Herkese merhaba, bir ay önce Yuki Tekken 125 aldım sıfır. Forumda baktım ama açılmış bir başlık bulamadım. O yüzden bu motor için bir başlık açmak istedim. Yeni bir motor olduğu için sanırım çok fazla kullanıcısı yok şu anda ama forumdaki kullanıcılar olarak tecrübelerimizi paylaşabiliriz diye düşündüm.

Bu motosikleti seçmemin nedeni görünüşü ve bütçemin kısıtlı olmasıydı. Motosiklet hakkında çok inceleme bulamadım internette ama Yuki markası hakkında orta/güzel yorumlar gördüm, her ne kadar Çin menşeli ise de yine de bir şans vermek istedim. Aşağıda motorun bugün çektiğim fotoğraflarını koydum.

Motosikleti bir aydır kullanıyorum, henüz 500km rodajının içinde. Şu anda genel olarak motosikletten memnunum diyebilirim. Biraz yüksek bir motosiklet, boyum 1.80 ve ayaklarım yere anca değiyor. Daha önce YBR kullanıyordum, o yüzden bunun yüksekliği başta biraz zorladı ama şu anda alıştım diyebilirim. Kullandıkça burada yazarım tecrübelerimi.

Yuki ile ilgili bir sorum olacak forum sakinlerine. İstanbul anadolu yakasında en iyi diyebileceğiniz Yuki servisi hangisidir acaba? İlk defa Yuki marka motosiklet kullandığım için tamamen yabancıyım onların servis ağlarına.