Ramzey karaca 100

arkadaşlar ben daha sitenize yeni üye oldum benim ramzey karaca 100 4 vites bi motorum var bun türde mtoru olan varsa bişey sorcam 1250 km deyim mtoru 100 geçmiyo bu doğalmı

doğal. az daha hızlı gitsin dersen bir kaç gün sonra özelden mesaj at bir kaç tüyo yazmaya çalışayım

Arkadaş:silent:

100 km/h yapabiliyor ise ne diyeyim:silent: Bu güne kadar fazla eleştirmişim sanki:mrgreen:

arkadaşlar bn de karaca 100 almayı düşünüorum.100 cc olduğu için vergisi olmıycak yakıtı az olucak hem de cup lardan farklı olarak debriyajlı olucak.siz tavsiye eder misiniz uzun ömürlü olur mu? performansı 100 lük cup lardan farklı olur mu ? yardımcı olun lütfen...

Motorun üstüne yat sağ el gazda olsun sol elinle vites at kafan motorun sol tarafından baksın.
Bak kesin bir 10-15 km daha hızlanır emin ol :mrgreen:
Bu arada unutmadan üstüne kolsuz bir body giy tam yapışsınki rüzgar tutmasın saçlarıda kazıt rüzgarı daha kolay yararsın :mrgreen:

karaca 100 almayı sakın kafanızdan geçirmeyin gecenlerde basımdan gecti ana şaft mili ve bilyesi için sipariş verdik ramzey firması bilyeyi yanlış basmıs:Dşanzuman berbat motor çok kötü bir eksentrik zinciri bu kadar zormu cıkar mühendislik faciası motor cok basit yani alacak olanlar debriyaj ve şanzuman sorunu yasayacaklar o para ona verilmez yazık edersiniz:)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Daha hızlı gitmesi için çabalarsan, bir kaç gün sonra tamir ile ilgili öneriler almak üzere konu başlığı açarsın...
"
100'lük bir makine için 80-90km biee "ziiieennn zieeennn" motor yardırırken 100 km fazla.
Gerek yok... Fizik kurallarını zorlama yersiz.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
100cc motor 100km/h yapıyorsa öpte tepene koy, altındaki honda wave değil, ayrıca km/h saatini sana en yakın ybr125 ile test et bakalım gerçekten 100km/h ile gidiyormusun gitmiyormusun :cat:

100cc motor 100km/h yapıyorsa öpte tepene koy, altındaki honda wave değil, ayrıca km/h saatini sana en yakın ybr125 ile test et bakalım gerçekten 100km/h ile gidiyormusun gitmiyormusun :cat:

Yok 100 km/h rahat görüyor onda heran gibi zorlanma göstermiyor bu benim cektiğim resim telefonla (kendi motorum) Ayrıca ibrede herangibi bir üfürme söz konusu değil motor fizik kurallarını çiğniyor...:queen: YAnlız olabilecek en kötü motor debriyaj ve şanzıman olarak
Resmi acaip zor cektim cep telefonu motor kadar para vermiştim düşmesin diye yusuf yusuf:)))):)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
dediğim gibi eğer üşenmezseniz bir ybr125 bulun ve ona 100km/h hızla gitmesini söyleyin sonra ona yetişin:cat:

eğerki yetişirsen yanına yanaşıp ibreye bakabilirsin

dediğim gibi eğer üşenmezseniz bir ybr125 bulun ve ona 100km/h hızla gitmesini söyleyin sonra ona yetişin:cat:

eğerki yetişirsen yanına yanaşıp ibreye bakabilirsin

YBR yi çok abartma bence onun kadar rüzgar tutan bir motor görmedim eger yazımı dikkatli okuduysan ibremi test etmişim ve oraya üfürmüyo demişim 2005 den beri motor kullanıyorum göz kararı neyin nekadar hızda olduğunu algılıyabiliyorum amacımız karacayla ybryi kıyaslamak değil:cat:

YBR yi çok abartma bence onun kadar rüzgar tutan bir motor görmedim eger yazımı dikkatli okuduysan ibremi test etmişim ve oraya üfürmüyo demişim 2005 den beri motor kullanıyorum göz kararı neyin nekadar hızda olduğunu algılıyabiliyorum amacımız karacayla ybryi kıyaslamak değil:cat:

katılıyorum zaten su ybr yi öveee öve öve bitiremediler ne gidiyo ne baska bi özelliği var neyse gene ybr ciler kızacak bana :)

aynen sen gördün işte adam 2005 ybr ile akfa kafaya takas yapalım die yalvarıyo :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar