Hyosung S&T Kanuni Ms3 250

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam arkadaşlar, bu motoru bilen kullanan tavsiye eden var mı ?
aradım ama bulamadım forumda.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:00 ----------

Renkler Gri-Mavi-Siyah

Motor Tipi DOHC, 4 Sübap Sıvı Soğutma

Çalıştırma Sistemi Elektrik

Motor Hacmi 249,4 cc

Silindir Adedi 1

Maksimum Güç 25,0 HP - 8500 d/d

Maksimum Tork 22,23 Nm - 6900 d/d

UxGxY 2120x765x1365mm

Tekerlek Mesafesi 1600mm

Yerden Yüksekliği 120 mm

Ağırlık 170 kg

Vites Adedi Otomatik

Ön Fren Çift Disk

Arka Fren Disk

Ön Lastik 120/70-13 M/C 53S

Arka Lastik 140/60-14 M/C 64S

Sele Yüksekliği 750 mm

Yakıt Tank Kapasitesi 8 Lt

Akü 12 V 8 Ah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilgisi olan ? kimse tavsiye etmiyor, nesi var ki bu motorun..

Bende var çok memnum sınıfının en güçlüsü ve çok şık bir motor.. fakat beni bugün çok üzdü şuan rolanti çok yüksek bir türlü düşmüyor konu açtım yardım bekliyorum.

Bende takip ettim bu motoru uazun zaman.Fakat neden alınmaması gerektiği konusunda tatmim edici bir cevap veren bulamadım.
Sanırım motor kullanıcıları satmalarını zorlaştımaması kaygısı ile pek açık ve net bahsetmiyorlar karşılaştıkları problemlerden..

Test etme imkanı bulmuştum. Göğüsteki siyah plastik aksaam kalitesiz görünüyordu , bu kabul edilebilirdi benim için. İnanılmaz güçlü bir makine oturuş pozisyonu biraz alçak yada ön cam çok yüksek. Rüzgar koruması açısından iyi fakat yağmurlu günlerde özellikle uzun yolda önden gelen çamur biraz sıkıntı olabilir.Benim kısa tecrübemde gözüme ilişenler bunlardı. Daha detaylı yazacak kullanıcıları olsa gerçekten çok yol gösterici olucak.

Bende takip ettim bu motoru uazun zaman.Fakat neden alınmaması gerektiği konusunda tatmim edici bir cevap veren bulamadım.
Sanırım motor kullanıcıları satmalarını zorlaştımaması kaygısı ile pek açık ve net bahsetmiyorlar karşılaştıkları problemlerden..

Test etme imkanı bulmuştum. Göğüsteki siyah plastik aksaam kalitesiz görünüyordu , bu kabul edilebilirdi benim için. İnanılmaz güçlü bir makine oturuş pozisyonu biraz alçak yada ön cam çok yüksek. Rüzgar koruması açısından iyi fakat yağmurlu günlerde özellikle uzun yolda önden gelen çamur biraz sıkıntı olabilir.Benim kısa tecrübemde gözüme ilişenler bunlardı. Daha detaylı yazacak kullanıcıları olsa gerçekten çok yol gösterici olucak.

Bende bu motoru düşünüyordum, herhangi test yapamadım ama en kısa sürede test düşünüyorum. Alırsam ilk motorum olacak. Sanırım ilk motordan mıdır nedir 3 farklı çeşit motor arasındayım, MS3 250, CBF 150 ve CBR 125 bu motorlar arasında yaz kış tık demeden çalışacak ve uzun yol veya şehir içi kullanacağım, uzun yolda iki kişi + yük olacak şekilde gidecek hangisini önerirsiniz ? Konuyu saptırmak istemiyorum kısa ve öz bir cevap yeterli olacaktır :cat: Şimdiden teşekkürler ayrıca şu konu bari devam etsin. Biraz daha bilgiler deneyimler öğrenmek lazım :pale:

Bir ara düşünmüştüm bunu,güzel motor,ikinci elde uygun fiyatlıları var,malzeme kalitesi fena değil,herkezde yok..Ayrıca 25 hp tek silindir motor için bence çok iyi bir veri.Ancak yabancı forumlarda bazıları çok överken bazıları da ilk partide (2005 de avrupada satılmaya başlamış) gelen motorların sorunlu olduğunu söylüyordu.

Super Moderator
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar