarar edersin

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

    Bir hondayi,yamahayi kar ile satabilirsin ama diger markalari kari birak zarar etmeden satamazsin

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:44 ----------

    4 ay once bir arkadas 3300 liraya kuba xr 125 aldi ybrnin birebir aynisi,kaliteli de motor ama simdi sikintilarindan dolayi satmaya kalkti 2500 kadar vercek ama kimse alici olmadi

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------

    Bugun bile 97-98 model temiz titanlar 2000-2500 cok rahat satiliyor,baska bir ornek 2002-2003 yamaha rx 115 ler 3500-4000 liraya cok rahat gidiyor

  15. #4135
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2012
    Şehir
    BODRUM/MUĞLA
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kusura bakma arkadaşım sen gel salcano wolf e bin mersedes wolf çinlimi yoksa cb mi göreceksin. Ben 570 km de cb 125 deneme amaçlı bindim, honda cg titanlarda yok be o titreşim o nasıl bi titreşimdir? Alttan güp güp vuruyolar sanki? ybr veya wolf cb nin yanında mercedes mübarek. Ayrıca wolfun canını okuyarak sürüyorum 100 km de 2.8 litreyi geçemedim. Burda 100 km de 3 litrelerden bahsediliyor. Cbf yakmaz o kadar. Ybr, wolf, titan o kadar yakmaz. Yani mercedes kıyaslaman yanlış. Wolfle artçımla beraber soluksuz 105 km den aşa düşmeden gidebiliyorum. 135 son hız gördüm.34 binde. Artı olarakta 2005 titan es kullanıyorum. Ayrıca memnun olmayan çok bu motordan. Elinden geldiğince değişik motora bin sür, öyle kıyasla. Biçok çinliden iyidir ama bazı çinli motorlar cb den iyidir.

    Ayrıca ferdinandd arkadaşıma selamlar. İyi bir paylaşımcı. İyi bi takipçi. Sevgiler.
    Adem yakınsın aslında, nerede oturuyorsun?Bir ara birbirimizin motosikletini deniyelim.Değişiklik olur ama mümkünse pazar olsun benim pazarları akıl alan bir hilem var :D
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

  16. #4136

    Üyelik
    09 Ekim 2010
    bu salcano denen motoru gördüm geçen gün kullanmadım titrer mi hoplar mı bilmem ama bence çok çirkin eski model motorlara benziyor fazlasıyla, görüntü bakımından cb ile mukayese kıyas götürmez. cb sadece boyası ve metal kalitesiyle döver salcanoyu

  17. #4137
    tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    boya ve metal kalitesiyle değil motor kalitesiyle oluyor bu işler halil.
    ben uzun yoldan gelince zangır zangır titreyeceksem, etrafta benim motorumu kullanıp memnun olmayan insanlar çoksa, ben olsam boyaya badanaya bakacağıma oturup düşünürüm.
    amacım hiç bir motora b.k atmak değil.
    ama insanların kafasındaki honda imajı cb125 te bayaa bozuldu. üstünde honda yazan bi çinli motordan farkı yok gördüğüm.
    ha boya ve metal kalitesi iyi allah var
    yaş:34 evli 2 çocuklu (bajaj boxer kullanmakta.)
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

  18. #4138

    Üyelik
    02 Ağustos 2012
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CRF1000L
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boya ve metal kalitesiyle değil motor kalitesiyle oluyor bu işler halil.
    ben uzun yoldan gelince zangır zangır titreyeceksem, etrafta benim motorumu kullanıp memnun olmayan insanlar çoksa, ben olsam boyaya badanaya bakacağıma oturup düşünürüm.
    amacım hiç bir motora b.k atmak değil.
    ama insanların kafasındaki honda imajı cb125 te bayaa bozuldu. üstünde honda yazan bi çinli motordan farkı yok gördüğüm.
    ha boya ve metal kalitesi iyi allah var
    Amacınız ne ben anlayamadım gerçekten. hem laf ediyorsunuz. hem de amacım bu değil diyorsunuz. bu paraya alabileceğiniz, aldığınız değerin çok altında istediğinizde nakite çevirebileceğiniz. çinlilerden daha güvenli bir motosiklet almayan için ideal. beğenmiyorsanız zaten almazsınız. ama bu buraya gelip yalan yanlış beyanlarla veya abartarak sadece bu değil hiçbir motoru kötüleme hakkı vermez. size salcano wolf'unuzla iyi eğlenceler. o başlığa da baktığımda motoru hem hor kullanıp hem de servisten çıkamıyormuşunuz. Allah size ve motorunuza sabır versin. Burada memnun olanların tamamı motorunun yağını suyunu eksik etmez, gereksiz yüklenmez, vs vs. O yüzden pek yazdıklarınıza itibar edemiyorum.

  19. #4139
    adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2011
    Şehir
    muğla bodrum
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı reall adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin salcano yu şimdi hatırladım,bi arkadas da var 2006 model ve satmaya kalkti kimse alici olmadi,o da umudu kesti onu satamadan ybr aldi.dedigin gibi titresim yok ama piyasasi da yok adem kardes,inan bana 500_600 e alici ciksa verecek ama cikmiyor,tabi motor biraz dagilmis ondanda kaynaklaniyor.zamaninda 2000 tlye yakin bi fiyata almisti ama simdi 500 e kimse cikmiyor.
    arkadaşım cb nin tek artısı o. Honda yazıyoya tamam iyidir alınır meselesi. Ve ben wolfu satmak için değil, uzun süre binmek üzere aldım. Ben bi 5 sene sorunsuz bineyimde varsın para etmesin. Tipi ve malzeme kalitesi o kadarda kötü değil.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adem yakınsın aslında, nerede oturuyorsun?Bir ara birbirimizin motosikletini deniyelim.Değişiklik olur ama mümkünse pazar olsun benim pazarları akıl alan bir hilem var :D
    bodrumdayım. Sen nerde ikamet ediyosun? Bi ara buluşalım

  20. #4140

    Üyelik
    19 Eylül 2012
    Cb ye laf atmaya calisan arkadaslarin amaci nedir anlamiyorum
    Titresimli diyorlar 2500 km oldu halen su titresimi hissedemedim bir turlu,ozellikle cbf si,ybrsi olan arkadaslara da deneme surusu yaptirdim onlarda yok dedi titresim falan
    Sizin titresim mevzusu nasil birsey anlamadim gitti.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------

    2500 km oldu cok sukur bir sorun cikmadi,hic durmadan 2 saat yolculukta yaptim ne bir yerim uyustu ne de bir yerim tutuldu
    Cogu insan cbye binmeden camur atmaya kalkiyorlar
    Benim dusuncem cbyi bu kadar karalayan kisilerin cb si bile yoktur

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:07 ----------

    Alıntı twili adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amacınız ne ben anlayamadım gerçekten. hem laf ediyorsunuz. hem de amacım bu değil diyorsunuz. bu paraya alabileceğiniz, aldığınız değerin çok altında istediğinizde nakite çevirebileceğiniz. çinlilerden daha güvenli bir motosiklet almayan için ideal. beğenmiyorsanız zaten almazsınız. ama bu buraya gelip yalan yanlış beyanlarla veya abartarak sadece bu değil hiçbir motoru kötüleme hakkı vermez. size salcano wolf'unuzla iyi eğlenceler. o başlığa da baktığımda motoru hem hor kullanıp hem de servisten çıkamıyormuşunuz. Allah size ve motorunuza sabır versin. Burada memnun olanların tamamı motorunun yağını suyunu eksik etmez, gereksiz yüklenmez, vs vs. O yüzden pek yazdıklarınıza itibar edemiyorum.
    Yazdiklariniza aynen katiliyorum,herkes kendi motorunu karalasin,sonucta bu kul yapisi illaki sorun olacaktır
    twili bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)