Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2921

    Üyelik
    04 Ocak 2014
    Şehir
    Samsun / Sinop / Şu an Bodrum
    Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Herkese merhaba siteye katılalı 2 gün oldu.

    geçmiş sayfalarda İrfan Usta'nın ön ya da arka dililer ile bir çalışma yapacağı gözüme çarptı ancak onlarca sayfayı taramak çok zahmetli olacak.
    Dolayısı ile İrfan Usta ya da durumu bilen başka biri konunun sonuca ulaşıp ulaşmadığını söyleyebilir mi acaba?
    herkese iyi akşamlar.
    piyanist_irf bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2922
    evural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara, Eryaman
    Motosikleti
    Xmax 300
    Herkese selamlar. Uzun zamandır konuyu takip ediyorum fakat yazma fırsatı bulamadım. 2008 yılından bu yana A2 ehliyet sahibiyim, yaş 33, fakat pek motor tecrübem yok. Geçen yaz sym wolf almıştım fakat altımda küçük durduğu için 1 hafta kullanıp sattım. Boy 1.90, kilo 95. İnazumayı ilk duyduğumdan beri takip ediyodum fakat far tasarımı çok çirkin ve zayıf geldiği için hiç düşünmedim. Taki puig ön camlı beyaz rengini görene kadar. Şimdi mart ayında 2014 model beyaz rengini almak istiyorum. Bir de eğitime giderim. Malum motor ağır biraz. Yalnız şu internette gördüğüm puig ön camı satan bir yer bulamadım. Puig camlar var ama istediğim tipi yok. Önceki sayfalarda resimleri olanlardan da istemiyorum. Puig ön cam satan mağazalar hakkında yardımınızı rica ediyorum. Bir sym wolfü çok rahat sürüyordum, inazumada zorlanır mıyım sizce? Teşekkürler.

    İstediğim ön cam şu videoda olan:http://www.youtube.com/watch?v=9YfAHOksMeA

  3. #2923

    Üyelik
    06 Ocak 2014
    arkadaşlar inazumayı yeni almış biri olarak
    1)Hangi aksesuarları kullandığınızı
    2)Suzukinin kendi verdiklerinin dışında bir aksesuar taktıran olup olmadığını(varsa resimlerini)
    3)Yurt dışından aksesuar alanların nasıl bir yol izlediğini
    4)Türkiye'de satılan yedek parçaların fiyat listesine ulaşılıp ulaşılamayacağını,
    5)uygun boya koruma veya nikelajların paslanmaması için yapılması gerekenleri anlatan bir yazı olmadığına göre napcaz abi yeni alıp binip gitcez mi yani? bumudur?

    Bu soruların cevaplarına bu forumda ulaşamayıp nerde ulaşacaz ki?
    piyanist_irf bunu beğendi.

  4. #2924
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı sdirer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba siteye katılalı 2 gün oldu.

    geçmiş sayfalarda İrfan Usta'nın ön ya da arka dililer ile bir çalışma yapacağı gözüme çarptı ancak onlarca sayfayı taramak çok zahmetli olacak.
    Dolayısı ile İrfan Usta ya da durumu bilen başka biri konunun sonuca ulaşıp ulaşmadığını söyleyebilir mi acaba?
    herkese iyi akşamlar.

    selamlar.. inazuma şu an gerçekten kaliteli vede uygun dişli istiyor kanımca 10,000 devirde ortalama 123-125 km lerde seyrediyor zaten 11 binde redline giriyor bu devirler bence bu motosiklet için çok fazla, tork sym wolf ile kıyaslandığında bariz fazla sym weolf arka dişlisi 36 suzuki inazuma 46 diş sayısına sahip , konuya hakim arkadaşlar sayısal değerleri hesaplayıp doğru sonuca ulaşabilirler ben motor ustası değilim sadece her iki modelide uzun km ler kullanma fırsatı buldum gördüğüm eksikleri yazıyorum , dişlli olayını halledecek kişiliğine ,tecrübesine inandığım bir arkadaşımız vardı hatta burayada üyedir (samet ağır) ama yapılan yorumlar yüzünden vazgeçti ve bu konu inanın çok konuşuldu , uzun yıllar motisiklet kullanmış bir inasanım inazumada gördüğüm eksiği söylüyorum , bu arada fikirler 2 bölündü yapan mühendis onu boşyere 46 diş yapmamış vs .vs. gibi bir sürü yorum ..
    o yüzden herkezin rengi ve zevki farklıdır 250 cc diye 130-140 yardıracağı diyen ada için şu anki mevcut dişli kanımca motor ömrünü yemekten başkası değildir ve bu durum doğruca yakıt ekonomisinne yansımaktadır ,atıyorum neyse işte 3-5 diş küçültülmesinin motor vites aralıklarının uzamasına motorun biraz daha rahatlamasına, son hızının artmasına ama aynı zamanda torktanda kayıp olması anlamına gelir , önce bizim beklentimiz nedir ? sorusuunun cevabını bilmek lazım.

    şu an inazuma kullanıyorum ve motor yaklaşık 1 ay bende kalacak şayet inazuuma kendi motorum olsaydı yemez ,içmmez dişliyi küçültürdüm bu benim fikrim zaten kendim tüy siklet adamım ve bun inazmanın hissedeceğini sanmıyorum tabi bu benim fikrim.

    amacım burada teknik ders vermek değil sadece mevcut tecrübelerime dayanarak söylüyorum.. işi iyi bilen üstadlar elbette bir şeyler karalayacaktır buraya

    ama onun dışında firenleme ve duruş kabileyeti,dengesi, viraj hakimiyeti,tasarımmı, estetiği,konforuuyla hakkaten bir çok makinada bulamayacağınız rahatlığı sunmakta .

    öte yandan uzun zamandır inazuma için bir şeyler yazmıyordum ve 2014 yaz sezonuna yetiştirmek amacıyla şu an inazuma aksesuar seti üretimine başlamış bulunmaktayız

    peki neler olacak inazuma için?

    mevcut ilk dönem yapılmış olan arka çanta taşıyıcısı güncellenerek daha estetik ve yine kappa k 21 lt. lik çanta taşıyıcılarına bağlantı uyummlu yapılacak, orta sehba üretiminde çalışmalar sürüyor, yan çanta taşıyıcıları için lazer kesim ve ölçülendirmeleri bir kaç güne hazır olacak, koruma demirinde değişiklik yok çünki düşme ve kaza testlerinden geçip çıkan neticeleri gördük , bu konuda her şeyin düşündüğümüz gibi olması sürpriz olmadı ,tüm bu aksesuarların üretiminden sonra ayrıca zaten orjinal egzostları dış yüzeyini egzostu koruyan parçaya yine egzostları tamamen koruma çizilme ve darbelere karşı koruyacak muhafaza yapılacak,

    ben acemiyim ne olur ne olmaz ya düşersem korkularına son vereceğim gönül rahatlığıyla kendi canınızı düşünerek motoru düşünmeyeceksiniz , yani inazumayla sıkı bir yolculuk yapacağız epey sırdaş olacağız durum bunu gösteriyor , hepsinden ziyadesi bunlar euro, yada yüksek fiyatlardan olmayacak , bu güne dek neyi istediysek hepbirlikte hayata geçirdik bunlar vaad değildir taki ne zamman inazua tam konfor ve güzevnliğe ulaştı sonra rahat bir nefes alabiliriz , böyle diyorum çünki bende motosiklet sürücüsüyüm ve benimde motorum herkezinki gibi değerlidir amma sizlerde değerlisiniz .

    klavyemde bazı harflerim tam basmıyor af buyurun tekrar gözden geçirsemde gözümden kaçan yazım hataları için özür




    detaylar ve bilmeyen arkadaşlarımız için resmi web sitemden ürün incelemeleri yapabilirsiniz , içiniz rahat olsun onların GIVI si KAPPASI varsa sizinde irfan ustanız var, kalın sağlıcakla kazasız sürüşler hepinize...
























    www.irfmotor.com






    rünleri inceleyebilirsniz....

  5. #2925

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Yeni renkler ve çantalarla gezi motoru olmuş İnazuma S, ÖTV ve kur artışıyla 15 Bin TL. olur korkarım gelirse.

    http://www.youtube.com/watch?v=QJPpbrI9jLo

  6. #2926

    Üyelik
    12 Ocak 2014
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Artık KTM Duke 200
    Değerli forum üyeleri,
    İnazuma almayı düşünen birisi olarak epey araştırma yaptım. Linkini verdiğim videoyu araştıran arkadaşlar bakarsa faydası olur diye düşünüyorum.
    Saygılarımla.

    https://www.youtube.com/watch?v=Fkrnax74lUw

  7. #2927
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    bu motor çap-strok değerlerine göre fazla devir çevirmiyor mu sanki? 53.5x55.2
    daha devirsiz olmasını beklerdim. strok fazla olan motorlarda güç (hp) torktan (nm) daha az yada eşit olur normalde. bu motorda 24hp 22nm
    öte yandan tüp şasi değil galiba, dökme demirden yapmışlar? 184kg? bu motosiklette yanlış olan bir şeyler seziyorum
    piyanist_irf bunu beğendi.

  8. #2928

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Suzuki web sayfasını güncellemiş. 2014 fiyatları hala yok. Renk olarak kırmızı gitmiş yerine beyaz ve mavi-beyaz gelmiş, siyah devam ediyor. Aksesuar olarak orjinal Suzuki topcase gözüküyor Givi yerine, depo üstü güzel birde çanta var daha öncede vardı belki emin değilim. İlgilenenlere,

    http://motosiklet.suzuki.com.tr/anasayfa.aspx

  9. #2929
    orhanerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2011
    Şehir
    Kocaeli, Başiskele
    Motosikleti
    Suzuki GSX650F
    Arkadaşlar ilgilenenler olabilir. Motorumuz için parça kataloglarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

    http://suzuki.com.mx/motos/refaccion..._P71(High).pdf
    http://suzuki.com.mx/motos/refacciones/GW250L3_2013.pdf

  10. #2930
    leon99 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2011
    Motosikleti
    Gt250R-İnazuma-Mt25-Fazer8
    Merhaba arkadaşlar, 2 yıllık bir Hyosung Gt250 r kullanımından sonra motorumu satmış bulunmaktayım ve biraz daha rahat ve yolculuk edebileceğim bir motosiklet almak istiyorum. Bir süredir inazumayı inceliyorum gayet güzel görünüyor ancak siz kullanıcılardan birkaç bilgi almak istiyorum. Genel itibariyle pek hızlı kullanmıyorum gt 250r'da bile en yüksek 130-140'la yolculuğum oldu. Şimdi çevremdekilere inazuma alacağım dediğimde cbr 250r al diyorlar sebebinin ise son hız ve tork vs. olduğunu söylüyorlar. Şimdi sormak istediklerim;
    1- CBR ve İNAZUMA farklı sınıflarda ancak denildiği gibi inazumanın aşırı bir hantallığı var mı?
    2- İnazumayı almamın sebebi eşim ile hafta sonları ufak geziler yapmak gerektiğinde bir yaz tatiline çıkmak. İki kişi (90+50 kiloyuz)inazuma ile yolda sıkıntı çeker miyiz? Hız ve yokuşlarda yığılma gibi sorunlar.
    3- Ve CBR ile İNAZUMA' yı karşılaştırırsak sürücü ve artçı için konfor olarak hangisi tercih edersiniz.
    4- Bir de İNAZUMA hakkında başka bir görüş (olumlu-olumsuz) sunabilir misiniz?
    Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz gönlüm İNAZUMA'da görüşleriniz önemli benim için şimdiden teşekkür ederim.

  11. #2931
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    merhaba arkadaşlar biliyorum uzun zamandır burada konu açamıyorum aslında açılacak paylaşılacak çok yararlı konular var ama sadece 2 elim olduğu ve zamanımın çok kısıtlı olduğundan dolayı sizler eski konularımı okuyun şimdilik zaten başladığınızda bayağı bir zamanınızı alacaktır bitirmek

    lafı çok uzatmadan söyleyeceklerimi söyleyip ben yine müsadenizle kaybolacağım biliyorsunuz önceki sayfa ve yorumlarda inazuma için bazı çalışmalarımın olacağını söylemiştim , buna önce inazuma arka çanta taşıyıcısı, ardından koruma demiri, ardından tekrar yeni dizayn çanta demiri ve orta sehpa üretiminden bahsetmiştim , allah sağlık sıhhat verdi saydıklarımın tümünü hayata geçirmek kısmet oldu bu zaman zarfında 24 saatin yetersiz geldiği zamanlar oldu şu anki gibi ama ortaya avrupa kalitesinde en önemliside oldukça makul fiyatlarda orjinal ütünler çıktı artık tüm inazuma kullanıcısı arkadaşlarım orta sehpa dendiğinde tek adresin www.irfmotor.com olduğunu biliyor , eeeee bilenlerde bilmeyenlere söyleyecektir muhakkak


    bende camia için bu sevindirici haberi sizlerle paylaşmak istedim , ne dedik ? onların kappası gıvısi varsa sizlerinde İRF Si var artık , bu arada inazumaya yapılanlar yukarıda saydıklarımla bitmiyor kappa gıvı gibi çantalara uyumlu yan çanta taşıyıcıları ve egzost korumalarıda şu an üretim aşamasında ve çok yakında beğeninize sunulacak hepimize hayırlı olsun....

  12. #2932
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go



















































    ORTA SEHPA MONTAJ VİDEOSU



















    http://www.youtube.com/watch?v=B377COqlKhE
    dyavol-77, polo34 ve cenkito bunu beğendiler.

  13. #2933

  14. #2934
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2009
    Şehir
    Yalova
    Motosikleti
    cbf 500
    İrfan Usta bu kalite ve fiyat bazında çok güzel işler çıkardın. Şu anda Özellikle Inazuma aksesuarlarında daha iyisi yok tebrik ederim,sanırım başka motosiklet markalarında da üretime başladın ,çünkü pek çok motosiklet forumu ve camiada seni konuşuyorlar.
    piyanist_irf bunu beğendi.

  15. #2935
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı motoseyyah adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İrfan Usta bu kalite ve fiyat bazında çok güzel işler çıkardın. Şu anda Özellikle Inazuma aksesuarlarında daha iyisi yok tebrik ederim,sanırım başka motosiklet markalarında da üretime başladın ,çünkü pek çok motosiklet forumu ve camiada seni konuşuyorlar.


    Tesekkur ederim serdar abicim. Yeni model calismalarla yola tam gaz devam ediyoruz bu konuda aksesuardan yoksun bir cok model bulunmakta yada mevcut olupta fiyat yonunden el yakan modeller harley dawidson,honda waredoro xl 1000,kawasaki KLE 500,YAMAHA FAZER,HONDA CBF 500,hyasong gt650-250,Ktm duke 125-390 uzerinde calisma yapacagimiz modeller arasinda,zamanla insallah hepsine yetisecegiz,kisaca soylemek istedigim bir cumle ile sonlandiracagim yorumumu,bu gune dek hic bir zaman vaad etmedik,laf degil,cozum urettik ve ispat ettik,antalyadan sadece 2 motosiklet baYisinin Soylediklerini soyluyorum,antalyada inazuma kullanip seni tanimayan yok diyorlar, ben meshur olmak istemiyorum ardimda guzel izler birakabilirsem ne mutlu,saygilar abicim.
    hgdr bunu beğendi.

  16. #2936
    yeniii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ocak 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    grand dink 250i - pulsar 200ns - ktm duke 390
    Sahibinden ilanlara bakıyorum 2013 model 1500km de 3000 km motorlar hep satılık neden bu motorda sıkıntı mı var?
    piyanist_irf bunu beğendi.

  17. #2937
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mart 2011
    Şehir
    kocaeli- karamürsel
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı yeniii adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sahibinden ilanlara bakıyorum 2013 model 1500km de 3000 km motorlar hep satılık neden bu motorda sıkıntı mı var?

    inazumadaki tek sorun beklentilerin yuksek tutuluyor olmasidir kanimca...
    seyyid47 ve cenkito bunu beğendiler.

  18. #2938

    Üyelik
    17 Ekim 2013
    Şehir
    İstanbul
    Bunun olmadığı bir marka model var mı ki ? Hepsinde var.
    piyanist_irf bunu beğendi.

  19. #2939
    ukiran35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mart 2012
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Yok
    Alıntı DayDreamer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni renkler ve çantalarla gezi motoru olmuş İnazuma S, ÖTV ve kur artışıyla 15 Bin TL. olur korkarım gelirse.

    http://www.youtube.com/watch?v=QJPpbrI9jLo
    Yok 15 bin olmaz. Az söylemişsin 20 bin olması lazım. Hatta birazda ben ekliyim 22 falan olsun olmuşken.Nasıl bir bonkörlüktür bu ya; nabızmı yokluyosunuz hayırdır.Kimin parasını kime paylıyorsunuz forumda. Hayranlığını dile getirmek başka bir şey başkalarının adına fiyat konusunda rakam telafuz etmek başka.
    Sen gönlünden kopanı ver bence 11500 bile çok fazla o motora.

  20. #2940

    Üyelik
    30 Ocak 2014
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    suzuki inazuma
    2,5 aydır inazumam ile yollardayım ve ilk motorum ehliyetim 3 aylık bende çok araştırıp inazumada karar kılmıştım iyikide inazuma ile başlamışım motosiklet kullanmaya. Acemi olduğumu söylemiştim yağmura yakalandığım bir aksam yaklaşık 80 km yağmur altında ve artçılı kullandım ve motosiklet adeta yola tutunmak için yapılmış. Yeni başlayacaklar için tavsiyem inazumadır.
    muvodo bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)