Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

ZEALSUN ZS 200 GS Sport

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2001
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    bakın ben tarafsız bi görgü şahidi olarak ve olayın tüm aşamalarını birebir gören bilen bi gs200 kullanıcısı olarak yazayım.

    eczacı Hakan beyin motoru ciddi bi arıza yaptı. tamam bence de üretim hatası olabilir şu olabilir bu olabilir hemen markayı kötülemek markayı suçlamak olmaz. sonuçta bi çok arkadaş motordan memnunuz bi şanssızlık olmuş. olayın bu boyutu tamam.

    sonrasında olması gerektiği gibi garanti prosedünü devreye girdi o da tamam. ancak adananın verdiği cevap parçayı garantiden temin ederiz ama işçiliğe karışmayız. böyle bişey olamaz bu konuda lütfen savunmacı yaklaşmayın bunu kabullenemem.

    hadi bu vartoda atlatıldı, polen motor çıkan parçaları incelemek için istedi. bakın bunu anlarım mantıklı, kötüniyetli servisler olabilir. parçalar adanaya kargolandı incelediler inceleme epey uzun sürdü hadi onu da anladım olabilir dedim.

    ama bugün GARANTİ kapsamında değişecek parçalar kargodan geldi. beraber gidip baktık işte fotolar ortada, çıkma piston silindir göndermişler.

    işte bu da kabullenilemeyecek bi şey. ister çin olsun ister bilmem ne motorlu taşıt ithalatı yapan bi şirket garanti kapsamında değişecek diye ÇIKMA parça gönderemez gönderirse yanlış yapmış olur.

    burda eczaci Hakan beyin şikayeti motor değil bu servis sıkıntısı sadece yoksa doğru düzgün kullanma şansı bile olmadı serzenişi bundan kaynaklanıyor.

    yoksa seviyoruz Zealsunu
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2002

    Üyelik
    22 Mayıs 2003
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Emir beyle birlikte hareket ediyoruz her zaman ; aynı motorlara sahibiz...

    Ben de zealsunu çok severek aldım ; bir sürü de grenaj masrafı yaptım...

    Elektronik aksam aldım ama takamadım ki ; hevesim kursağımda kaldı

    Criminal dostum nasıl göndereyim motoru ??

    Ya bu adamlara güvenilir mi ?

    Dalga mı geçiyorsun ; eyvah diyorum

    bunlar motoru alır sana 80 model polaris bisiklet yollarlar 2 vitesli

    Benim yolladığım parçalar daha düzgündü ; Allah seni inandırsın diyorum bak.

    Artık eğlence oldu bu iş bana ya...

    Demekki çok titiz ve düzenli olmamak lazım bu hayatta...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

  3. #2003
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    arkadaşlar bakın mesele şöyle de anlaşılmasın.
    Hakan bey de bende bu motorları tecrübemizi arttırmak için aldık ve biniyoruz. Allah'a (cc) şükür yarın gidip bi hyosung 250 comet ya da ne biliym cbf500 alabilecek imkanımız var. bu motorun pistonuna segmanına harcanacak para da açıkçası çok mühim değil ama burda önemli olan insanın kendini bi nevi safalak yerine koydurmak istememesi. yapılması gereken neyse onun yapılmasını istemek bizim sıkıntımız. yoksa gider ne biliym 250-500 ytlye motor rektefe edilir olay biter.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

  4. #2004
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    aBİ TABİ MOTORU SIFIRLASAN 900 LİRA VERİRSİN.Zaten amaç orta yol bulmak.Ya ne diyim kardeşim yani sana çözüm üretmeye çalışıyoruz ama arkadaşın da dediği gibi işçilik olayı bi handikap maalesef bu işler böyle ya.Ben işçiliği kendim sağladığım için rahatım belki de ama tabi siz zor durrumdasınız.
    Allah işinizi rast getirsin

  5. #2005
    tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2006
    Şehir
    istanbul/çekmeköy
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    eczaci101 sana ne diyim bilmiorum allah sana sabır versın dıyım sadece.abi nasıl bişey bu polen ya boyle terbıyesızlık olmaz herzaman dıle getırıorum benım motorumda allah sukur bır sıkıntı olmadı bende criminal gibi karizma motordan aldım motorumu motor geldıgınde on camurluk kırıktı ama baskı yapıp hemen getırttırdım.sonrada ılk bakıma gıdıp kalıteyı gorunce bıdaha ugramadım kendım yaptım herseyı ama eczacının basına gelen kabul edılebılecek bırsey degıl cıkma parca gondermek nedemek eczacı eger hukukcu arkadasların varsa ve ıspat edıp polenın basına dert acabılıceksen ben olsam masrafı dusunmem baslarına yıkarım calısanlar ıyı nıyetlı veya arada ıyı ınsanlar olabılır ama u polenın terbıyesız vurdum duymaz bır prensıbe sahıp olmasını bıze kabullendıremez bence elınden gelenı yap ama haklı cıkabılıceksen sonra dahada magdur olma bu kadar strese senın pıskolojın bozulacak yoksa
    allah hıcbırımıze kendımızın halledemeyecegı arızalar vermesın yoksa gercekten ısımız zor olur
    Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...

  6. #2006

    Üyelik
    09 Mayıs 2007
    eczacı büyük geçmiş olsun,

    bu kadar da büyük terbiyesizlik yapılmaz, tamam bazı sorunlar vardı konuşuyorduk, ama bu kadar vurdum duymazlık yapmak, hele hele çıkma parça göndermek çok ayıp

    tansel de çok haklı sonuna kadar hakkını savun bence de

  7. #2007
    copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul(maltepe-agva)
    Motosikleti
    2014 mt-07 - 2016 xmax 250 abs
    Arkadaşlar lütfen yazacaklarımı kimse yanlış anlayıp polemik üretmesin. Amaç asla kimsenin motorunu kötülemek değil. Zaten motora konfor amaçlı binmiyoruz hepimizin amacı keyif almak. Birisi 600 rr dan keyif alamazken başkası mobileti gece rüyalarında görür. Yani olay iyi motor kötü motor olayı değil. Mesele yeni motor alacak insanlara yardımcı olmak.

    Ben bu motoru almayı ciddi olarak düşündüm hatta bayii ile pazarlık dahi yaptım. Ümraniye güçlü motor (daha önce isim vermemiştim) a gittim orada ki şirket sahibi olduğunu düşündüğüm biri bana motorun 180 yaptığını ve abs li olduğunu söyledi. (yersen tabii) Fakat oradaki sohbetimiz sırasında bir çalışan bana aman abi sakın alma diyerek beni uyardı. Malı satanın bile bana kötülemesi çok ilgimi çekti ve bunu bu forumun çok önceki sayfalarında yazdım. sen misin yazan burada bazı arkadaşlar ( o yetkiyi kimden buldularsa ) beni forum topicinden kovmaya çalıştılar. (Ama nedense şimdi onları bu sayfalarda göremiyorum).

    Bende abimin şekle önem ver telkinine rağmen tipini pekte beğenmediğim bir motor olan ybr yi 0 km olarak aldım.

    -UCUZ DEĞİL-

    Yeni motor alacak arkadaşlar dikkat etsin bu tarz motorlar kesinlikle ucuz değil. Ben aldığımda 200gs 3.650 ytl idi. ve dehşet bir vade farkı koyuyorlardı.
    Bense ybr yi 3000 ytl ye bonus karta 3 ay ödemesiz 8 taksite 0 vade farkıyla aldım. 1 yıl boyunca motoruma periyodik bakım ve keyfi yan ayak taktırmak dışında tek kuruş masraf etmedim. Öyle motorumu kendim söküp takacak kadar usta olmama da gerek olmadı hiç. Ve sonuçta küçük cc ve güçsüz motorlar herkes gibi ben de büyütmek istediğimde 2500 ytle takasladım. Yani 1 yıl motora binmenin bedeli 500 ytl. Eğer zaelsunu alsam Kaç lira masraf edip kaça satacaktım yorum sizin. Şu anda hyosung gtr aldım ve çok memnunum buna da verdiğim parayı düşünürsek bir de eskisinden zarar etmeyi hiç göze alamazdım. (eğer satabilirsem).

    Birde distribütör ithalatçı meselesi var. Bana sorarsanız Türkiye de suzuki yamaha gibi markalar bile adına yakışır kalite de hizmet veremiyor (otomobil dist. ile kıyaslayın). Hele çin malı motorların türedi ithalatçılarıyla uğraşmak tehlikeli bir kumar.

    -BEN ALDIM MEMNUNUM-

    Bir de bu durum var. Bir malı alanların %70 i memnunsa o mal iyi mi olur sizce? Düşünsenize honda suzuki opel ibm alanların %30 unun çok dandik çıktı dediğini. O zaman bu kalitesizliğin tescillenmesidir.

    -MALIMI KÖTÜLEME-

    Bu da enteresan bir yaklaşım. Eğer malı siz evinizde kendi çabanızla ürettiyseniz bunu anlamaya çalışırım. Ama elalemin yaptığı mal ben aldım diye niye benim olsun benle özdeşleşsin. Hem amaç paylaşarak doğruyu bulmak değil mi? Başkalarına fikir vermek değil mi?

    Emin olun bende şu anda sahip olduğum veya ileride sahip olabilebileceğim tüm motorlarımın eksi yanlarını cesurca yazacağım.

    Önemli olan dürüstlüğe kaliteye ve iyi hizmete layık olduğumuzu herkese anlatabilmek.
    how can you know what the things are worth?
    ıf your hands won't move to do a days work.

  8. #2008

    Üyelik
    22 Mayıs 2003
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Polen Motor Adanadan az önce Orhan Beyle görüştük ;

    Çok mahcup olduklarını ; büyük bir hata olduğunu ve tüm motoru yenilemek için sıfır motor ve şanzuman takımını kargoya verdiklerini söylediler...

    Ben de hatalı gönderilen eski parçaları iade etmeye söz verdim...

    Bu iş fazla büyümeden motorun ayağa kalkması lazım...

    1 ay gam keder çektik ama sulha ulaşmaya çalışıyoruz işte...

    Rahatsız olan arkadaşlardan özür dilerim...
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

  9. #2009
    tanselozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Eylül 2006
    Şehir
    istanbul/çekmeköy
    Motosikleti
    kawasaki TENGAİ- BMW R80 GS(X2)-XRV750 RD04
    Alıntı copycat adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    -UCUZ DEĞİL-

    Yeni motor alacak arkadaşlar dikkat etsin bu tarz motorlar kesinlikle ucuz değil. Ben aldığımda 200gs 3.650 ytl idi. ve dehşet bir vade farkı koyuyorlardı.
    Bense ybr yi 3000 ytl ye bonus karta 3 ay ödemesiz 8 taksite 0 vade farkıyla aldım. 1 yıl boyunca motoruma periyodik bakım ve keyfi yan ayak taktırmak dışında tek kuruş masraf etmedim. Öyle motorumu kendim söküp takacak kadar usta olmama da gerek olmadı hiç. Ve sonuçta küçük cc ve güçsüz motorlar herkes gibi ben de büyütmek istediğimde 2500 ytle takasladım. Yani 1 yıl motora binmenin bedeli 500 ytl. Eğer zaelsunu alsam Kaç lira masraf edip kaça satacaktım yorum sizin. Şu anda hyosung gtr aldım ve çok memnunum buna da verdiğim parayı düşünürsek bir de eskisinden zarar etmeyi hiç göze alamazdım. (eğer satabilirsem).

    Birde distribütör ithalatçı meselesi var. Bana sorarsanız Türkiye de suzuki yamaha gibi markalar bile adına yakışır kalite de hizmet veremiyor (otomobil dist. ile kıyaslayın). Hele çin malı motorların türedi ithalatçılarıyla uğraşmak tehlikeli bir kumar.
    kardesım yazdıklarında haklısın ama fıyat olayında bı fark var ybr nın fıyatı sıfırının asagı yukarı heryerde aynıdır zealsun ıse her bayıde farklı ben alacagıım zaman bı yer taksıtle 4 kusur bıyer 4 gıbı fıyatlar cektı ben en son 3600 e 12 ay taksıtle aldım.bu motoru alırkende sevıse gotururkende arastırmak bıde servıslere guvenemedıgımızden azda olsa anlamak gerekıo adamlar otomobıl yagını motora koyuyolar bukadr ustalar hatta kafaları bu kadar calısıo dusunun yanı

    orhan bey ıyı bı adam banada ıstedıgım kucucuk bı zıncır surtunme lastıgı olsada cok yardımcı oldu ama sadece orhan bey polenı nereye kadar kurtarıcak bılmıorum eczacı cok sevındım bu habere ıns bunlardada sorun cıkmazda motoruna kavusursun
    Rüzgar yüzümdeyse ,dertler gerimde...

  10. #2010
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    Eczaci orhan Bey bu işi çözer demiştim sana.Biliyorum çok sıkıntı çektin ama işte bu adamların yeri istanbulda olsa idi bunları yaşamayacaktınız.Neyse umarım bundan böyle sorun yaşamazsın.
    Saygılar

  11. #2011

    Üyelik
    22 Kasım 2006
    Şehir
    SİNOP / BOYABAT
    Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

    slm

    herşeyin tatlıya baglanmasına sevıdım muhabbetımız bozulmus durumda sıkayet bakın ben alıstım motor ggıdelşı 3hafta oldu gecen hafta geldı montaj yaptım ama u bır haftada boya ve torna işi için beklıyorum anlıyacagınız sabırsızlıkla bekledıgım motorumu alıme aldım ama daha calıstıramadım .. bır aklıma bana 10 40 sentetık yagın bu motora olmayacagını ve daha ınce yag olarak 15 40 yag tavsıye etmesı ıle beklemeye aldım . aklıma takılan 15 40 yag kulladıkca kalınlasan bır yagmıs ve daha kalın bır yag nasıp bakalım ne olacak torna cumartesı 3 gıbı al parçayı dedı boyacıdan parcalar bugun çikıyor nasıp ama tek tek resımler cekecem bakarız hep beraber.
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

  12. #2012
    selimozeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2005
    Şehir
    TuRHaL
    Motosikleti
    Zealsun gs 200
    Bende sevindim valla.Rahmetli Kemal sunal diyorduya hani sabreden dermiş beklemekten gebermiş :queen::queen:

    eczaci nickini değiştir sabır taşı yap!!:cherry:
    Hayat KeşKe Bir imza kadar GüzeL oLSa!!:wiinkk:

  13. #2013
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    Eczaci senin motorun 0 parçalarını adanada 0 bi gs 200 den sökerek sana gönderecekler.Adamları bezdirdin motoru parçaldılar senin için.
    Ciddiyim bak şaka falan değil.Bugün bi konu için görüşürken senin durumu da sordum öyle dediler....

  14. #2014
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Temmuz 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    copycat arkadaşımın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum her kelimesinin altına imza atarım bu yazıyı alıp sitenin yapışkan topiği yapmak lazım her gün ortaya çıkan çin-japon muhabbetlerinde söylenebilecek son nokta bu cümlelerde gizli çünkü.

    bu arada Hakan beyin haberine de çok sevindim. yeni motor gelince arkadaşlar dikkatli olun memleketin en yakışıklı gs200 ü hatta en yakışıklı çinli racerı ortaya çıkacak adım gibi eminim bundan. hem de kısa zamanda...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

  15. #2015

    Üyelik
    06 Ağustos 2007
    lastikleri anormal kalın yaa

  16. #2016

    Üyelik
    14 Mayıs 2007

    herkese merhaba

    arkadaslar ben sivasliyim ve racing tipli motorlara merakım var.Zealsun almak istiyorum tip olarak felan hoşuma gitti ama servis sıkıntısından dolayı cekiniyorum biraz bu motoru almaktan,zaten sivasdaki bayilerde yok.Bayi 2008 nisan ayında anca gelir dedi elimize.yani demek istediğim son olarak bu motoru tavsiye ediyormusunuz.

    bende alıp sıkıntı yaşarmıyım daha önce fazla motor tecrübemde yok,tavsiye edebileceginiz başka racing görünümlü motor varsa onlarında isimlerini alabilirim.1,75 boyundayım altımda bisiklet gibi durmasın ama.yeni çıkacak motorlar varsa onların gelmesinide bekleyebilirim.

    şimdiden teşekkür ederim herkese

  17. #2017

    Üyelik
    22 Mayıs 2003
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    Alıntı -CRiminAL- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eczaci senin motorun 0 parçalarını adanada 0 bi gs 200 den sökerek sana gönderecekler.Adamları bezdirdin motoru parçaldılar senin için.
    Ciddiyim bak şaka falan değil.Bugün bi konu için görüşürken senin durumu da sordum öyle dediler....
    Bazen enteresan bir adam oluyorsun criminalcim...

    Muhalif misin dost musun belli olmuyor

    Ben niye bezdireyim yaw ; herkesin başına gelebilir motor kilitledi hasar yaptı ;

    önceden 3-5 blok piston -şanzıman takımı hazır etmeleri lazım değil mi ?

    Ben onlara motor parçalayın demedim ki...
    Hakkım olanı istedim...

    Neyse hele bir kavuşayım parçalarıma 1 gece yastığımın altında uyuyacağım onlarla ; bu gün gelebilir bekliyorum artık

    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

  18. #2018
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2005
    Şaka yapıyom be.Adamlara motor parçalattırdın demek istiyorum.Pistonla krankla uyuyan adamı da ilk defa görüyorum valla

  19. #2019

    Üyelik
    22 Kasım 2006
    Şehir
    SİNOP / BOYABAT
    Motosikleti
    zealsun GS200 AMA BIZ ONA AR6 DIYORUZ ALINIYOR :)

    slm

    arkadaslar efsana dondu motorum elmde kızım benım ya cok tatlı oldu savbırsızlıktan sınyallerle dıreksıyona hiç bulasmadım binim yeterki arıza yapmasın gene sıkıntı cekmek istedmiyrum ama :(:(:((:(: kuyruk kalktı cantlar boyandı sınyal kısımdakı o beyaz parça sıyaha boyandı depoya kadar benım cok hoşama gıttı
    SİNOP _ RÜZGAR HERGÜN ÖZÜR DİLESEDE DAL KIRILDI ARTIK

  20. #2020

    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    Şehir
    BUrSA
    Motosikleti
    KISMETSE HYSOUNG GT 250 R
    Alıntı tanselozturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesım yazdıklarında haklısın ama fıyat olayında bı fark var ybr nın fıyatı sıfırının asagı yukarı heryerde aynıdır zealsun ıse her bayıde farklı ben alacagıım zaman bı yer taksıtle 4 kusur bıyer 4 gıbı fıyatlar cektı ben en son 3600 e 12 ay taksıtle aldım.bu motoru alırkende sevıse gotururkende arastırmak bıde servıslere guvenemedıgımızden azda olsa anlamak gerekıo adamlar otomobıl yagını motora koyuyolar bukadr ustalar hatta kafaları bu kadar calısıo dusunun yanı

    orhan bey ıyı bı adam banada ıstedıgım kucucuk bı zıncır surtunme lastıgı olsada cok yardımcı oldu ama sadece orhan bey polenı nereye kadar kurtarıcak bılmıorum eczacı cok sevındım bu habere ıns bunlardada sorun cıkmazda motoruna kavusursun
    tansel hangi firma o 12 ay taksitle 3.600 aldın bana sölermisin yani teli varsa teli yoksa mail adresi öle bişey varsa ben geleyim istanbuldan alayım yani..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler