Yamaha XT125 Cross Modeli Kullanıcıları
-
kamehame adlı üyeden alıntı
wd 40 adında bir sprey sıktılar artık anahtar çok rahat girip çıkıyor ama ne yaptıysam sola döndüremiyorum(aşağıya doğru bastırarak yukarı doğru çekerek artık aklınıza ne gelirse)ama yarın tekrar deneyeceğim
aslında çok hafif bir şekilde sola doğru çeyrek tur döndürünce oluyor. tabi, gidonun da en sonda olması lazım. eğer o kadar uğraşmayla olmamışsa, başka bir problem var demektir.
Reklamlar
-
Anahtarı fazla zorlamamakta fayda var,bir kaç gün önce tanıdığım bir anahtarcı ile görüştüm" XT125 de kullanılan anahtar pek bilinen türde bir anahtar değilmiş,bu yüzden ancak kontağı gördükten sonra sana yedek anahtar yapabilirim" dedi.
www.savaskayan.com
Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil; asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır;Yolsuz, hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal...
-
XT 125 R e şu lastikleri taktım.Tertemiz MT 90 ları yedeğe ayırdım.
Sava cross lastiği.
www.savaskayan.com
Vahim olan, yolun yolcusuz olması değil; asıl vahim olan yolcunun yolsuz olmasıdır;Yolsuz, hedefsiz, amaçsız, şaşkın, hercai ve seyyal...
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
XT 125 R e şu lastikleri taktım.Tertemiz MT 90 ları yedeğe ayırdım.
Sava cross lastiği.

hocam, güle güle kullan. bir sakıncası yoksa fiyatını sorabilir miyim? ben duro'nun yarı arazi yarı asfalt modelini kullanıyorum. aslında bu tür bir cross lastiği de düşünebilirim yedek olarak.
-
akinosan adlı üyeden alıntı
hocam, güle güle kullan. bir sakıncası yoksa fiyatını sorabilir miyim? ben duro'nun yarı arazi yarı asfalt modelini kullanıyorum. aslında bu tür bir cross lastiği de düşünebilirim yedek olarak.
piyasa fiyatı 180 Tl civarında.Asfaltta tutunması da fena değil.
www.savaskayan.com
-
piyasa fiyatı 180 Tl civarında.Asfaltta tutunması da fena değil.
çiftinin fiyatı sanırım bu. oldukça iyiymiş. teşekkürler..
-
çiftinin fiyatı sanırım bu. oldukça iyiymiş. teşekkürler..
evet çiftinin fiyatı bu.
www.savaskayan.com
-
oncelikle iyi aksamlar motordan az once indim fakat galıba bu aksam uyku uyuyamayacagım motor fecı sekılde duman cıkarıyor ve bu duman cok keskın bır kokuya sahıp ne oldugunu anlamadım ılk kez boyle bırsey goruyorum sokagım gökduman oldu acaba yağ mı yakıyordur lutfen bırseyler soyleyın cıldırabılırım :(:(
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
-
Öncelikle panik yapma,sakin olmaya çalış
duman ne renk?
son zamanlarda motoru hiç kurcaladın mı?
www.savaskayan.com
-
acıkcası bıkac haftadır yatıyordu dumanı beyaz gordum bırde ben benzın aldıktan sonra oldu acaba soguklardan mı oldu diyorum yada bı suredır yattıgından mıdır?yarın servise gotureceğim daha once hiç yapmamıştı:(
-
sanırım uzun süre kullanmadığın için piston üzerinde yağ birikintileri kalmış olabilir.
www.savaskayan.com
-
keşke öyle olsaymış servis motorun yağ yaktığını birçok sebepten olabileceğini söyledi yan sanayii 500 600 tl civarında masrafı varmış motor daha 2000 de bile değil cok ta dikkatlı kullandım ustelık servisteki adam çok zorlamadan kullanabilirsin gibi şeyler soyledı ama ne yaparm bilmiyorum:(
-
keşke öyle olsaymış servis motorun yağ yaktığını birçok sebepten olabileceğini söyledi yan sanayii 500 600 tl civarında masrafı varmış motor daha 2000 de bile değil cok ta dikkatlı kullandım ustelık servisteki adam çok zorlamadan kullanabilirsin gibi şeyler soyledı ama ne yaparm bilmiyorum:(
her söylenene inanma.Bir süre kullan,başka bir ustaya göster.Motorun garantisi geçti mi?
www.savaskayan.com
-
her söylenene inanma.Bir süre kullan,başka bir ustaya göster.Motorun garantisi geçti mi?
bir süre daha o şekilde kullanacağım garanti yağ yakmasında geçerli olmuyormuş kullanıcı hatalarına giriyormuş
-
bir süre daha o şekilde kullanacağım garanti yağ yakmasında geçerli olmuyormuş kullanıcı hatalarına giriyormuş

sen o servise güvenme o zaman.
onunki de servis hatası.
Tüm bakımların zamanında yapılmışsa,motora müdahale etmediysen garanti içinde kalmak zorunda.
Bir kaç gün kullan sen onu.sorun kendi kendine gidebilir,yağını da kontrol et arada eksiltip eksiltmediğine bak.
www.savaskayan.com
-
anladım teşekkür ederim takip edeceğim
-
dostum, selamlar.
yerinde olsam o servisin önünden bir daha geçmem. aslında genel anlamda yamaha servislerine güvenmek pek mümkün değil ama, neyse. açmayayım şimdi ağzımı..
bana kalırsa iyi bir motor ustası bulup ona göster derim. 2000 km'de yağ yakma nasıl kullanıcı hatası olur ki? çok mu araziye çıktın? (ki bununla da olmaz) motoru ters çevirip mi çalıştırdın, nedir? 

velhasıl, güvenilir bir motor ustasından fikir al ama motora elletme. eğer ciddi bir sorun varsa da iyi bir servise götürüp garanti konusunda ısrar et.
-
dostum, selamlar.
yerinde olsam o servisin önünden bir daha geçmem. aslında genel anlamda yamaha servislerine güvenmek pek mümkün değil ama, neyse. açmayayım şimdi ağzımı..
bana kalırsa iyi bir motor ustası bulup ona göster derim. 2000 km'de yağ yakma nasıl kullanıcı hatası olur ki? çok mu araziye çıktın? (ki bununla da olmaz) motoru ters çevirip mi çalıştırdın, nedir?

velhasıl, güvenilir bir motor ustasından fikir al ama motora elletme. eğer ciddi bir sorun varsa da iyi bir servise götürüp garanti konusunda ısrar et.
ısrarcı olacağım olmadı yan sanayii bakacağım motorun ybr ile tamamen aynı olduğunu söylediler o bakımdan parçaları pek de pahalı olmuyormuş ayrıca motoru okadar temız kullandım kı bu zamana kadar hıçbir sorunu yoktu gecenlerde böyle bişey ile karşılaştım ben de çok şaşırdım ama tavsiyelerinize uyacağım
-
ısrarcı olacağım olmadı yan sanayii bakacağım motorun ybr ile tamamen aynı olduğunu söylediler o bakımdan parçaları pek de pahalı olmuyormuş ayrıca motoru okadar temız kullandım kı bu zamana kadar hıçbir sorunu yoktu gecenlerde böyle bişey ile karşılaştım ben de çok şaşırdım ama tavsiyelerinize uyacağım
ben henüz YBR ile hangi parçasının uyduğunu keşfedemedim,Fren ve debriyaj manetleri bile benzemiyor,fren balataları alakasız.Hava filtrene bir bakmalısın bu arada; çok kirli olabilir,toz emmiş olabilir,görevini yapmıyor olabilir.
Motorun gerçekten yağ eksiltmiş mi asıl ona bakmalısın.Eksiltti ise tamamla bir süre kullan ve tekrar kontrol et
www.savaskayan.com
-
su an dıbınde bır damla bıle yag yok gorunce sok oldum yağ koyup çalıştıracağım fakat buna nasıl yag koyuluyor onu bile bilmiyorum sanırım servıste yağ lambasını söndürüp geri gondermısler eğer bu yuzden birsey olduysa o servisi başlarına yıkacağım
sonuc olarak ben buna nasıl yağ koyayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler