Arora AR 250 ZH

Başlık önceden varmıydı bilmiyorum, arattım bulamadım. Neyse
Aletin şekli BMW F 650 den araklanmış belli. Merak ettiğim diğer çinliler gibi dandikmidir. Büyük ihtimal öyledir ama hiç öyle gözükmüyor valla. Kullanan yada gören arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim

Motor : Çift Silindir 4 zamanlı
Silindir Hacmi : 250 cm3
Soğutma : Yağ Soğutma
Ateşleme : Elektronik CDI
Çalıştırma : Elektrikli
Ön Fren : Disk + ABS
Arka Fren : Disk
Şanzıman : 5 Vites
Max Güç : 21.41 Hp
Net Ağırlık :150 Kg

15952595dx4.jpg

traş olmayınca usual suspect oluyorum :p
konumuz arora, lütfen dağıtmayalım.
evet arora; yazdığı gibi 21.41hp güç üretsin saçlarımı kazıtırım.

Moderatör
Kıla karşı fobin mi var senin? Üretiyorum diyorsa üretiyordur arkadaşım. Koskoca Arora'dan daha mı iyi bileceksin.

kelim ben :salut:

konu dağılmasın.
arora diyoduk.
tersten okununcada arora oluyo, markayla ilgili küçük bi ayrıntı.

bende bu modelın orjınalının hastasıyım,
kayışlı oluşu ve sert kullanımlar için ideal oluşu beni cezbediyor.

asıl ismi,
F650 CS ve o depodakı tutma kulplarının ortasında boşluk vardır,
o boşluğada orjınal BMW kaskı oturuyor ve kılıtlenıyor,
Gayet Kullanışlı Motordur...

Karıştırmayalım bu saydıklarım orjınal F650 CS MODELİ İÇİNDİR BMW'nin...

Moderatör
arorA (tersten yazdım) :p Ben incelemiştim bu motoru sirkecide. Yanına 2 metreye kadar kimse yaklaşmazsa BMW diye yutturabilirsiniz herkese, ama 2 metre içinde görüş alanına giriyorsunuz, ben BMW değilim diye haykırıyor motor. Ayrıca Göstergeleri, plastik aksamı vs. vs. pek kaliteli değil. 5.250 TL'ye geçen sene sıfırını veriyorlardı. Benim gözümdeki değeri ise en fazla 3000 TL olduğundan olay mahallinden uzaklaşmıştım hemen.

lucas işin aslı,
o kadar çok gezerımkı motorla,
gerek işim gereği olsun,
gerek hafta sonu kendi motorumla olsun,
ama hiçbiryerde ve hiçbir kimsede görmedim bu motoru:S

bence çok enteresan bır durum,
ya alan korktugu için binmiyor,
yada alan olmuyor :):D:)

Moderatör
Bende trafikte hiç görmedim. Tahminim bahsettiğim gibi herkese fiyatı pahalı geldiğinden pek satılmadı.

Arora 250 zh

bende var bitane biniyorum yakıttta çok tasarruflu hız konusunda ibre sona iki kişiyle çok rahat vuruyor ses mükemmel tok bi ses çıkıyor racer gibi sıfırına bakarsanaız sesini dinleyin muhakkak güzel bi sesi var diğer motorlasrdan farklı titreme asla olmuyor denge mükemmel büyük bi motor öyler ufak tefek değil.isteyen arkadaşlar sahibinden.com dan videosundan sesini dinleyebilirler linki vereyim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...tmali-cift-silindir-2009-model-42660820/detay

büyük motorla değişeceğim için satıyorum haberiniz olsun zx6 zx9 98-99 model değişeceğim.Görünüş mükemmel seste yakıt hiç yok neredeyse binince greceksiniz.

Arkadaşlar bu ürünle ilgili son açıklamayı yapıp noktayı koyuyorum. Ben bu motoru kullanıyorum. Şuan 7000 km. de ve yağ ve benzinden başka tek kuruş masraf etmedim. Birkez bile yolda kalmadım. Yukardaki açıklamalarda bahsedildiği motor gücünü üretemediği yazıları yazılmış , onu yazan arkadaşın kafası keldir. Kesilecek saçı kalmamıştır. Uzaktan ahkam kesmeyle olmaz o işler. Bizim millet tamamen ön yargı üstüne kurulmuş mantıkdan ibarettir. Bütün formları gezin, bu motora binmeden kullanmadan , hatta çoğu görmeden bile birçok karalamalar yapmış. Ama kullananlar binenler, deneyenler ne hacetse öyle demiyor. Bende kullanan biri olarak formlardaki, denemeden, motoru kullanmayıp bilmeden olumsuz yazılar yazanları kınıyorum. Bu aracın motor kısmı taiwan üretimidir. Ve uluslar arası, CE , İSO 9002 vs. olmak üzere bircok kalite standartı belgeli bir motoru vardır. Bu motorda çinliler, , Bmw 650 cs' e yani , üretimde kablolarda çiplerde ve birçok parçasında yine çin parçaları kullanılan BMW ye, sen bir motor yapıp 25.000 euroya satıyorsun , birde tamamen biz yapalım biraz daha ufak cc. olsun ama gör bak nasıl oluyormuş dercesine Taiwan ile iş birliği yaparak bu motoru rekabet amaçlı üretmişlerdir. Dolayısıyla sadece bu motorda kalitesiz ön yargısı geçerli degildir.

herşey tamamda şu motor kısmı birsürü tip ve markada gördüğümüz motor olmuyormu ...ona hasta ve uyuz oluyorum neden se...

bu arada Fatihin yeni şampuandan haberi yok anlaşılan...

arkana sürüyorsun oradakileri döküp kafada çıkarıyor...kıvırcık,mıvırcık idare ediyorsun işte..hiç yoktan iyidir..:queen:

Fatih seni kıvır kıvır saçlı düşünemiyorum...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar