Almayi dusunen biri icin Servis problemi (vasifsiz usta, parca bulamama) yasanirmi? tavsiyeniz nedir?
Almayi dusunen biri icin Servis problemi (vasifsiz usta, parca bulamama) yasanirmi? tavsiyeniz nedir?
2019dan beri mesaj olmaması şaşırtıcı
almasam mı şimdi gts :D
Şanziman problemi yasayan oldu mu
ön cam lazım izmirde birini buldum her tür motosiklet için ön cam yapıyor imiş. 400 tl dedi aslında uygun. ama istanbul içi arıyorum daha kolay olur diye. var mı bilen?
Merhaba arkadaşlar bende birkaç güne aranıza katılıcam sym gts 250i evo ile 2012 model
Merhabalar, 86.000 km buldum bir tane sizce alınır mı?
Sym'nin farklı bir modelini 1,5 sene ve 49000 km kullandım geçmişte. O dönemde bile parça tedariği anlamında problem vardı. Motopit sağolsun birçok parçayı bizlere sunabiliyordu. Alacağınız motorda değişmesi gereken, sorun çıkarma potansiyeli olan her parçayı not etmenizi ve de muadil ürün var mı bakmanızı öneririm. Muadil ürün yoksa da Motopit stoğunda o parça var mı, varsa sizin bütçeye uygun mu bakmanızı tavsiye ederim. Misal benim eski Sym'de yağ filtresi için piyasada birçok alternatif ürün bulabilirken hava filtresi çok sıkıntılıydı. Muadil ürün yoktu, mecburdun orijinal almaya. Hava filtresi dediğin de 10-12000'de değişmesi gereken parça. Bir yerli üretici muadil bir ürün üretti 1/4 fiyatına, satın alan herkesin yakıt tüketimi o dönem artmıştı. Orijinal kalitesinden uzaktı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)