Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Marauder VZ 800 kullanicisi var midir?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    21 Haziran 2011
    Şehir
    İstanbul/Yenibosna
    Motosikleti
    Suzuki Marauder 800
    Benim vz 800 konusunda bu aralar biraz sıkıntıdayım. Daha önceki sahibinden bakımsız kaldığı için beni biraz üzüyor şuan..Bende sağlam ve dürüst bi usta arıyorum istanbul içinde


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    metallermaison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Kasım 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    suzuki marauder 800
    Anlaşıldı dostum bende ekstra birşeyler yapıyorsun sandım hani olur ya şehir evsanesi gibi şurayı açtım birşeyler keşfettim gibi
    genelde herkez böyle birşeyler keşfedior motorlarında

    Motor yaklaşık 1 yıldır bende en ufak masrafı arızası olmadı bu makineyi almadan önce bi arkadaşıma danışmıştım "çok sağlam makine kolay kolay birşey olmaz" demişti. oda servis arkadaşım . :D
    Hepinize rock yolculuğunda sonsuz uçuşlar

  3. #23
    tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Yok ben motosiklette orijinallikten yanayım aldığımda yag yakıyordu segman atıldı sonra canavar kendine gelmişti

  4. #24

    Üyelik
    03 Mart 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Suzuki VZ 800 Marauder
    Ben de varım.
    Ömür boyu bisiklet, 1 yılı aşkın süredir de Cruiser tutkunuyum. Yalnız, çok ters bir kariyerim var, önce uçak, sonra araba ehliyetim oldu, yakında motorsiklet ehliyetim olacak (Nisan gibi kısmetse..)
    Bu ilk gönderim diye lafı biraz uzattım ve tanışma faslını geçiyorum
    1.88m boy olmasına ve bana çok tavsiye edilmesine rağmen Enduro yerine Cruiser hastası oldum (hastalığımın ekonomik nedenleri de var tabii ki). 1 yıldır okuduğum, izlediğim, karşılaştırmalar yaptığım kaynakların haddi hesabı yok.
    Hayellerimi süsleyen VZ 800 Intruder ile fuarda tanışıp koklaşma fırsatım da oldu. 2nci el fiyatlarına şu an yaklaşamamam nedeniyle tam Japonlar'dan ümide kesip 3000-7000TL arası 250cc'lik Kore/Çin modellerinden meded umacakken, bu canavarın bir ilanını buldum. Hor kullanılmış olmasına, biraz bakımsız olmasına aldırmadan, masraflarını da kabüllenip (bütçeyi de zorlayıp 3ncü bir kredi ile .. :/) alıvermiş bulundum.
    Ustalarım üstlerine alınıp hiç kızmasınlar, başlangıç motoru olarak bana da herkese yapılan öneriler yapıldı "Al bir 150cc YBR/CBF ... acemiliğini at sonra bin aygırlara" şeklinde. Bu öneriyi yerinde ve doğru bulmama rağmen ancak 1 kez yerine getirebildim, hep aygıra binmek isteyen biri olarak küçük beygirlerle motordan soğuma ihtimalimi de göze alıp, Suzuki VZ 800 Marauder'e ilk defa bindim ve hiç kalkmak istemedim
    Zor hakim olurum korkusuyla tedirgin bir şekilde yaklaştığım >=650cc Cruiser'lar, bu aygır sayesinde daha bir şirinleşti gözüme. Zira, kalkarken ayrırın park ayağı tutmamasına ve neredeyse devirebilecek bir duruma gelmeme rağmen, temkinli oluşum sayesinde aygırı doğrulttum ve daha sıkı kavrayıp düzgünce ayağa oturttum. ~210Kg ağırlığı sağ ayak bileğimde hissettim bu uğraşı sırasında ama aygırım da bana mesajını vermiş oldu, henüz ne ben hazırım ne de o ama kısmetse en kısa zamanda kavuşacağız.
    Kesinlikle tavsiye edeceğim bir Cruiser, hele Yamaha XVS 650 ve Honda VT 750 C Shadow kullanıcılarının kendi araçları ile ilgili iyi-kötü yorumlarını da duyduktan sonra, daha bir hastası oldum.
    Shaft aktarımlı motorsikletlerden vazgeçmek kolay olmadı benim için ama bu aygır zinciriyle sizi zincirleyip herşeyiyle kendini sevdiriyor ;)

  5. #25
    tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Marauder bir başkadır

    Benim de ilk motorumdu kendileri
    dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım

  6. #26

    Üyelik
    22 Nisan 2012
    arkadaşlar iyi günler ben 2 yılı aşkındır suzuki marauder kullanıyorum motorum 3 ay önce yatak sardı yada kol boşa çıktı hareket halindeyken pistonların dışında alttan tak tak tak diye ses geliyor yetkili servisleri aradım ama neredeyse hepsi ortak bir dille 4 bin ve 6 bine kadar çıkabileceğini söylüyorlar.ilk motoru aldıgımda merkez motor a götürdüm ve hiç memnun kalmadım genel bakımları yaptırdım oraya.Bu insanlar 3 bine yakın paramı aldılar ancak hiçbirşey yapmadan moturu bana geri verdiler tabi bu olayı ozaman farkedemedim cahil oldugum için ve şuan paranoyaklaştım gerçekten kaliteli parasını hak edecek bir marauder ustası arıyorum işinin erbabı. eger yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ediyorum.

  7. #27
    bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ekim 2005
    Şehir
    BALIKESİR
    Motosikleti
    SUZUKİ VZ 800 MARADUER
    Merhaba,yaklaşık 3 Aydır VZ 800 Marauder kullanıcısıyım.Allah nasip ederse bu en az 3 yıl sürecek.1997 model 26000 de.Benden önceki sahibi motoru yatırmış.Aldığımda,arka teker bitmişti.Önce arka tekeri,sonra zinciri değiştirdim.Balıkesir de ikamet ediyorum.Burada iyi bir ustam ver.Motoru bakıma aldık.Bakım da;
    Ekzantrik zincirlerini,ön dişliyi değiştirdik.Yağını,yağ filtresini,değiştirdik.Karbüratör bakımları (içinden su ve çamur çıktı),ayarları yapıldı.Depo(içinden su çıktı) temizlendi.Bujiler değişti.Sente ayarı ve senkron ayarı yapıldı.
    Maşallah şu anda canavar gibi.Ben çok memnunum.Yavaş yavaş aksesuarlarını düzeltiyor ve tamamlıyorum.Herkese kazasız sürüşler dilerim.
    Sağlıcakla kalın.

  8. #28

    Üyelik
    06 Aralık 2013
    Şehir
    Antalya
    Merhaba arkadaşlar bende bu motoru almayı planlıyorum şu anda. Motor istanbulda 98 model fakat 30000 km olarak gözüküyor acaba km si ile oynanmış olabilinir mi ? inanamadım o km görünce sattığım motor 2010 trafik çıkışlı onda bile 23000 km vardı.

  9. #29

    Üyelik
    24 Nisan 2012
    eğitim alındığı takdirde m800 marauder ilk motor olabilir mi?

    eğitimden kastım honda eğitimi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler