Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Spyder

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #201

    Üyelik
    13 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-10 Spyder
    Resimleri yükledim ama doğru bir yöntem değildi galiba nereden yükleniyorsa söyleyin lütfen. İmage shack tan link verdim ama.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------


    http://a.imageshack.us/img576/5489/r...orspyder04.jpg
    http://a.imageshack.us/img836/4688/r...orspyder05.jpg
    http://a.imageshack.us/img576/8882/r...orspyder06.jpg
    http://a.imageshack.us/img822/551/re...orspyder02.jpg
    http://a.imageshack.us/img717/4796/r...orspyder01.jpg


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #202

    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    MV Agusta Brutale gitti.... :(
    Alıntı reddevıl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    verdıgın bılgıler ıcın tesekkurler arkadasım.
    rica ederim...

  3. #203

    Üyelik
    21 Ağustos 2010
    iyi günler ben bu motoru almayı düşünüyorum ciddi olarak regal raptor spyder ama görüntüsü iyi performansı kötü motor sorunu yaşamak istemiyorum herhafta serviste falan durumları olmasın kim isterki bunu.bu aleti anlatırrsanız size çok minnettar kalrım şimdiden çok teşekkürler

  4. #204

    Üyelik
    13 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-10 Spyder
    Forumlardan iyice araştırın, kullanıcılarına sorun. Çabuk karar vermeyin, herkes birşeyler söyler, kendi motorunu beğenir, hemen şevkiniz kırılmasın. Deneyiminiz var mıdır, yoksa ilk önce vitessiz scooter kullanmanızı öneririm. Alışmanız için. Hız motoru değil gezinti motorudur. Herkesin tercihi kendinedir. Sonuçta mekanik alettir, kullanıma bağlıdır. Ben memnunum. İyi günler.

  5. #205
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2008
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Bahçelideki ben değildim
    Yeni gelen herkes h.geldiler...
    Mehmetim tekrar hayırlı olsun...
    Ben hala kızımdan memnunum hele de egsozu açıldıki kükrüyo yapılacak çok şey var custom adına kredilerden dolayı uğraşamıyorum ama bu hali bile yeter..
    Tufansel Kazasız belasız inş.Maşallah o yakışıklıda oraya pek yakışmış ama Kask ok şort tutmadım Abisi gibi o da yakmasın bacağını egsozları tehlikeli ....Hala iyileşmedi.600 c derece.

    Depo kiliti basit ebay da harley kapagı yada istanbulda kilitli depo kapakları satılıyor.sanırım 20-30 tl civarında asıl bu işleri istanbullu arkadaşlara sormak lazım.
    Yalnız öğrendiğim bişey var ki Ankara da Motor kültürü çok kötü ve ustaların çoğu keklik arıyolar yada yolacak kaz :( bu konuda canım sıkkın..

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------

    Alıntı stubbs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler ben bu motoru almayı düşünüyorum ciddi olarak regal raptor spyder ama görüntüsü iyi performansı kötü motor sorunu yaşamak istemiyorum herhafta serviste falan durumları olmasın kim isterki bunu.bu aleti anlatırrsanız size çok minnettar kalrım şimdiden çok teşekkürler
    Performans ? Anlamadım 250 cc lik bi motordan nasıl bir performans bekliyosun onu bilmiyorum ama bmw ler de dahil daha kırmızı ışıkda ve devamında peşimden gelebilen olmadı titreşim adam gibi rodajla tatmin edici çok sıkıntı çıkaran huyları yok bakımları güzel yapılsın yeterki.trafik de yada park halinde ilgiyi anlatmama gerek bile yok..Çok konforlu bi makine diyemecem ama altındaki custom bir motor ki : old scholl style diyorlar bu modellere (eski kafalı usulu).süspansiyon diğer cruiser modellere nazaran biraz düşük...
    Yada en iyisi sen sor biz söyleyelim nasıl olduğunu.Ama aklındaysa mutlaka kullanmalısın bi arada olsa sorun da yaşasan pişman olmayacaksın emin ol.

  6. #206

    Üyelik
    13 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-10 Spyder
    Pinkkuvars teşekkürler
    Yakışıklıyı ha bire uyarıyorum eksozlar çok sıcak diye. İsterse dinlemesin. Çünkü babası yaktı bile bacağını. Maalesef araba sürücülerinin özellikle bayanların yüzünden amman dikkat ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Hele bir de rölantide gidiyorlarsa fazla yanaşmamak lazım. Sağa dönerken hızım da neredeyse durmuşken azcık yan geldi motor, o sırada ayak yapıştı. Hala da geçmedi. Neyse.
    Motor kapağı için çok teşekkürler arayacağım. Evet ustaların güvenlerini kazanmak bayağı zor. Çoğu esnaf iş yok der ama bir havalardalar. Onun için sağlam, güvenilir bir usta bulup ona gitmek. Herkese elletmeyin motorunuzu.
    Rodajdan çıktım 500 km bakımını yaptırdım. Vibrasyon azalıyor yavaş yavaş. Bazan üçüncü viteste giderken hızlı mı çekiyorum vitesi direk 5 e mi geçiyor ben mi farketmiyorum acaba? Ya da kısa mı aralıkları. Benim bir de boş vitesin ışığı yanmıyor. Müşürü arızalanmış galiba. Ama yaptıracağım. Bir de trafikte kırmızı da dururken 2 den boşa atmak zor oluyor. Aralıklar çok az. Tespitim doğru mudur?
    Herkese tavsiye ederim, görünüş süper. (1000 km de temiz bir 2. el RR Spyder da var. İlgilenenlere.)

  7. #207
    carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    (1000 km de temiz bir 2. el RR Spyder da var. İlgilenenlere.)[/QUOTE]

    ilgileniriz bakabileceğimiz bir link varsa....

    arkadaşlar bu makinayı uzun süredir takip ediyorum zaten piyasada pek fazla ikinci eli yok lütfen bir an önce bıkın şu makinadan da bize de bu makinaya sahip olmak nasip olsun....

    bu arada benim boy 1.58 keeway sl 150 i kullanabiliyorum ayaklarım yere değiyor ama tam topuğum deymiyor bunda acaba öyle bir sorun yaşar mıyım sele yüksekliği uygun mudur acaba...

    kazasız sürüşler....

  8. #208

    Üyelik
    13 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-10 Spyder
    carsvegas arkadaşım motor İzmir de yalnız
    0 535 893 70 55 Barbaros Usta yı ararsan sana bilgi verir. Sahibihden com a falan vermemişler. Temiz aletmiş, sahibi yüksek modele geçiş yapacakmış o yüzden satıyormuş. Benden söylemesi. Ayakların yere değer ama motor ağır gelebilir, ona göre.

  9. #209
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2008
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Tufansel vites araları aslında çok yakın değil altta genel raptorlarda o ayarı kendinin bile yapacağı iki ayar var aslında işte şu usta meselesi yolmaya çalışmayan bir ustan varsa raptorlardan da anlayan bunlarınki de yakın.hemde şu boştaki ışığa da bakar.Aslında biraz uğraşsan sende yaparsın.



    Alıntı carsvegas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    (1000 km de temiz bir 2. el RR Spyder da var. İlgilenenlere.)
    bu arada benim boy 1.58 keeway sl 150 i kullanabiliyorum ayaklarım yere değiyor ama tam topuğum deymiyor bunda acaba öyle bir sorun yaşar mıyım sele yüksekliği uygun mudur acaba...

    kazasız sürüşler....[/QUOTE]

    Carsvegas benim şimdilik bıkmaya niyetim yok
    Bak spyderların iki ayaklık içinde ayarları var bir arkadaşım vardı en alta indirmişti o rahat edebiliyordu ) duyar gelir yakında.
    Ama orjinal haliyle çok zor denemeden karar verme bu motora diğerlerine nazaran oturma şekli çok farklıdır.Alışınca da bırakmak zor ben 1.80 im tam diyebilirim ordan sen biç...

  10. #210
    toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2010
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KARA KIZ
    duydum geldim zatı
    carsvegas arkadaşım benim boyum 1.69 , standart spyder ayaklıklarında rahat kullanabiliyorum, ama sürüş zamanını uzadıkça hiç kırılmayan dümdüz bir bacak sonralarda uyuşma yapıyordu.bende kendimce çözüm bulup orjinalliğini bozmadan 2 tık geri almıştım.ve gayette rahattı hiç bir sıkıntı çekmedim.ama senin söylediğin 1.58 ise kısaca ''olmaz'' ama illaki spydera binmek istiyorum diyorsan bunun kolayı var.burda anlatması uzun sürer özelden msj atarsan sana işin kolay yolunu anlatabilirim.

    regalin türkiyedeki bütün serilerine sahip olmuş bir adam olarak spyder hakkında söyleceğim iki çift kelimem var
    sadece " vitrin motoru "
    gündelik kullanımlar için üretilmiş bir makina değil.
    süspansiyon yok denecek kadar az
    çanta takamazsınız, çünkü bütün görüntüyü öldürür
    uzun rake açısı düşük hızlarda manevrayı daraltır
    vs vs

    yani bir motoru hergün kullanan birisi için zor bir makina,bu anlamda ihtiyaclara cevap vermez.
    ama orjinalinde, 160 arka lastik,21 inç ön jant,46 derecelik rake açısı ile tam bir "vitirin motoru" sadece haftasonları keyf için binilecek bir makina.

    dikkat çekmekmi kesinle efet
    BMW M3 alacağına 5000 TL ye spyder al, daha çok havan olur.
    biz ankarada kardeşim pinkuvars la gezerken bütün gözler bizim üzerimizdeydi.ve herkes bize " abi siz ne iş yapıyorsunuz" diyordu tabiki kıyafetlerlede bunu destekliyorduk.bandanalar,botlar,küpeler vs vs.
    düşününkü nasıl bir aykırı bir tip oluyorsunuz spyderla.
    ve bizde karar aldık - artık soranlara "beyaz ticareti yapıyoruz" diyoruz:D
    uzatmadan spyder böyle bir makina.


    bu arada mehmedin tekrar hayırlı olsun.bu haftasonu olmadı ama bir dahakine yamuk kuyruğu düzeltiriz

  11. #211

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    merhabalar hepinize
    ben bursa'dan Tunç.2006da jinlun 250 cc almıştım sadece bir yıl kullandım ve 2000 kmde sattım.çok sıkıntılı bir motordu.80 kmden sonra çok aşırı vibrasyon vardı.yani uzun yolda insan şöyle 100-110 km hızla rahatça gitmek istiyor,olmuyordu.her tarafım uyuşuyordu.
    sırf japon ve yakın fiyatından dolayı cbr-125 almayı düşünüyordum.aslında hiç sevmem super sport motorları.tam bir eski kafalıyım.cabrio ve kamyonetten başka dört tekere binmem.
    regalin bu 350 cc modeli çok çok hoşuma gitti.2007den beride motorsuzluk artık tak etti.kısacası tek derdim 100-110 gibi hızlarda vibrasyon ne boyutta.bilenleriniz muhakkat vardır jinlunla kıyaslarsak bundaki vibrasyon nasıl kalır.son olarak 350lik makine düz yolda son hız kaç yapar.
    bu arada boy 180 kilo 90 yaş 28.cbr 125 zaten komedi kalacak altımda.
    motora ayıracağım bütçede en çok 7000 tl.
    sizce bu chopperı almalı mıyım?

    hepinize teşekkürler fazla kafa ütüledim.

    Allah tekerinize zeval vermesin.

  12. #212
    carsvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Kasım 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    yenisi bekleniyor
    Alıntı Tufansel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    carsvegas arkadaşım motor İzmir de yalnız
    0 535 893 70 55 Barbaros Usta yı ararsan sana bilgi verir. Sahibihden com a falan vermemişler. Temiz aletmiş, sahibi yüksek modele geçiş yapacakmış o yüzden satıyormuş. Benden söylemesi. Ayakların yere değer ama motor ağır gelebilir, ona göre.
    teşekkür ederim tufansel verdiğin bilgiler için istanbul içi tercihler daha mantıklı sanırım...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:53 ----------

    Carsvegas benim şimdilik bıkmaya niyetim yok
    Bak spyderların iki ayaklık içinde ayarları var bir arkadaşım vardı en alta indirmişti o rahat edebiliyordu ) duyar gelir yakında.
    Ama orjinal haliyle çok zor denemeden karar verme bu motora diğerlerine nazaran oturma şekli çok farklıdır.Alışınca da bırakmak zor ben 1.80 im tam diyebilirim ordan sen biç...[/QUOTE]

    teşekkürler... görsek deneyeceğiz de ben hiç denk gelmedim...geçen merhum AYE için eyleme de gittim ama bir tane bile yoktu zaten forumdan da belli ankara taraflarındaa daha fazla tutulmuş yada istanbuldaki kullanıcılar foruma bakmıyorlar

  13. #213

    Üyelik
    13 Mayıs 2010
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Regal Raptor DD250E-10 Spyder
    Arkadaşların tecrübelini paylaşması çok güzel. Ben de edindiklerimi paylaşıyorum. Yanlara çanta taktırdım, görüntüyü kapattı mı az biraz kapattı. O arka tekerin heybetini. Ama mecbur gerekiyor her şeyi de sırt çantasında taşıyamazsınız. Rake açısı denen ön maşanın uzun olması eeee o kadar kusur kadı kızın da da olacak. Havası başka, gören abi sen bunu toplattın mı diye soruyor. Çünkü hiç bir motorda olmayan bir özellik. (Harley ler hariç) Günlük kullanıyorum kısa mesafe de gitsem zevkimi alıyorum. Dönüşlere alışıyorsun ona göre kullanıyorsun zaten. Scooter ın üstünde akrobat gibi hareket ediyordum. Olacak o kadar. Kısa boylu arkadaşlar denemeden almasın çok zor olabilir. Benim boy da fazla uzun değil yani (1.73) Ben zorlanmıyorum. Sele yere yakın ama ayakları padlere koyunca tabiki biraz zorluyor uzun yolda. Tekrar söylüyorum: Hepsine alışıyorsunuz. Trafikte sokakta İlgi derseniz mükemmel. Havası yeter. Toprakozz süspansiyon az demiş. İlla da çukura girmeyin canım dikkat edin. Scooter dan sonra bana gayet iyi geldi. Benim boş ışığın yanmamasını usta 1000 km de halledecek. Herkese keyifli kazasız belasız sürüşler. İzmir'den sevgiler.

  14. #214

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    bugün motorun havalesini yaptım plakası yarın en geç cuma günü olur dediler.motoru istanbuldan direk gazlayıp bursaya getireceğim.
    rodaj olayı nasıl oluyor.motoru sıkıştırmadan en fazla kaç km hız yapmalıyım.feribota kadar otoyolda kullanacağım için biraz sıkıntı olacak gibime geliyor.yeni alınmış motorla 80 90 km hız yapsam bir sorun olur mu?feribottan sonra yalova bursa arası sorun değil 60 70 le bile gitsem sıkıntı olmaz.
    yoksa en mantıklısı kamyonetin arkasına atıp getimek midir?

  15. #215
    ~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2009
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tufansel vites araları aslında çok yakın değil altta genel raptorlarda o ayarı kendinin bile yapacağı iki ayar var aslında işte şu usta meselesi yolmaya çalışmayan bir ustan varsa raptorlardan da anlayan bunlarınki de yakın.hemde şu boştaki ışığa da bakar.Aslında biraz uğraşsan sende yaparsın.
    Nerelerdesin birader ya ?! Özledik valla...!

    Alıntı toprakozz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada mehmedin tekrar hayırlı olsun.bu haftasonu olmadı ama bir dahakine yamuk kuyruğu düzeltiriz
    Eyvallah kardeşim...Buluşma işini de hiç sorma Ramazan boyunca fazla mesaiden kafayı kaldıramaz oldum, Bayrama kadar da böyle...Kısmetse Bayram sonrası veya bayram tatilinde de olur...Düzelecek kuyruk çok zaten sırasıyla düzeltiriz...

  16. #216
    toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2010
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KARA KIZ
    Alıntı Tufansel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toprakozz süspansiyon az demiş. İlla da çukura girmeyin canım dikkat edin.
    tamam dikkat ederiz bu yollarda, nasıl mümkün olacaksa
    Alıntı ~~NEO~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eyvallah kardeşim...Buluşma işini de hiç sorma Ramazan boyunca fazla mesaiden kafayı kaldıramaz oldum, Bayrama kadar da böyle...Kısmetse Bayram sonrası veya bayram tatilinde de olur...Düzelecek kuyruk çok zaten sırasıyla düzeltiriz...
    spyder cılardan başlarsın

  17. #217
    ~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2009
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı toprakozz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    spyder cılardan başlarsın
    Spydercılar hiç oralı olmuyorlar baksana... Şişştt !! Pinkuvars sana söylüyoruz...!

    Kanka bizim motorlar eski kasa, gariban işi, spydercılar ağa adamlar artık bilemiyorum ne yaparlar... Ne demişler '' Ağa'nın Eli Tutlmaz ''

  18. #218
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2008
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Kardeşim benim Çok sorun yaşadı şanssızlık,onun kullandıkları aynı model t gidon iki motor bile farklıydı.
    İnsanlar sony tv alıp burunlarından gelebiliyor.Yada sıfır araba alıp defalarca arıza yapması vitrin motoru belki biraz ağır olmuş ama evet Kardeşim benim çok sorun yaşadı ama bunların hiçbiri maşallah bende olmadı elin 5 parmağı bir değil canımmm.Ama hala biliyorum yanına gittiğimde alır gezer biraz )
    Şu da var forumda dragstarlara neler söyleyenler var shadowları beğenmeyenler var olacak.elmayı seviyosun diye elmanın seni sevmesi şart değil canımm .
    Movibiker Hayırlı uğurlu kazasız belasız.. kullanıma alışmaktan başka 70 90 hiçbi sıkıntı olmazz zorlamacan boğmacan rodaj bu devrinde kullanıcan ama tabi 90 ı da geçme kimi aç bas der asla yapma !!!.

  19. #219
    ~~NEO~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2009
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    KAWASAKİ
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim Çok sorun yaşadı şanssızlık,onun kullandıkları aynı model t gidon iki motor bile farklıydı.
    İnsanlar sony tv alıp burunlarından gelebiliyor.Yada sıfır araba alıp defalarca arıza yapması vitrin motoru belki biraz ağır olmuş ama evet Kardeşim benim çok sorun yaşadı ama bunların hiçbiri maşallah bende olmadı elin 5 parmağı bir değil canımmm.Ama hala biliyorum yanına gittiğimde alır gezer biraz )
    Şu da var forumda dragstarlara neler söyleyenler var shadowları beğenmeyenler var olacak.elmayı seviyosun diye elmanın seni sevmesi şart değil canımm .
    Movibiker Hayırlı uğurlu kazasız belasız.. kullanıma alışmaktan başka 70 90 hiçbi sıkıntı olmazz zorlamacan boğmacan rodaj bu devrinde kullanıcan ama tabi 90 ı da geçme kimi aç bas der asla yapma !!!.
    Vayyy..! Bizi ciddiye alan olmamış...Tamam, Öyle olsun...

  20. #220

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    Alıntı pinkkuvars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim benim Çok sorun yaşadı şanssızlık,onun kullandıkları aynı model t gidon iki motor bile farklıydı.
    İnsanlar sony tv alıp burunlarından gelebiliyor.Yada sıfır araba alıp defalarca arıza yapması vitrin motoru belki biraz ağır olmuş ama evet Kardeşim benim çok sorun yaşadı ama bunların hiçbiri maşallah bende olmadı elin 5 parmağı bir değil canımmm.Ama hala biliyorum yanına gittiğimde alır gezer biraz )
    Şu da var forumda dragstarlara neler söyleyenler var shadowları beğenmeyenler var olacak.elmayı seviyosun diye elmanın seni sevmesi şart değil canımm .
    Movibiker Hayırlı uğurlu kazasız belasız.. kullanıma alışmaktan başka 70 90 hiçbi sıkıntı olmazz zorlamacan boğmacan rodaj bu devrinde kullanıcan ama tabi 90 ı da geçme kimi aç bas der asla yapma !!!.
    teşekkür ederim cevap yazdığın için kimse cevaplamayacak sandım.üvey evlat gibi hissettim kendimi birden
    90 km hız yeterde artar bile.bazı arkadaşlarım forumlarda 70 kmyi geçmemek gerekir demiş.otoyolda 35 40 kmlik bir mesafe var zaten orda dikkatli olurum.zaten motosikleti çok atak kullanmayı sevmem,o yüzden hiçbir zaman sıkıştırmam.90 km problem oluşturmaz demişsin ya içim rahatladı.kamyonet sırtına vurupta getirmek istemiyorum.
    otobüsle gidip motorla döneceğim


    REKLAM ALANI
11. sayfa BirinciBirinci ... 91011121321 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler