Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Bu motorsiklet ile ilgili araştırmalarımda buradaki forumda motosiklet ile ilgili detaylı bilgiye ulaşamadım. Bu yüzden Buraya paylaşma gereği duydum.Kullanan arkadaş var mıdır. Varsa karşılaştığı sorunlar var mıdır. Varsa sorunu nasıl halletti vb. sorun fikir çözüm gibi önerilerinizi ve hatta motosiklet ile ilgili değişiklik yapmak isteyen arkadaşlar varsa neler yapılabilir. görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
motosikletin özellikleri aşağıda belirtilmiş.


Ben bu motosikleti ikinci el almış bulunmaktayım ve ilk gördüğümde bütçeme göre güzel bir motosiklet olarak gözüme çarptı ve aldım ve tam 5 aydır sürekli işten eve evden işe ve hafta sonları gezi yaparak neredeyse 5000 km yapmış bulunmaktayım. şu ana kadar bana herhangi bir arıza çıkartmadı. satın aldıgım kişi motoru sanırım pek kullanmadığı için ve bakım yapmadığı için sadece aküsünü değiştirdim başkada öyle aman aman bir sorun çıkartmadı.
aşağıdaki resimlerde ilk aldığım sıradaki fotoğrafları ve sonraki fotoğrafları görülüyor.ileriki zamanlarda motorla ilgili bazı değişiklikler yapıp daha kullanışlı ve gösterişli bir hale getirmeyi planlıyorum. Herkese iyi forumlar arkadaşlar.