Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Mondial 250 Mct Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #381
    metemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2005
    Şehir
    BEYLİKDÜZÜ/İST
    Motosikleti
    MONDİ 250 MCT
    evet arkadaşlar şu filamayı hakkaten halledelim

    aYRIYETTEN BUGÜN SAAT 12:00 DA SİSİBAR İÇİN İŞLEME HAZIR OILACAK DİREK DERİ ÜZERNDEYKEN FOTO YAPIP ATACAM TOPİCE BAYILACAKSINIZ

    TEMA İSE ATEŞ SAÇAN BİR EJDERHA OLACAK



    http://www.motosiklet.net/forum/show...=12305&page=12


    birde şu topice mutlaka göz atın bilgileride mailleyin

    işte foto webcamla çektim acele biraz görünütü tırt







    işte bu işlemenin yeri




    ...tın tın giderim abi....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #382

    Üyelik
    22 Mart 2006
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    mct250 siyah,kawasaki zzr 1100
    merhaba dostlar şu an itibariyle motorumu almış bulunmaktayım artık bir yol arkadaşınız daha oldu en azından çanakkaleden yeterince teccube kazanınca işallah ist.da gelip sizlerlede tanışmak isterim. 15 dak. önce gittim bayiye sağolsun bayi bujileri değişmiş boş takmış yağı değişmiş kastrol koymuş yanında verilen malzemeleri tam teslim etti. diğer istediğim değişikler için sipariş vermek için ben bir daha yanına gidecem.

    dostlar şimdi yardımınıza çok ihtiyacım var o kadar okumama rağmen kafamı tam toplayamıyorum ne yapmalıyım şimdi motoru nasıl kullanmalıyım rotaj süresince neyi ne kadar zorlamalıyım kısaca ne zaman ne yapacağım bunları hiç bilmiyorum hangi devirde kullanmalıyım yağı ne zaman değiştireyim ve dipğer şeylerle ilgili beni bilgilendiriseniz çok sevinirim bende zaten şimdi yazdıklarınızı bilgi olarak kağıda aktarıcam sitede önemli bilgileri kitapcık yapacam kendime sizlerin ayzdıkalrı benim için önemli hiçbir kitap bilgisi teccubenin yerini tutmaz özellikle böyle konularda.

    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin hepimize.

  3. #383
    gogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2005
    Şehir
    MARDİN
    Motosikleti
    YAMAHA XT 660 R
    Arkadaşlar,
    Yahu sizin motorlara baktıkça kendi motorumu çok sade bulmaya başladım. Sizler uçmuş gitmişsiniz ben hala koruma demiri peşindeyim, sağolsun journeyman 35 bana da ayarlayacağını söyledi. Beklemedeyiz bakalım.
    Benim motor 1500 km oldu. Malesef bazı ufak tefek sorunlardan kurtulamıyorum. Şimdi de motorda keçe denilen bir malzemenin hatalı olması nedeniyle motor kısmından yağ akıtmaya başladı. 2 gündür serviste yatıyor zavallı. Nazilliden parça bekliyorum . Parçada öyle çok matah bişey değil 3-5 ytl lik bişeydir en fazla ama izmirde bulamadım işte.
    Diğer şehirleri bilmem ama sanırım ileride bu forum daha da kalabalıklaşacak; zira her geçen gün piyasa da daha çok mct 250 görüyorum.
    Flama gerçekten çok şık journeyman 35 e çok teşekkürler. Altında yazan "cruise to enjoy, enjoy to cruise " da oldukça hoş bir slogan tabii ingilizce bilenler için.
    İşte benim bu nokta da bir eleştirim olacak. Bildiğiniz gibi günümüzde oldukça yoğun bir dil yozlaşması ile karşı karşıyayız. Ulusu oluşturan temel taşlarından biri de ortak dildir. Kendi dilimizi koruma konusunda biraz daha duyarlı olabiliriz diye düşünüyorum. Türkçe bir slogan bulmak bence flamanın hem daha anlaşılır olmasını sağlar hem de biz de dilimizin kaybına kendi çapımızda engel olmuş oluruz. Bunu hiç küçümsemeyin bence. MCT 250 kullanıcıları gün geçtikçe artacak ve başladığı günden beri harika gidişatı ile örnek olmuş bu foruma ulaşacaklardır. Bir süre sonra taşımış olduğumuz flamalar insanlara sadece kim olduğunuzu söylemeyecek aynı zamanda mesajınızı da iletecek. Bu mesajın türkçe olmasını, ana dilimizde olmasını tercih ederim.
    herkese sevgiler

  4. #384
    tekno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2006
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    Mct 250 Kurtuldum, Cfb 150,Nc 700x
    Alıntı Faustxx adlı üyeden alıntı
    sevgili dostum hemen bana cevap yazdığın ve bilgilendiridğin için çok teşekkür ederim bu kadar hızlı cevap alacağımı bilmiyordum ve 1 saat öncesi itibariyle motorumu almaya karar vermiş bulundum gidip yetkili bayi ile konuştum kaporamı bıraktım ve yarın gidip motorun parasını ödeyip alacam motorumu artık bende aranıza katılıyorum ve bundanda büyük mutluluk duyuyorum. sizlerle tanışmak daha doğrusu yazılarınızı okumak benim için büyük keyifti kendimi samimi bir ortamda seviyeli bir sohbetde buldum herşey için çok teşekkürler dostum.

    motoru aldıktan sonra bende sık sık buraya ayzmaya ve yardımını istemeye balarım galiba

    not: bu arada bayi ile konuştuğumda bujileri boş marka ile değişmesini rica ettim cantların tellerini çelik yapmasını istedim yağı kaliteli koymasını rica ettim birde flaşörlerle ilgili ustadan yardım istedim vida meselesinide söyledim ve ayaklık içinde yardım istedim sağolsun bayi sahibi hepsine olur dedi motorla verilen bütün yedek malzemeleri tam teslim edeceğinide söyledi. bakalı yarın benim için çok hareketli geçecek .

    tekrar yazışmak dileğiyle sağlıcakla kalın.

    metemen, hakanz her ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim. yarın akşama eğer eve gelirsen erken saatte sizlere duygularımı anlatırım şimidi sabırsızlıkla sabah 9 u bekliyorum. sabırlı bir insan olmama rağmen galiba bu sefer sabredemeyecem en iyisi sinemaya gitmek buz çağı varmış onu izleyip motoru bir süreliğine aklımdan ber taraf etmek lazım bunuda ancak buz çağı2 yapabilir.

    herşey için tekrar çok teşekkür ederim.
    Selam Faustxx

    Aramıza hoşgeldin

    Motorunu güle güle kazasız belasız kullanman dileği ile


    Saygılar

  5. #385
    Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    BMW F650
    Alıntı gogo adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar,
    Türkçe bir slogan bulmak bence flamanın hem daha anlaşılır olmasını sağlar hem de biz de dilimizin kaybına kendi çapımızda engel olmuş oluruz. Bunu hiç küçümsemeyin bence. MCT 250 kullanıcıları gün geçtikçe artacak ve başladığı günden beri harika gidişatı ile örnek olmuş bu foruma ulaşacaklardır. Bir süre sonra taşımış olduğumuz flamalar insanlara sadece kim olduğunuzu söylemeyecek aynı zamanda mesajınızı da iletecek. Bu mesajın türkçe olmasını, ana dilimizde olmasını tercih ederim.
    herkese sevgiler
    Eh bu da bi fikirdir beyler....

    Türkçe ne diyelim...

    "Rüzgara Gülümseriz "
    "Asfaltın Beyefendileri"
    "Gidilecek çok yol var...."

    Nasıl? daha şimdi 80 km yapmışım şehiriçi taze taze....

    Alıntı hakanz adlı üyeden alıntı
    Komple şasi boya bence güzel olacak, benim makina gri olduğundan belli etmez. Kırmızı ve siyah MCT lerde hoş duracağına eminim
    Journeyman gelecen diye sirkeciye kıyafet aksesuar alacaz diye seni beklerken 50 tane çay içtim vakit geçirmek için, taa ki senden "kurtulamadım toplantıdan" mesajı gelene kadar. 11 den 13 e kadar ya, gerçi fiş aldım yollarım kargoyla

    Şaka bir yana 3 saat açık havada gazete okumak iyi geldi. Bazan kendimize zaman ayırmak iyi oluyormuş.

    Flama işine gelince, sanırım sitenin ilklerinden olacağız resmen bir topluluk olduk. Eeeee flama dizaynıda kral oldu. Yakışır. Birde metemene fren balatası yollamak lazım, durmuyor, balatalar işe yarar belki. Abi adam kaptırdı gidiyor modifiyede, sele püsküllerini merak ediyorum metemenim ya. Üşenme çek resimde at linkini.
    Abi;

    Ne desen haklısın ama program fln da yapmışlar arkadaşlar saolsunlar..."hadi ben gidiom " diyemedim be....

    Kusura bakma...sen çayların fişini yolla, ben sana fazlası ile nescafe olarak geri dönerim abi...2si, 3ü birarada....;)

    Flama konusunda, kkhakankk kardeşimizden haber beklioz işte malum...

    Bu arada ceket ve dizlik işini hallettim bugün...güzel bi ceket aldım...250 YTL verdim...ama sağlam malzeme...fotoğraflarını da gönderebilirim alamayıp model beğenme aşamasında olan arkadaşlar için arzu eden olursa...
    Dizlikler de UFO , mafsallı model..60 YTL..herhalde normal fiyattır...

    Sevgiler, saygılar....

    " Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."

  6. #386
    tekno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2006
    Şehir
    Karşıyaka
    Motosikleti
    Mct 250 Kurtuldum, Cfb 150,Nc 700x
    Selam arkadaşlar,

    Topicdeki yardımlaşma,kişilerin olaylara yaklaşımı ve çözüm ortaklıkları kelimenin tam anlamı ile mükemmel.Sanıyorum bu konularda kimsenin söyleyecek bir sözü yoktur.

    Gerçektende bazı arkadaşlarımızın motorlarıda mükemmel.Ve onlardan çok şey öğrendik.

    Ben bugün sizlerle olaya aksesuar olarak değilde, güvenlik açısından bakmak istiyorum.

    Lastik patladığında ne yapacağız?

    Çok sevimsiz bir konu olduğunu biliyorum ancak motorlarımızda sehpa olmadığı gibi incelediğim kadarı ile sonradan takılacak yerde yok!!!

    Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Saygılar

    Ayrıca buğün 170 km yol yaptım.Çok keyifli gün sonunda dönüştede altınyolda yağmura yakalandım.Sağlam ıslandım.Ama motorumda hiçbir sorun oluşmadı...

  7. #387
    kasvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    YAMAHA 535, SUZUKI GSR 600

    şile Gezintim çok Güzeldi

    ŞİLE GEZİNTİM ÇOK GÜZELDİ
    VE MCT ALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

  8. #388
    Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    BMW F650

    İç lastikli ama....

    Alıntı tekno adlı üyeden alıntı
    Selam arkadaşlar,

    Topicdeki yardımlaşma,kişilerin olaylara yaklaşımı ve çözüm ortaklıkları kelimenin tam anlamı ile mükemmel.Sanıyorum bu konularda kimsenin söyleyecek bir sözü yoktur.

    Gerçektende bazı arkadaşlarımızın motorlarıda mükemmel.Ve onlardan çok şey öğrendik.

    Ben bugün sizlerle olaya aksesuar olarak değilde, güvenlik açısından bakmak istiyorum.

    Lastik patladığında ne yapacağız?

    Çok sevimsiz bir konu olduğunu biliyorum ancak motorlarımızda sehpa olmadığı gibi incelediğim kadarı ile sonradan takılacak yerde yok!!!

    Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Saygılar

    Ayrıca buğün 170 km yol yaptım.Çok keyifli gün sonunda dönüştede altınyolda yağmura yakalandım.Sağlam ıslandım.Ama motorumda hiçbir sorun oluşmadı...
    Tekno, son derece haklısın abi...
    Acaba pazarda hani tubeless lastikler için kullanılan sprey doldurucular var...bizim lastikler için de benzer bir ürün var ama araştırmak gerekebilir...

    http://www.gencmoto.com/yp_yag.html..
    Bu sayfada altta...Tyre repair..acaba iş yapar mı bilemem..fiyat bilgisine de ulaşamadım...

    Benim tek aklıma gelen, lastiği çıkarmadan, bisiklet lastiği tamir eder gibi, sadece iç lastiği çıkar, şişir, kaçağı bul ve sıcak tamirle yama yap şeklinde...
    Ne kadar kolay söyleniyor ama çok bela ve tatsız bi işlem olacağına eminim...

    Oto lastikçileri bizim lastiklere bulaşmıyor...çünkü işlerine gelmiyor, fazlaca uğrşacakları için....

    Önerisi olan?

    Alıntı kasvet adlı üyeden alıntı
    ŞİLE GEZİNTİM ÇOK GÜZELDİ
    VE MCT ALDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
    İçine sinsin dostum...hava da çok güzelmiş gerçekten...

    Bugün İzmir de hava gerçekten garipti ama, kar da yağsa gezecektim walla...2 gündür yatırdık karaoğlanı....aklım fikrim onda kalır oldu...

    Arkadaşlar, hastalık gibi bişi mi bu ya?

    Yoksa tedavisi yok mu ?

    Alıntı distinto adlı üyeden alıntı
    hani her çinli bir çinli olmayana benzer ya...
    işte bu mct'yide yapanlar bmwr1200c den epey
    bi esinlenmişler özellikle depoya, önteker çamurluğuna ve
    artçı koltuguna ilginizi çekerim...
    Hocam, tebrikler araştırman için...doğru haklısın...acaip kopyala yapıştır havası var ama olsun yaw...Çinli olsun bizim olsun...

    Fotoğraflar gerçekten güzelmiş...

    Metemen, hadi bakalım ne ilham gelmiştir abi sana şimdi.....;)

    " Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."

  9. #389
    hakanz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    BMW F650 CS Scarver
    Distino, çantasız mükemmel durmuş cidden. Dizlik, eldiven koyacak sırt çantası alıp aynen sökmeyi plnlıyorum çantaları.

    Journeyman, şaka yav helal olsun çay parası, keyifli bir gün geçirdim sayende, ağaç altında gazete okumanın keyfini özlemişim sayende iyi geldi.

    Tekno, Aynı şeyi düşündüm bugün, iç lastikli olduğundan spreyde fayda etmez sanırım ayvayı yemiş oluyoruz lastik patladığında.

    metemen, Bu gün ben 95 kg Sinan 80 kilo çıktık biraz, haklıymışsın. Şikayet ve memnuniyetlerin bendede birebir tuttu. Çekiş sorunu yaşamadık. Ama Sinanın dediği 'Abi 2 saatten fazla bu oturakta otursam tutulurum' dedi. En kısa zamanda arka koltuk ve sissybar çözümü benimde ellerimden öper.

    Gogo Sloganı ben bulmuştum, senin gibi bende Türkçe taraftarıyım ama aklıma bişey gelmedi. Fikir türetmek gerekirse "MCT Gezginleri" veya MCT Tutkunları Slogan: Yolun gittiği yere kadar veya Yolun bittiği yere kadar veya Yol nerede biterse veya Gidilecek çok yer var hatta ve hatta Nazar etme ne olur, al seninde olur

    Şak bir yana Yolun gittiği yere kadar bana daha sıcak geldi. Sebebi: bizim motorlar yol motoru. Fikirlerinizi istirham ediyorum.
    Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!

  10. #390
    Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    BMW F650

    Turkce Slogan Olayımız...

    Alıntı hakanz adlı üyeden alıntı
    Şak bir yana Yolun gittiği yere kadar bana daha sıcak geldi. Sebebi: bizim motorlar yol motoru. Fikirlerinizi istirham ediyorum.
    1. Yolun sonuna kadar...
    2. Gidilecek çok yer var....
    3. Gidilecek yollara, görülecek yerlere...

    Binince daha yaratıcı oluyo yaw insan....

    " Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."

  11. #391
    chansoi666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2006
    selam güzel insanlar ne zamandır uzağım foruma..pek bişi yazmak da istemiorum aslında malum benim motorum yok ya ama merak ettiğim bişi war.bu forumda bi tane dangalak adam yok mudur ya...hepiniz mi düzgün adamlarsınız ya...forumu sadece okuyorum ve hepinizi seviorum ,bu nası oluyo bana anlatın bi zahmet..

    bu arada mct mi almama sadece birkaç sene kaldı

    Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorrum güzel insanlar sizi....
    sahip olmadığını istio ya insan...hep ondan işte hep ondan...

  12. #392
    kkhakankk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    MONDİAL MCT250
    arkadaşlar ben dun bayrakcıya gıttım ama ya cumartsı oldugundan yada temellı kapalıydı anlamadım ama bı yerden bı tarıf aldım p.tesı oraya gıdıcem. kendımı parcaladım apartmanın önunde sonunda bı bufecı onlar pek ugramaz dedı sanırım bayrak ışlerı bu durgun ama peşindeyim merak etme

  13. #393
    Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    BMW F650
    Alıntı chansoi666 adlı üyeden alıntı
    selam güzel insanlar ne zamandır uzağım foruma..pek bişi yazmak da istemiorum aslında malum benim motorum yok ya ama merak ettiğim bişi war.bu forumda bi tane dangalak adam yok mudur ya...hepiniz mi düzgün adamlarsınız ya...forumu sadece okuyorum ve hepinizi seviorum ,bu nası oluyo bana anlatın bi zahmet..

    bu arada mct mi almama sadece birkaç sene kaldı

    Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorrum güzel insanlar sizi....
    walla o senin guzelligin arkadasim ;)
    Sagol guzel yorumlarin icin..ama bilincli motor binen adam, adam gibi adamdir yaw...zarar gelmez, beyefendidir, kucuklerini sever, ustalarini sayar, yaraticidir, illa ki motorum guzellessin der , en buyuk tasasi odur, iyi dans eder, paylasimcidir, sovalyedir, artcilarina kilo ayrimi yapmaz(hehe,,hakanz naber baba?) ...daha ne diim

    Biraz da ama denk geldik galiba bu topicde...ondandir...

    Sen yalniz cok kasmissin yaw MCT icin...hadi hocam..hedef koy kendine, daha keyifli olur bak....

    Ister surucu ol, ister artci, kazadan beladan uzak, keyifli ve guvenli surusler olsun....

    Saygilar, sevgiler....

    Alıntı kkhakankk adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar ben dun bayrakcıya gıttım ama ya cumartsı oldugundan yada temellı kapalıydı anlamadım ama bı yerden bı tarıf aldım p.tesı oraya gıdıcem. kendımı parcaladım apartmanın önunde sonunda bı bufecı onlar pek ugramaz dedı sanırım bayrak ışlerı bu durgun ama peşindeyim merak etme
    Hakancim, uzulme ...bekleriz...
    Yalniz su Türkçe sloganlara bir bakiverin yaw...arasindan bir tane secelim haydi...

    Saygilar, sevgiler

    " Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."

  14. #394
    hakanz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    BMW F650 CS Scarver
    Alıntı Journeyman_35 adlı üyeden alıntı
    bilincli motor binen adam, adam gibi adamdir yaw...zarar gelmez, beyefendidir, kucuklerini sever, ustalarini sayar, yaraticidir, illa ki motorum guzellessin der , en buyuk tasasi odur, iyi dans eder, paylasimcidir, sovalyedir, artcilarina kilo ayrimi yapmaz(hehe,,hakanz naber baba?)
    Abi ayrımı ben yapmıyorum artçı dana gibi olunca ayrım mecburi oluyor, e bi motorda 2 dana olmuyor yani olsada zor oluyor
    Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!

  15. #395

    Üyelik
    22 Mart 2006
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    mct250 siyah,kawasaki zzr 1100
    sevgili journeyman35 ve tekno;
    Bende aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.Hoşbulduk
    Sizinle hemen duygularımı paylaşmak isterim. Dün motorumu yada oğlumu ) aldım ve bugün itibariyle 390 km yaptım ve tek birşey söyleyebilirim.Harika bir duygu motora alışmak biraz zaman aldı.debriyaj lı bir motor kullanmak ilk başta beni zorladı bir kaç teklemeden sonra motora ve debriyaja alıştım. ve 390 km yaptım. daha doğrusu hanımla beraber yaptık bu yolu. hiç bir sorun yaşamadık titreşim çok fazla değildi.fazla sesde çıkmadı motordan. Durma çalışmama sorunu yaşamadık ama şöyle birşey oldu en başta motor dururken yani park halindeyken gazı kesince kısa bir süre sonra duruyordu motor bir saatlik kullanımdan sonra düzeldi.

    Kısaca çok ama çok memnunum motorumdan. Şu rotaj süresi denilen sürede ne yapacağımı tam bilseydim çok daha mutlu olurdum )

    Sevgili Journeyman 35, galiba güzel sanatlardan mezunmuşsun bende güzel sanatlar Fak. grafik bölümünden mezunum eğr yardımcı olacağım birşey olursa haberim olsun motorda flama, amblem logo ve endüstriyel tasarım konusunda zaten biraz zaman geçsin motorda bazı değişikler tasarlayıp sizlerinde beğenisine sunacam.
    Kazasız ve belasız motoru kullanmak nasip etsin hepimize.

  16. #396
    Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    BMW F650
    Alıntı Faustxx adlı üyeden alıntı
    Sevgili Journeyman 35, galiba güzel sanatlardan mezunmuşsun bende güzel sanatlar Fak. grafik bölümünden mezunum eğr yardımcı olacağım birşey olursa haberim olsun motorda flama, amblem logo ve endüstriyel tasarım konusunda zaten biraz zaman geçsin motorda bazı değişikler tasarlayıp sizlerinde beğenisine sunacam.
    Kazasız ve belasız motoru kullanmak nasip etsin hepimize.
    Baba, tanri icine sindirsin..sevdiklerinle beraber kazasiz belasiz insallah...

    Walla bu rodaj olayi can sikmakla beraber, aslinda bence oyle 1000 km' e kadar canim cicim, 1000 den sonra da ver ayari ne verdiyse diil..
    Bence tatli tatli cok yormadan, arkandan artcini da eksik etme abi, ara ara zorlayarak cok diil ama; metal parcalarin , sevgili tuğrul' un deyimi ile, akraba olmalarini saglamak..dolayisi ile yok 60 i gecmiim, aman zorlamayayim da dememek lazim, hahahaha asfalti aglatirim, keyfime bakarim, 90 la da giderim, kariyer de yaparim da dememek ....

    Bilemiyorum, bunlar nacizane goruslerim tabii...burada benden kat kat usta abiler ve kardesler var...
    Tek bildigim, ii bakım ve dikkatli kullanmakla muhtemelen problem yaşamayacağız gibi...ben de 600 km i geçtim, çok şükür bi problem yaşamadım daha...

    Guzel Sanatlar burada bulusacak herhalde...Icmimari mezunuyum ben de...
    Tabii logo olaylari fln aslinda senin oncelikli uzmanlik alanindir...biz kendimizce bisiler yaptik ama gelistirmek istersen eger..orijinal .psd dosyasini da gonderebilirim...Zaten begenilmekle beraber, hem TR slogan , hem de uretici arayışlarımız devam etmekte okuduysan eğer...

    Sevgiler, saygılar...

    " Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."

  17. #397
    hakanz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    BMW F650 CS Scarver
    Alıntı Faustxx adlı üyeden alıntı
    Şu rotaj süresi denilen sürede ne yapacağımı tam bilseydim çok daha mutlu olurdum )
    500 km ye gelince yağ değiştir derim, çapakların ilk ve en önemli kısmını atmış olursun. Motorun ömrüne ömür katar inan bana. Sonraki yağ değişimin 1000-1500 arası, ben pimpiriğimden 1000 e kadar 4 yağ attım hepsindede çapak çıktı. 1000 den sonra Journeyman in dedigi gibi ne geliyorsa ver gitsin.

    Ne renk bu arada motorun.?

    Bu arada bugün choppersilenin motoru kullandım. Ayaklıklar vibrasyon yaparmı diye endişem vardı. Gram vibrasyon yok ve feci rahat. Hem vites hem arka fren ayağı daha rahat kontrol ediliyor. Ben en kısa zamanda edinip monte ettireceğim.
    Saygı göster, saygı gör. Seviyesizlerden hep uzak dur!

  18. #398
    Journeyman_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    BMW F650
    Alıntı hakanz adlı üyeden alıntı
    500 km ye gelince yağ değiştir derim, çapakların ilk ve en önemli kısmını atmış olursun. Motorun ömrüne ömür katar inan bana. Sonraki yağ değişimin 1000-1500 arası, ben pimpiriğimden 1000 e kadar 4 yağ attım hepsindede çapak çıktı. 1000 den sonra Journeyman in dedigi gibi ne geliyorsa ver gitsin.

    Ne renk bu arada motorun.?

    Bu arada bugün choppersilenin motoru kullandım. Ayaklıklar vibrasyon yaparmı diye endişem vardı. Gram vibrasyon yok ve feci rahat. Hem vites hem arka fren ayağı daha rahat kontrol ediliyor. Ben en kısa zamanda edinip monte ettireceğim.
    Gerçekten yaw...oğlanın fotoğraflarından göndersene...;)

    Bu arada hakan , abi bir günde 390 ı görmüş...walla 1. haftanın sonunda olayı bitirecek gibi....

    Faust kardeş, bir de hem hakanz' ın dediği gibi yağ değişimi, ki ustamın tavsiyesi ile 200ncü km de değiştirdim...gerçekten ii gelir..temizlenir güzelce içerideki fabrika çapakları...

    Başka bişi gelmiyo aklıma...

    Sevgiler, saygılar....

    " Tanrım, iyi bi adam yap beni, yalancılara kandırtma, karşımdakilerin doğru anlamalarını sağla, gerçek sevenlerimi koru ve gözet; sınırlarımı koyma gücü ver sevdiğimde ve kavga ettiğimde..."

  19. #399
    choppersile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Ekim 2005
    Şehir
    Şile/İSTANBUL
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Dün hava güzeldi...Bindim oğlana indim Fenerbahçe marinaya... Hakanımın tekneye uğradım görüntüler güzel diye sizinle paylaşıyım dedim...
    Bu arada hakan usta bir motorcu olduğu kadar usta bir denizcidirde bilginiz olsun...

    Hepinize sevgiler...



    ŞAMPİYON FENERBAHÇE...MONDİAL 150 ZAT...

  20. #400

    Üyelik
    22 Mart 2006
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    mct250 siyah,kawasaki zzr 1100
    Sevgili Journeyman 35 ve hakanz;

    Bilgiler için gerçekten çok sağolun,bugün iş çıkışı gidip yağı sizin dediğiniz gibi değiştirecem.Ayrıca ilk gece sürüşümüde yaptım kerata ile. " bu arada Eldiven kesin almam lazım ellerim dondu gece." henüz isim vermedim ama benim oğlanın kesin ışık sorunu var bana biraz yetersiz gibi geldi. bugün ustayada yağ değiştiriken bunuda anlatacam. birde şu ayakların konduğu yer var adı herhalde ayaklık olsa gerek ) onu değiştirmek istiyorum gene sitede okumuştum galiba jinlunların ayaklığı oluyormuş doğruysa onuda takmak istiyorum.
    Bu arada motorum gri size bugün resimlerini çekip yarında siteye korum tabi nasıl konduğunu bulabilirsem .motorun arkasına güzel bir çanta planı çizmeye başladım bile eğer doğru malzemeleri temin edebilirsem çantayı kendim yapacam.tabi haliyle motorun arka kısmını biraz olsun değiştirmiş olacam ama sisybarı ve çantayı tek parça olarak yapmak istediğim için zaman alacak birde nikelaj meselesi var allahtan ki arkadaşımın tanıdığı varmış onuda ona yaptırırsam iş tamamdır işallah ucuza malolur yoksa altından kalkamam, ki ucuza olacakmış gibi geliyor çünkü sadece demir aksam için kaynak"bu işi benim öğrencilerede yaptırabilrim " ve nikelaj en sonda deri malzeme kalıyor sonrası benim işçiliğim olacak.

    hep beraber kazasız belasız sürüşler dileğimle.
    yarın tekrar yazışmak üzere hoşcakalın


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler