Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Zealsun ZS 125-6

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2005
    Şehir
    iskenderun
    Bu motoru kullanan arkadaşlardan motorsiklet hakkındaki düşünce ve izlenimlerini paylaşmalarını rica ediyorum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2005
    Şehir
    iskenderun
    Bu motoru benden başka kullanan yok galiba.

  3. #3

    Üyelik
    15 Nisan 2006

    zealsun zs 125-6

    hocam ben o motoru 2 yıl kullandım ve sonra sattım. ne öğrenmek istiyorsun onu söylersen daha net bilgi verebilirim. ama genel olarak şunu söyleyebilirim, verilen paraya göre bir motor. tüm çin malı motorların sıkıntıları var tabii ki. bence en olumsuz yanı vibrasyonu. 70 km hızı geçtikten sonra oldukça fazla vibrasyon hissediyorsunuz. bir daha 125 lik commuter motor almaya kalksam biraz daha fazla verip ybr 125 ya da 150 lik honda alırım. memnun olmadığım yönleri: vibrasyon, marş ve akü arızaları, vida dökülmesi, basit elektrik arızaları. memnun olduğum yönü: 2 yıl kullandım 1800 tl ye alıp 1500 tl ye sattım. ybr kullanmış olsaydım 1000 tl zarar edecektim. sonuç olarak tavsiye etmem. ama 2. elde 500-600 tl ye bulursanız alın 70 km yi geçmediğiniz sürece sizi götürecek bir motor.

  4. #4
    fath745 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2005
    Şehir
    iskenderun
    Eyvallah birader...Bir arkadaşta var ve müşteri olmak istiyorum. Fena değil dedi güvendiğim bi ustada merak ettim.Pek bizim buralarda piyasada görünen bir marka değil.Bende 3 ay öncesine kadar cbf kullanıcısıydım.Yaz başında maddi nedenlerden satmak durumunda kaldım.Yani motorun hasından anlarım.Malum çinliler karın ağrısı.Ben idareten kullanmak için alacam alırsam.O yüzden bir de kullanıcılardan birinci ağızdan yorum almak istedim.Açıklamaların için teşekkür ederim.

  5. #5

    Üyelik
    15 Nisan 2006

    zs 125-6

    idareten kullanmak için alınabilir tabii. ne kadar fiyat istendiği önemli. çinli motorlar arasında değerlendirirsek iyi bir motordur diyebilirim. vida dökme, küçük elektrik arızaları gibi sorunları elin biraz mekaniğe yatkınsa halledebilirsin. motor arızası, vites kutusu arızası gibi önemli arızalar çıkarıyor dersem yalan söylemiş olurum. %100 sorunsuz bir makine değil ama dediğim gibi parası kadar bir motor. tabii bu paraya mobylette alabilirsin ancak, ki bu motor ödenen paraya verdiği karşılık düşünülünce parasını hak ediyor bence. satarken sorun yaşayabilirsin o yüzden alırken ucuz al ki ucuz sattığında zarar etme. vibrasyon sorunu var bir de bence egsozları biraz gürültülü. bu arada polen motorun web sayfası bir süredir açılmıyor, satın almadan önce yedek parça ve servis durumunu kontrol etmeni öneririm

  6. #6

    Üyelik
    26 Temmuz 2010
    Motosikleti
    Çelik 125 cc
    Kardeş ben sizi anlayamıyorum..vibrasyon derken demekki piston subap ayarını yapamamışsınızdır ki titriyor.benimde Çelik 125 cc lik var çok memnunum 135 km ye dayansa bile titreme yok fiyatına göre çok müthiş motorlar siz bunları gidip honda cdf veya yamaha ybr ile kıyaslayaazsınız.Hem bu tip motorlara 125 lik silindiri üst kapağı çıkartıp 200 lük taktığınızda rahat 170 km hızı bulur.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler