Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Vespa Kullanıcıları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Kasım 2008
    Şehir
    Bursa
    Avrupa'nın yeniden doğuşunun en yakın tanığı Vespa
    Vespa'nın olağanüstü başarısı kısa zamanda tüm tüm Avrupa'yı sarsacaktı. 1949 yılı sonuna kadar 35.000 Vespa üreten Piaggio, savaş yaralarının çabuk sarılmasında önemli bir rol oynar.

    10 yıl içindeyse bu rakam 1 milyona çıkacaktır. 50'li yıllarda Vespa artık İtalya haricinde, Almanya, İngiltere, Fransa, Belçika ve İspanya'da da üretilemeye başlamıştır. Birkeç yıl sonra Hindistan ve Endonezya da bu ülkeler arasına katılır.

    1948'de 125, 1955'de efsanevi 150 GS, 1963'de 50cc, 1968'de Primavera ve nihayet 1978'de bugün hala 125, 150 ve 200 cc'lik versiyonları üretilen the PX, dünyanın en meşhur iki tekerlekli aracı Vespa'nın mihenk taşları olmuştur.

    Vespa, 2. Dünya Savaşı sonrası döneme damgasını vurmakla kalmamış, savaşın yakıp yıktığı Avrupa'nın yeniden doğuşunun müjdecisi olmuş, adeta Avrupa'lı olmanın sembolü haline gelmiştir.

    Dolce Vita yıllarına damgasını vuran Vespa sayesinde yabancı gazeteciler İtalya'yı Vespa Ülkesi olarak tanımlar olmuş; popüler filmlere konu olan Vespa, İtalyan toplumunu derinden etkilemiştir.

    Vespa'nın her daim imajını tazeleyerek bir neslin gençliğinden bir diğer neslin gençliğine başarıyla bulaşabilmesi sizi şaşırtabilir. İlk Vespa herkese ulaşım vaad ediyordu. Daha sonra Vespa, ekonomik büyümenin iki tekerlekli aracı oldu. 60'lı ve 70'li yıllardaysa gençliğin devrimci fikir ve görüşlerinin temsilcisi oldu.

    İtalya'nın dillere destan rahatlığının ve benzersiz tarzının ürünü Vespa efsanesi, bugün de yeni nesil ET4 ve GT modelleriyle sokaklarda özgürce boy göstermeye devam ediyor.

    GTS250 MODELİ


    Vespa GTS 250cc, sportiflik ve pratik ulaşımın sembolü haline gelmiş Vespa mitinin yeni ve güncellenmiş halidir. Elektronik püskürtmeli, 4 supaplı ve Euro 3 emisyon özellikli Quasar 250 motor, dijital - analog göstergeler ve ABS' li çift disk frenleriyle modern teknolojinin tüm öğelerini barındırıyor. GTS 300 de ise tek silindirli 278cc Quasar 4 valflı motor, elektronik enjeksiyonlu ve su soğutmalıdır. Artırılmış motor performansı çabuk kavrama ve hızlanma sağlar ve, motosikleti esnek kılan ve düşük hızlardan çabuk hızlanmasını sağlayan daha yüksek seviyede bir tork sunar.

    LX MODELİ


    Gövde (aynı zamanda monokok şasi olan) daha fazla dayanıklılık ve sürüş hassasiyeti açısından bütünüyle çeliktendir. 11” ve 10” tekerlekler, klasik bir ön/arka tamburlu fren sistemi ve de süspansiyon düzeneği arkada ayırt edici özel bir ön bağlantı kolu ve ayarlanabilir bir hidrolik monoşok özelliği sağlamaktadır ki bu, Vespa LX’in teknik makyajını tamamlamaktadır.

    GTS 300 MODELİ


    Tek silindirli 278cc Quasar 4 valflı motor, elektronik enjeksiyonlu ve su soğutmalıdır. Artırılmış motor performansı çabuk kavrama ve hızlanma sağlar ve, motosikleti esnek kılan ve düşük hızlardan çabuk hızlanmasını sağlayan daha yüksek seviyede bir tork sunar.

    S MODELİ


    Vespa S, 50cc ve 125cc motor seçenekleri sunuyor. 50cc , şehirde hızlı hareket etmek isteyenlerin tercihi olurken, Euro 3 uyumuyla çevreye saygılı 125cc üzerinde ise performans sevenlerin tercihi olacak. Diğer tüm Vespa modellerinde olduğu gibi çelik gövde sağlam ve eğlenceli bir sürüş imkanı tanıyarak beklenilenin çok üzerinde güven ve konfor sağlıyor.

    GTV MODELİ

    QUASAR yakıt püskürtmeli motoru güçlü, güvenilir, ekonomik ve aynı zamanda çevre dostu (Euro 3). 220 mm disklere ve güçlü kaliperlere sahip üstün fren sistemi her türlü yolda istikrarlı ve güvenilir bir sürüş yapmanızı sağlıyor.

    FİYATLAR:
    LX :3.790€
    GTS 300 :7.050€
    GTS :5.690€
    S :3.960€
    GTV :6.680€


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    01 Kasım 2009
    Motosikleti
    ..
    hiç vespa kullanıcıları yokmu ?
    arkadaş zahmet edip açmış :D


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler