Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Megelli 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #981
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı amac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim göstergeyi sakın değiştirme eskisi daha iyi
    Göstergede ıbre km cınsınden olmadığı için hızın kaç olduğu konusunda emin olamıyorsun ama buna alışabiliriz diye düşünüyorum. Vitesin kaçta olduğunu göstermiyor.Buna da alışırız. Sadece boşta olduğu zaman N yanıyor. Bunda da benzin ışıgı hep yanıyor. Neden ışığın hep yandığını da Cengiz bulmuş. Aşağıda yazdım

    Servise götürdüğümde arka fren tutmuyordu korna çalmıyordu. Aldım hala fren tutmuyor korna çalmıyor 2 gece boyunca yattı motor cengız sagolsun sadece gosterdeyı bu sabah 1 saatte degıstırmıs okadar

    Cengiz dediki, yag akıttıgı zaman balatalarda yağ içinde kalmıştı. Frenin tutmama nedeni oymuş 40-50 TL verip balata spreyi almam gerekiyormuş. Çıkardı gösterdi bana. Sık biraz dünyanın yolunu gidicem dedim açılmamış bu sıkamam dedi. Koca serviste ve karşısındaki satış mağazasında açık sprey olmadığı için sıkmadılar. Sanki benden kaynaklı bir sorunmuş gibi utanmadan para ile satmaya kalkıştılar.

    Kornanın neden çalmadığını bakmadıkları için bilmiyorlar tabi. Komple değişmesi lazım dediler :D Birde benzin ışığının yanma nedeni de DEPODA SU olmasıymıs :D Nerden alıyorsun dediler benzinden Shel dedim onlar sulu benzın koyuyor Opetten al dediler :D

    SANKİ BİR TÜRLÜ UYANAMADIĞIM BİR RÜYADAYIM. BİTSİN ARTIK BU TRAJİ KOMİK KABUS

    Aradım orda DOKUYUCUYU. Olayı anlattım onlar da sinirlendi. Korna basmıyorsa kesınlıkle kablosu cıkmıstır.Onu ta kacaklar sadece dediler. Sen bana adresini ver kardeşim hemen korna sinyal ve spreyi adresine kargo ile gönderecegim dedi.
    komple kornamı degişmesi gerekirmiş ? kornanın 2 ucu vardır + - baglarsın ya onlardan biri çıkmıştır yada korna bozulmustur yeni kornada 5 -10tl civarı.

    bu adamlar dolandırıcıdan başka birşey degil kornan bozuk ( komple ) kelimesini kullanarak 50 tl alacak allah bilir namussuz.

    böyle ustalarla denk geldimmi hemen lafı sokuyorum bir parçada fiyat istedigimde başka yerdeki fiyatini hemen söylüyorum.

    balata spryide resmen satmaya çalışmış başka birşey degil.

    sorunun birkaç sebebi olabilir .

    gerçekten yag gelmiş olabilir fren diskinin üzerine.

    yada arka fren hava yaptı yeniden arka frenin havasının alınması lazım.

    böyle ufak problemler bence araştırıp kendiniz halledin fren korna far stop sinyal.

    bu cengiz motormudur nedir harbiden motor herif. yayalım şu işçiligini herkeze bitsin şu piyasada.

    yada kendini toparlasın.
    enzo1903 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #982
    googan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Megelli 125 S
    Önceki sayfalarda biryerde yazıyordu bu. 1860 1 9 yazmıştı. Ben de ona göre ayarladım. Yine de Dokuyucu'ya modeli söyleyip sormakta fayda var.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------

    Alıntı amac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gostergedeki iki tuşa birden basınca enteresan degerler çıkıyor. KM seçenegi de var bunlar arsında. Onu seçtim. Ancak ondan sonra PULSE 1-2-3.... diye bir şey çıkıyor. Herhangi bir rakamı seçiyorsun 12 ye kadar ardından r 1-2-3.... diye bir seçenek çıkıyor. Bu iki değeri kaç yapmamız lazım bilemedim. Birkaç seçenek denedim ancak ya ibre sabit hızımızı görüyoruz yada ibre hareket ediyor hızımızı doğru yazmıyor. Bu değerlerin kaç olması gerektiğini ögrenmemiz lazım.
    Önceki sayfalarda biryerde yazıyordu bu. 1860 1 9 yazmıştı. Ben de ona göre ayarladım. Yine de Dokuyucu'ya modeli söyleyip sormakta fayda var.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:03 ----------

    Alıntı amac adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dun aksam motora bıneyım dedım far yanmıyordu sigortadandır dedım gıttım sıgorta aldım bır avuc bu sabah. bu seferde mars basmıyor. tık tık dıye ses gelıyor okadar. Neden kaynaklı olabılır.
    Geçen sabah bende de oldu. Solda bir kol var. Gidona dik. (Tabii ki debriyajı kastedmiyorum.) Servis motor soğukken bir süre çalışmadıysa motora benzin gitmeye bilir, bo kolu çek marşa öyle bas demişti. Sonra eski haline getiriyorsun ileri itip. Öyle çalıştı. Debriyaj kolunun sağında hemen.

  3. #983

    Üyelik
    23 Kasım 2008
    Alıntı R&buğra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Makinenin ciğeri taş gibi sadece işte ince ,ufak bazı yerlerde hata yapmışlar ama özellikle seneye gelicek megelliler çok sıkı olucak yapılan her eleştirinin direk karşılık gördüğünü biliyorum mesala yeni gelen partide bizim burda sorunlarımızın hepsini toparlamışlar düzeltmişler kendileri kazanır sonuçta,buluşma ne oldu fikrim yok benimde burda extraserkan,amaç satıyoruz motoru dediler sonra öyle havada kaldı bende bilmiyorum
    Alan yokki :D Benim motoru geçen hafta içinde buraya gelen megelliden Hakan beye teslim ettim. Motoru Adanaya götürüp orda detaylı baktıracak. İnşallah bütün sorunlar çözülür.

  4. #984
    brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2011
    Şehir
    çanakkale
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    Ne kadar sorunlu bir motormuş. Arkadaşım alacaktı vazgeçirdim iyi ki de öyle yapmışım

  5. #985
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Eylül 2010
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Vallaha sorunlarınızı okudukça üzülüyorum ne diyimki umarım en kısa sürede halledersiniz.

    Fakat üyenin biri yaptırıyor motorunu digerninki bozuluyor biri yaptırıyor digerininki bozuluyor.

    Calibre bile bu kadar sorun çıkarmamıştı :S

    Bu arada Dokuyucu dediginiz kişiye kızmamanız gerekir sizleri Fan sanması gayet normal çünkü başlıgınız öyle.

    Megelleri Fanları buraya :S.

    megelli 250R kullanıcıları olmalıydı . yanlış yerde toplandınız sanırım.

  6. #986

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Dokuyucu bunların istatiğini tutabilecek bir firma mı acaba ? Ayrıca bu çıkan sorunların çözümü için servisin yeni takacağı parçalar yeni seri veya sorunu giderilmiş ve üzerinde bir takım değişiklikler yapılmış parçalar mı yoksa eski parçaların aynıları mı ? Ben yeni parçalar olduğunu düşünmüyorum. Bu motorlarda çıkan sorunlar klasik olarak kalite sistemi oturmamış bir firmanın ürettiği mallara özgü sorunlar ve o yüzden aynı sorun bir motorda çıkarken, bir diğerinde çıkmıyor. Neden ? Çünkü parçaları üreten Çinli üreticiler aynı standartta parça üretemiyorlar. Dokuyucu bu işe girerken hiç mi motordan anlayan birileriyle bu motorları alıp uzun vadeli test yapmamış ?

    Saçma sapan bir iş...
    R&buğra bunu beğendi.

  7. #987

    Üyelik
    13 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Megelli 250r
    Seko çok önemli ve güzel bir tespit,ben serviste dokuyucunun üst düzey yetkilisi ile denk geldim,sorunların kaynağı şöyle,bizde ki bu şase ve benzin deposu yeni portatipi markanın ve ilk olarak türkiye ye gönderiliyor bunlar eskilerini ortadan şerit geçmiyor öyle ayırabilirsiniz velhasıl kontrol ve entegre ayarı iyi oturmuyor diğer tüm donanım eski sistem çünkü artık o kadar teknik detayını bilmiyorum tabi zincirleme herşey birbiri ile başlıyor bizim hikayemiz böyle türkiye güzel bir test olmuş oluyor bizde kobaylarben ilk ay yaşadım o sorunları,düzelttirdim herşeyi şimdi mutluyum,gidon vibrasyonu dışında o konuyu da sordum şuan megelli nin üzerinde çalıştığı henüz karar verip çözmediği tek nokta buymuş halen daha çalışmaları devam ediyormuş yüksek tork performans için 250 liliğe göre biraz uzun gidon kullanmışlar buna benzer birşey söyledi adam çok tekniğe girdi rakamlar ölçekler filan kafa salladım bende he he o dediğinden gibi ee tabi rahatsızlığını hesaba katmamışlar;)

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

    Cem cim, fan ile kullanıcıyı birbirinden ayırmak o kadar da zor değil mesela;

    FAN;Fabrikanın önünde toplanır çığlık atar yada iç çamaşırı atar,ya da megelli bana bir Hi bile demedi diye ağlar falan
    Kullanıcı;Megelli kullanıcısı ise,burda motor ile ilgili her türlü(megelli ise motor küfür),paylaşımda bulunur
    tabi ki sen bunları zaten biliyorsun hyoVSbumoto sayfasından hatırlıyorum seni takip ediyordum o sayfayı geçen yaz gibi;) yanlış hatırlamıyorum dimi??

  8. #988
    ibrahim Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Aralık 2012
    Şehir
    izmir
    bende dün aldım motoru bugün servisten çıkardım bayraklı tünellerinde tam tünelin ortasında benzin deposundan silindire giden hortum yerinden çıkmış neyse tüneledn bir şekilde kaktıra kaktıra çıktım servisi arıyorum sal yokuş aşağıya gitsin diyor normalde araba ile gelip alacakmış ama arabası yarın izmirde olurmuş abi diyorum gel sorun belli hortum çıkmış bana ordan bir kamyonet çevir demezmi birde neyse koltuğun altındaki takım çantasını aldım yanakları söküp kendim takmak zorunda kaldım mis gibide çalıştı ancak yanakları geri takarken bir tane vidasını düşürdüm kanalizasyona yarında yanlarına gidip ''giderken yolda düştü'' diyecem artık napayım birde vites boştayken devir 1 de normal sesi iyi vitesteyken dersin kendi kendine aragaz çekiyor motor anlayamadım inşallah ilerleyen zamanlarda büyük sorunlar çıkmaz..

  9. #989

    Üyelik
    13 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Megelli 250r
    Geçmiş olsun yine çok güzel bir bayii ile karşı karşıyayız ibrahim,artık aynı şeyleri tekrar yazmaktan gına geldi yanlış anlama eski sayfaları oku tüm cevapları bulursun,ciddi bir arızası sorunu yok motorun ayar da ayar işini ciddiye alan bir servis maksimum 1 günde motorunu yaşadığın sıkıntıdan bahsetmiyorum yaşama ihtimalin olan sıkıntılardan bahsediyorumsana kız gibi teslim eder hiç olmazsa ayağı alışsın esnaflığı var ya aslında bizim en büyük derdimiz bu gaz ayarını yapıyor gönderiyor,sonra marş problemi yaşıyorsun tekrar git benzin deposu tekrar vites geçmez tekrar tekrar...artık tüm sorunları açığa çıktı hepsi de vb.ayarlar ibrahim korkun olmasın o konuda servisin iyi niyetli ve motoru tanıyordur umarım sen yanlızca bunu düşün;)

  10. #990

    Üyelik
    04 Ağustos 2013
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    megelli 250r

    Megelli Facebook taki bazı resimler arkadaşlar

    https://www.facebook.com/pages/Megelli-250R-250S/240965299376289



  11. #991

    Üyelik
    13 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Megelli 250r
    _Yönetmen her filme başlarken senin adını kullanıyormuş meğerse,3-2-1 MOTORRR

  12. #992

    Üyelik
    06 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul / Kozyatağı
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Merhaba.Tvs apache kullanıcısıyım.
    Yazın Megelli 250 r'a yükseltmeyi istiyorum.
    Alma konusunda sıkıntı yokta rahat aldıktan sonra 2-3 sene kullanacağım fakat satarken nasıl satacağım ?
    Honda yamaha suzuki vs. olmadığı için piyasa değeri çok düşük olacak.Belki de satamayacağım.
    Bu konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz?

  13. #993
    ducatı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2013
    dokuyucuyu aradım bugün ama bizden sipariş istenmedi diyo. servisimn yanına gıttım verdik sipariş ve 3 kere aradık hatta dedi pazartesıne gelır buyuk ıhtımalle dedı.. bu dokuyucuyu dokumak lazım. benım servisim çok iyi insanlar ama dokuyucu camgöz yalancı ilgisiz ve sorumsuzlar.. neolucak bakalım.. ah ah aptallık ettik acele ettim gidip tipine bakıp bu megelliyi aldım. herkez servisten cıkamazsın alma dedıler dinlemedik. burası tayvan değil burası türkie amk

  14. #994

    Üyelik
    24 Temmuz 2011
    Şehir
    konya
    Motosikleti
    megelli 250r
    motoru almayı düşünenlere güzel bir tavsiye "ALMAYIN"

    125kmyi düz yolda geçemeyen bir makina, km saati değişti kalibrasyonu yapıldı, rodajı 7bin deviri geçmeden yapıldı, 1500-1600 km yol yapıldı uzun yol agırlıklı, debriyajı bırakınca kalkarken gaz vermiyor bazen, 2-3 kere marşa basıp anca alıyor gazı buda yeni baslayan bir sorun...titreme zangırtı vs...el atmadıgımız yer kalmadı hala zıngırdıyor hala titriyor elimiz ayagımız sürekli titreyerek gidiyoruz...

    ha mekanik olarak yolda bırakmadı şükür oda benim şansıma...bu forumda yaşanan sorunların cogu fabrikasyon sorunu hatalı üretim makinaların alayı...bayi-servisler bile ne yapacagını bilmiyor bu tür durumlarda...

    bana inanmayıp da illa alacam diyen varsa makinayı, kredi çekip 9bin küsüre gelen motoru tek fiyat 7bine gözüm kapalı satıyorum... ne kazası var ne çatlagı patlagı sıfır gibi duruyor motor beyaz renk kırmızı şase, konya merkezden satılıktır.

    maksat gdip krediyi kapatmak...mide bulandırıyor artık bu kadar heyecanla aldıgım makinanın beni g.t etmesi...125-130km hızı rahat görürsün, gerisini yokus aşagı anca...yada rüyanda...250cc 26bg zort of the tırt yani hikaye...
    R&buğra, brooklynnn ve tr_select bunu beğendiler.

  15. #995
    ducatı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2013
    bukadar laftan sora kim alır o motoru senden kardeşim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

    o alt granaj uzantısını bedavaya mı veriyor dokuyucu bugra ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

    bu motor 250cc değil . bunu anlamıcak kadar bilgisiz olamazsınız. dünyanın neresinde olursa olsun tek silindir motordan yada çift silindir motordan bu ses çıkmaz.. bunu ayırt edemicek kadar bilgisiz olmayın

  16. #996

    Üyelik
    13 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Megelli 250r
    Alıntı ducatı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bukadar laftan sora kim alır o motoru senden kardeşim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

    o alt granaj uzantısını bedavaya mı veriyor dokuyucu bugra ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

    bu motor 250cc değil . bunu anlamıcak kadar bilgisiz olamazsınız. dünyanın neresinde olursa olsun tek silindir motordan yada çift silindir motordan bu ses çıkmaz.. bunu ayırt edemicek kadar bilgisiz olmayın
    evet,kar grenajları olarak da biliniyor,250 cc değil derken ne demek istiyorsun anlamadım??

  17. #997
    c00lrelax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı ducatı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dokuyucuyu aradım bugün ama bizden sipariş istenmedi diyo. servisimn yanına gıttım verdik sipariş ve 3 kere aradık hatta dedi pazartesıne gelır buyuk ıhtımalle dedı.. bu dokuyucuyu dokumak lazım. benım servisim çok iyi insanlar ama dokuyucu camgöz yalancı ilgisiz ve sorumsuzlar.. neolucak bakalım.. ah ah aptallık ettik acele ettim gidip tipine bakıp bu megelliyi aldım. herkez servisten cıkamazsın alma dedıler dinlemedik. burası tayvan değil burası türkie amk
    valla kardeşim bak o konuda sana katılmıyorum aynı şeyi benim servisimde söyledi sipariş geçtik sipariş geçtik dediler bekliyoruz en sonunda sinirlendim ben aradım dokuyucu adamlar sipariş geçilmedigini söyledi ve 2 gun sonra parça elime geldi ben artık bi problemim oldugunda direk dokuyucu arıyorum servis adına ben kendim istiyorum parçamı ve ertesi gün yada sonraki gün geliyor daha bi aksama çıkmadı. Yalancı ve ilgisiz sorumsuz lafına da katılmyıorum kardeşim bende 3.5 aydır bu motoru sürüyorum evet arızalar cıkıyor ama çözmek icin elinden geleni yapıyoralr ve halloluyorda o konuda çok ön yargılı davranıyorsun. evet haklısın problemler başını ağrıtıyor benimde ağrıtıyordu ilk 2 3 hafta cok gittim geldim artık bunalmıştım şuan bi sıkıntı yok çok şükür

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------

    Alıntı ducatı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bukadar laftan sora kim alır o motoru senden kardeşim.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

    o alt granaj uzantısını bedavaya mı veriyor dokuyucu bugra ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------

    bu motor 250cc değil . bunu anlamıcak kadar bilgisiz olamazsınız. dünyanın neresinde olursa olsun tek silindir motordan yada çift silindir motordan bu ses çıkmaz.. bunu ayırt edemicek kadar bilgisiz olmayın
    sesine göremi anlıyorsun sen kaç cc olduğunu ? CBF150 ye bile çakma akrapovic takmışlar çılgınlar gibi ses cıkarıyor o zaman oda cbf150 değil de cbf500RR diye yeni isim koyalım. Bence sen suan böylek onuşarak ne kadar bilgisiz oldugunu gösteriyorsun. cbr250 yada kawa250 sesi nası bi ses çıkıyorda bu motora 250cc değil diyebiliyorsun. Hoş onuda sen demiyorsundur kesin servisinde yadaa bi yerde birisi söylemiştir kulaktan dolma konuşuyorsundur. Saçma saçma konuşmayın bu motorlara öyle kafalarına göre 250 500 yazıp teknik kağıtlarına geçirecek halleri yok boş boş konuşma
    R&buğra bunu beğendi.

  18. #998
    ducatı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2013
    sen git megelline şuan istediğin egzosu tak o videodaki sesi versin gel ben megellimi sana bedavaya vericem kardeşim burda herkezın ıcındede erkek sözü veriorum ama o videodaki sesi alamazsan sen anahtarını bana vericeksin kabul ediomusun ? motora hiçbirşey yapmicaksın orjınal 250 cc olacak ok. git istediğin 250 cc ye tak istediğin egzosu yinede o videodaki sesi alamazsınız. o adamın motoru farklı kasası megelli...2cisi ben bir müşteriyim ve servisim bana sipariş verdik diosa dokuyucu verılmedı dıyosa ve aynısını yalandan yere sanada yapmışlarsa bu onların ayıbıdır. ben müşteri olarak servise veririm ve onlarda kısa sürede halletmek zorundadır. benim kimseyı arayıpta parçanın peşine düşmek gibi bi lüksüm olamaz . onlar aralarında kısa süre içinde haberleşip gereken parçayı gönderip halletmek zorundalar.. servisin yapıcağı işi ben yapmak sipariş vermek peşlerınden koşturmak zorunda değilm kardeşim. bu sorumluluk onlara ait.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

    al video da burda.. hangi 250cc böyle sesli çalışıyo 4 silindirmiş gibi çalışıyo ? motorla oynanmış tek silindir değil bu motor.2 silindirdende böyle ses vermez. zaten olduğu yerde çalışma sesindende belli.. motordan anlayan arkaşalar farkedebilirler..zaten adamın girdiği dükkanından da belli ne işlerle uğraştığı

    http://www.youtube.com/watch?v=7fmVY64c_Zw

  19. #999
    c00lrelax - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı ducatı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen git megelline şuan istediğin egzosu tak o videodaki sesi versin gel ben megellimi sana bedavaya vericem kardeşim burda herkezın ıcındede erkek sözü veriorum ama o videodaki sesi alamazsan sen anahtarını bana vericeksin kabul ediomusun ? motora hiçbirşey yapmicaksın orjınal 250 cc olacak ok. git istediğin 250 cc ye tak istediğin egzosu yinede o videodaki sesi alamazsınız. o adamın motoru farklı kasası megelli...2cisi ben bir müşteriyim ve servisim bana sipariş verdik diosa dokuyucu verılmedı dıyosa ve aynısını yalandan yere sanada yapmışlarsa bu onların ayıbıdır. ben müşteri olarak servise veririm ve onlarda kısa sürede halletmek zorundadır. benim kimseyı arayıpta parçanın peşine düşmek gibi bi lüksüm olamaz . onlar aralarında kısa süre içinde haberleşip gereken parçayı gönderip halletmek zorundalar.. servisin yapıcağı işi ben yapmak sipariş vermek peşlerınden koşturmak zorunda değilm kardeşim. bu sorumluluk onlara ait.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

    al video da burda.. hangi 250cc böyle sesli çalışıyo 4 silindirmiş gibi çalışıyo ? motorla oynanmış tek silindir değil bu motor.2 silindirdende böyle ses vermez. zaten olduğu yerde çalışma sesindende belli.. motordan anlayan arkaşalar farkedebilirler..zaten adamın girdiği dükkanından da belli ne işlerle uğraştığı

    http://www.youtube.com/watch?v=7fmVY64c_Zw
    ya kardeşim aynısını yalandan yere yapma gibi bi lüksleri olamaz cunku o senin servisinle alakalı bi problemdir parça gönderim hızıyla alakalı burda bana ne kadar servısını savunurasn savun ben kendı yasadıklarımı göz önünde bulundurarak dokuyucu hiç bi şekilde o konuda kötülemem. ikincisi adam yoshimura egzoz takmıs bi kaç modifiyeden sonra bu sesi almıştır bu demek değildirki bu motor 250 cc değil ? benım motorumun sesi gayet güzel çıkıyor bi problemim yok ve egzoz taktıgım vakit daha da güzelleşeceginden adım gibide eminim. Senin burda bilgisiz olduğun motorun egzozundan cıkan sese göre cc kıyaslaması yapmandır. Sana bak örnek verdim adamlar burda cbf150ye çakma bi akrapovic egzoz takmıslar benım motodan daha cok ses çıkartıyor bu cbf150 benım motorumdan dahamı güçlü demek oluyor ? biraz mantıklı düşün. yok anahtar vericem edicem lafıda yapma bana al kardeşim bi tane yoshimura yada arrow bi egzoz getir bana takalım bakalım benım motoruma bi deneyelim uyarmı ? çok boş konuşuyorsun kardeşim
    R&buğra bunu beğendi.

  20. #1000

    Üyelik
    02 Eylül 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Megelli 250r
    Merhaba, motoru İzmir'den İstanbul' a getirdim. Şuan tuzla civarındayım. En yakın ve en iyi servis hangisidir. Bir durum olursa direk oraya gidiyim aranmadan.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler