Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Hangi mondial'e (veya ikiz kardeşine) sahipsiniz?

Katılımcı sayısı
729. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 151 RS

    445 61.04%
  • 151 RSİ

    57 7.82%
  • ASYA 150T

    58 7.96%
  • SUKIDA

    10 1.37%
  • WUXY

    12 1.65%
  • DİĞER

    147 20.16%

MONDIAL 151 RS-RSI Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1221
    blacklawyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2005
    Motosikleti
    mondial 151rs
    arkadaşlar,ben tekirdağda birkaç sürücü kursuyla konuştum en uygunu 200 ytl dedi (B'den A2'ye) ama hepsi aşaüı yukarı 270 milyonluk bir vergi ücreti var dedi.yani B'den A2'ye geçiş toplam 500 milyona felan geliyor. Bu fiyat normal mi?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #1222
    efsane09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2006
    Şehir
    AYDIN
    Motosikleti
    MONDİAL RS 151 GÜMÜŞ MAVİ
    Alıntı blacklawyer adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar,ben tekirdağda birkaç sürücü kursuyla konuştum en uygunu 200 ytl dedi (B'den A2'ye) ama hepsi aşaüı yukarı 270 milyonluk bir vergi ücreti var dedi.yani B'den A2'ye geçiş toplam 500 milyona felan geliyor. Bu fiyat normal mi?
    hayır arkadasım bu fıyat normal değil bende aldım cunku ordan bılıyorum 325 ytl. ye mal oluyor. bunun dokumunu daha once yapmıstım ıstersen karsılastır kendı fıyat lıstenle...

  3. #1223
    efsane09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2006
    Şehir
    AYDIN
    Motosikleti
    MONDİAL RS 151 GÜMÜŞ MAVİ
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    ben bı ıcat buldum .. hani kapının onune bı goz koyulurya o sızı gorunce ısık yanarya hani(sanırım 15 ytl fılan).... onun sıstemını degıstırsek o nu bı hoporlere baglayalım bırını gordumu baslasın otmeye nasıl bır fıkır........
    YORUMLARINIZI BEKLIYORUM

    bence ona hıc gerek yok onun adı sensör.. kalıtesızlerı 10 ytl en ıyısı 50 ytl dir.
    oyle onunla ugrasacagına scorpıon marka (ıtalyan malı) alarm taktır hem kalıcı olur hem daha mantıklı. sensöru motorun neresıne monte edeceksın (mutlaka dıs yuzeye edeceksın cunku cısımlerı gormesse mekanızma çalışmaz ıcatta suya duser)

  4. #1224
    efsane09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2006
    Şehir
    AYDIN
    Motosikleti
    MONDİAL RS 151 GÜMÜŞ MAVİ
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı
    yav o resımdekı senın motormu ..... farlar harıka ya ne kadara yaptırdın
    evet resımdekı benım motor
    park ampullerını değiştirdim ampullerın fıyatı tanesı 2 ytl.
    kendınde yapabılırsın.yada oto elektrıkcı ye yaptırabılırsın takması ıcın 5 ytl. falan alır herhalde basıt bır ıs zoru yok.

  5. #1225
    blacklawyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2005
    Motosikleti
    mondial 151rs
    saolasın efsane09,demek adamlar kurs ücretini düşük gösterip,vergiden geçirmeye çalışıyolar...

  6. #1226
    efsane09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mart 2006
    Şehir
    AYDIN
    Motosikleti
    MONDİAL RS 151 GÜMÜŞ MAVİ
    Alıntı blacklawyer adlı üyeden alıntı
    saolasın efsane09,demek adamlar kurs ücretini düşük gösterip,vergiden geçirmeye çalışıyolar...
    olabılır.. diger kurslarlada gorus bakalım..

  7. #1227
    enis51 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Şubat 2006
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Burgman AN400 2000 Model
    Alıntı By CaPTaiN adlı üyeden alıntı
    İzmirliyim üstad bi elimizden tutarsan çok güzel olur
    olur istersen bigün buluşuruz incelersin hem okadar zor bişey değil sadece torpidoyu düzgün kesmen lazım gerisi basit.bitek sorun oluyo.akü bitiyo bazen ayaktan marş yapıyom.ama tabi hep olmuyo ayak marsı oldugu içinde okadar sıkmıyo beni.sonucta her zevkin bir külfeti vardır demi

  8. #1228
    bypocaRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2006

    Herkese selamlar...!

    Merhaba arkadaşlar bugün sabah 10,00 da okumaya başladığım 82 sayfalık topiği nihayet 18,15 te bitirdim.Herkesin ellerine kollarına emeklerine sağlık.Mesaj sayıma bakıp yeniyim yanılgsına düşmeyin sakın 1 seneden fazladır bu ve butür sitelere üyeyim ve elimden geldiğince yazıları okurum.ama bu sitedeki şifremi bulamadığım için yeni bi kullanıcı kaydı yaptırdım.
    Öncelikle şundan bahsedeyim motorinn ağbimizin açtığı bu topic bence çok başarılı bir şekilde sürmekte ve amacına hizmet etmekte.herkes bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor sorunlarını anlatıyor ve türlü çözümler bulunuyor.bu kadar katılımın olduğu bi topic e daha rastlamadım açıkcası.
    Benimde motor serüvenim yıllar önce bi arkadaşımın artçısı olarak bindiğim bi enduroda başladı ve o gün bugündür sürmekte.1000 lerce sayfa yazı okuyup onlarca motora binip test etmişimdir.İlk motorum mondial 125mt oldu geçen sene haziran ayında.ilk zamanlarında çok keyifli olarak başlayan serüvenim onlarca arıza içinde boğuşarak geçti ve eylül ayını başlarında motorumun çalınmasıyla son buldu.Şu anda benimde incelemkte olduğum rs151 serisi gerçekten görüntü olarak çok göz dolduruyor.Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun ve kazasız arızasız binmek nasip olsun.
    Neden bu topiğe yazıyorum onu açıklayayım.İlk önce eski bir mondici(belki tekrar)olduğum ve ilğilendiğim bi motor olduğu için.Ama hala mondiye güvenim yerine gelmedi çünkü çok sorun çıkardı bana çok rezillik çektim çok parça bekledim ama yine keyifte almadım değil.
    İlk önce bu motoru düşünen arkadaşlar şunu unutmamalıki aldıkları motor 1538 ytl lik bi çin motoru.Honda yamaha suzuki vs.. gibi markalardaki kusursuzluk ve performans beklemelerinin yanlış olacağı kanısındayım.Ama olmadık arızalarada hazırlık lı olmak gerekir.Ben bubahsettiğim zaman aralığında 3500 km aşkın bi yol deneyimim oldu motorumla kusursuz bi rodaj yaptım çok ii baktım ama sorunlar bitmek bilmedi ve bundan şu sonucu çıkardım ucuz etin yahnisi hele çinlilerin elindense hiç mi hiç olmaz.
    rs151 alan arkadaşların herbirinin başına türlü türlü şeyler geliyorki bunlar butür motorlarda yaşanması normal şeyler.Üretici bu kadar ucuza motor satabiliyorsa mutlaka bişeylerden özellikle kaliteden ödün vermek zorunda.Çok dikkatli olmanız\mız gerekli.Butür motorlarda hiç sorun bitmeyecek hepsi aynı çinde bi motor fabrikası var bide parça fabrikası bu fabrikalar sürekli üretimn yapıp satıyor alanda kendi markasını koyup satıyor.Satanda süper makina sorun çıkarmaz süper gider falan diye satmıyor satan varsa yalancı satıcıdır
    Ülke ekonomisinin bu durumda olduğu ÖTV vergisinin %8 den %22-37 ye çıktığı ülkemizde butür motorlar kullanmaktan başka çaremiz kalmıyor ne yazıkkı iyi paralar kazanmıyorsak.Burada paylaşılanlar motor alacak arkadaşlara ışık tututğu ve fikir verdiğini için ben kendi adıma hepinize teşekkür ederim.Tekrar ellerinize yüreğinize emeğinize sağlık.

  9. #1229
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    valla ötv nın cıktıgı cok kotu oldu yaa
    Yeni yine yeniden

  10. #1230

    Üyelik
    28 Mart 2006
    Motosikleti
    2006 cbr 125

    mondial asya vb almayı düşünenler!!!!!!!

    selam arkadaslar dün gece yazdıgım msjı dikkate aldıgınıza sevindim dogrusu.aşimdi bazı arkadaslara bir kac cevabım olacak.öncelikle bende mondial kullanıcısıydım bir kac hafta önce.yani bu futbol fanatizmi gibi birsey.bende arkadas tavsiyesi ile aldım bu mondiali.125 mt camlı ve alarmlı olanlarından yani piayasaya ilk girdikleri motorlardan.yalovaya gelir gelmez aldım.motor tutkusu daha küçüklüğümdede vardı peugeot 103 le basladım bundan 12 sene kadar önce su sogutmalı bi peugeot.ardından hero puch ardından 251 mz bi süre ara verdikten sonrada mondial.şimdi sizlere söyleiklerim kesinlikle içtendir.ben önceki tecrübelerimden motor tamirini iyi bilirim.ama garantili oldugundan mondi ye elimi sürmedim.ben niye ugrasayım dedim her bakımı zamanında ve servisinde yapıldı.yağ olarak bile repsol kullanıldı.her seyin en iyisi kydum.hatta resimlerini gösterebilirimde bakımlıydı motorum.şimdi sizlere üşenmeden yazacagım motoru ilk aldıgımdan itibaren bakın basıma neler geldi(asya,mondial jinlun yok bilmem ne marka çin malı almayı düşünenler iyi okusun bence)paramı cebime koydum bayiye gittim ve pesin para aldım motoru.alarmlı ve ön camlı olan mt 125 lerden.ne kadar yakar dedim 70 ykr yi gecmez dediler 100 ykr yakıyor.(daha sonralarda daha da yükseldi)aldım ilk zamanlar rodaj süresi yüz<ünden günde bir kac tur daha sonra bir kac saat ve zaman gectikce yolu uzatmak ve 40 km hızı asmamak sartı ile 1000 km lik rodajı hatasız ve arızasız tamamladım.1000 km bakımında yag değişti debriyaj söküldü yağlandı tahrik seti değişti.karbiratör değişti cünkü ilk seride soronlu gelmiş. 2000 km ye galdğimde hiç sorun yok.bana bir kac arkadasım sordu bende iyi dedim onlarda aldı.6000 km falan olana kadar bir arıza pek yasamadım.ama 6000 km yi gectikten sonra karbiratör değişti.hava filtresi ve egzoz(egsoz catlamıs kaynak bile tutmadı cünkü sacı cok ince.)neyse bunlar değişti.motrun gidisi de değişti hızlandı ama bu gidis 100 km sürmedi bile.tekrar arıza yaptı bursaya götürdüm bu defa.beni orda motosport kazıkladı.bende işçilik masrafını bile aldı.motor düzeldi bursadan dönerken yolda kaldım.beyin arıza yaptı.beyin seriye taktı zaten durmadan arıza.hele egzoz dillere destan.125 mt lerin hepsi aynı egzosu kopuyor.cok ızınıyor ve sacı cok ince adam kaynak vurmamıs bile elektrot tan kısmak için.karbüratöre gelince 6000 den sonra her 100 bakımında değişti ama hiç bir zaman düzelmedi hep arıza lastikler 7000 km de değisti.şimdi lastikten anlayan varsa soruyorum 7000 de lastikmi değişir yalovada yollar full asfalt.motor toprak ve ya bozuk yola bile girmedi.+ olarak 2 kişi 8 ve ya 10 defa binmişimdir motora eee ucuz etin yahnisi işte mars dinamosu 8000 küsürde bi basladı kömürlerden arıza verdi yani sayısız yerden sayısız arıza yaptı.size bir tüyo asya mondial jinlun bunların hepsi aynı motorcu olanlar bilir.
    bi de bu çin malları el yapımıdır.yani adamlarda işçi maliyeti düşük ve para da yok otomatik olarak değildi motorlar elle yapılıyo bu da demek oluyo ki her bir motor farklı.yani iki 125 mt yi karsılastıramoyosun biri yavas biri hızlı biri baırlarda iyi biri düz yolda bilmem ne.ama honda yamaha suziki de bu olay tam tersi.otomobil fabrikası gibi fuel otomatik her sey.benim motorumla ben cok ugrastım cok yolda kaldım basmaya korkuyodum bozulacak diye.bunları yazmamdaki gaye marka fanatiği olmayın.bugün mondiali tavsiye edenler 1000 km gelince görüşürüz.2000 ytl para veriyosun yzaık günah insanlara 1 sene bin satamıyorsunda at gitsin.almaya da kimse almıyor.0 ını alırım diyor adamlar 1000 ytl ye motor satıyor.almaıs olanlara sesleniyorum YA HİÇ MOTOR ALMAYIN YADA ADAM GİBİ MOTOR ALIN BEN YANDIM KARDESLERİM SİZ YANMMAYIN.bu konuyu her kesle tartısırım sanal palavrada atmıyorum cep:0544 629 23 17.gokhan bozkurt

  11. #1231

    Üyelik
    28 Mart 2006
    Motosikleti
    2006 cbr 125

    mondial asya vb almayı düşünenler!!!!!!!

    selam arkadaslar dün gece yazdıgım msjı dikkate aldıgınıza sevindim dogrusu.aşimdi bazı arkadaslara bir kac cevabım olacak.öncelikle bende mondial kullanıcısıydım bir kac hafta önce.yani bu futbol fanatizmi gibi birsey.bende arkadas tavsiyesi ile aldım bu mondiali.125 mt camlı ve alarmlı olanlarından yani piayasaya ilk girdikleri motorlardan.yalovaya gelir gelmez aldım.motor tutkusu daha küçüklüğümdede vardı peugeot 103 le basladım bundan 12 sene kadar önce su sogutmalı bi peugeot.ardından hero puch ardından 251 mz bi süre ara verdikten sonrada mondial.şimdi sizlere söyleiklerim kesinlikle içtendir.ben önceki tecrübelerimden motor tamirini iyi bilirim.ama garantili oldugundan mondi ye elimi sürmedim.ben niye ugrasayım dedim her bakımı zamanında ve servisinde yapıldı.yağ olarak bile repsol kullanıldı.her seyin en iyisi kydum.hatta resimlerini gösterebilirimde bakımlıydı motorum.şimdi sizlere üşenmeden yazacagım motoru ilk aldıgımdan itibaren bakın basıma neler geldi(asya,mondial jinlun yok bilmem ne marka çin malı almayı düşünenler iyi okusun bence)paramı cebime koydum bayiye gittim ve pesin para aldım motoru.alarmlı ve ön camlı olan mt 125 lerden.ne kadar yakar dedim 70 ykr yi gecmez dediler 100 ykr yakıyor.(daha sonralarda daha da yükseldi)aldım ilk zamanlar rodaj süresi yüz<ünden günde bir kac tur daha sonra bir kac saat ve zaman gectikce yolu uzatmak ve 40 km hızı asmamak sartı ile 1000 km lik rodajı hatasız ve arızasız tamamladım.1000 km bakımında yag değişti debriyaj söküldü yağlandı tahrik seti değişti.karbiratör değişti cünkü ilk seride soronlu gelmiş. 2000 km ye galdğimde hiç sorun yok.bana bir kac arkadasım sordu bende iyi dedim onlarda aldı.6000 km falan olana kadar bir arıza pek yasamadım.ama 6000 km yi gectikten sonra karbiratör değişti.hava filtresi ve egzoz(egsoz catlamıs kaynak bile tutmadı cünkü sacı cok ince.)neyse bunlar değişti.motrun gidisi de değişti hızlandı ama bu gidis 100 km sürmedi bile.tekrar arıza yaptı bursaya götürdüm bu defa.beni orda motosport kazıkladı.bende işçilik masrafını bile aldı.motor düzeldi bursadan dönerken yolda kaldım.beyin arıza yaptı.beyin seriye taktı zaten durmadan arıza.hele egzoz dillere destan.125 mt lerin hepsi aynı egzosu kopuyor.cok ızınıyor ve sacı cok ince adam kaynak vurmamıs bile elektrot tan kısmak için.karbüratöre gelince 6000 den sonra her 100 bakımında değişti ama hiç bir zaman düzelmedi hep arıza lastikler 7000 km de değisti.şimdi lastikten anlayan varsa soruyorum 7000 de lastikmi değişir yalovada yollar full asfalt.motor toprak ve ya bozuk yola bile girmedi.+ olarak 2 kişi 8 ve ya 10 defa binmişimdir motora eee ucuz etin yahnisi işte mars dinamosu 8000 küsürde bi basladı kömürlerden arıza verdi yani sayısız yerden sayısız arıza yaptı.size bir tüyo asya mondial jinlun bunların hepsi aynı motorcu olanlar bilir.
    bi de bu çin malları el yapımıdır.yani adamlarda işçi maliyeti düşük ve para da yok otomatik olarak değildi motorlar elle yapılıyo bu da demek oluyo ki her bir motor farklı.yani iki 125 mt yi karsılastıramoyosun biri yavas biri hızlı biri baırlarda iyi biri düz yolda bilmem ne.ama honda yamaha suziki de bu olay tam tersi.otomobil fabrikası gibi fuel otomatik her sey.benim motorumla ben cok ugrastım cok yolda kaldım basmaya korkuyodum bozulacak diye.bunları yazmamdaki gaye marka fanatiği olmayın.bugün mondiali tavsiye edenler 1000 km gelince görüşürüz.2000 ytl para veriyosun yzaık günah insanlara 1 sene bin satamıyorsunda at gitsin.almaya da kimse almıyor.0 ını alırım diyor adamlar 1000 ytl ye motor satıyor.almaıs olanlara sesleniyorum YA HİÇ MOTOR ALMAYIN YADA ADAM GİBİ MOTOR ALIN BEN YANDIM KARDESLERİM SİZ YANMMAYIN.bu konuyu her kesle tartısırım sanal palavrada atmıyorum cep:0544 629 23 17.gokhan bozkurt

  12. #1232

    Üyelik
    02 Nisan 2006

    151rs

    Selam Arkadaşlar Ben Bugün Mondial 151Rs ALdım Motoru ALmadan Önce Montajı Bitmiş Bi Motorla Test SÜrüşü Yaptım Ben Konyalıyım Ve Konyada Fazla Bayır Yoqtur Ve Yollar Düzdür. Düz Yolda Motorla 115i GÖrdüm Gerçekten Harika Bi ALet Herkese Tavsiye Ederim. Bazı ARkadaşlar 7.5 Beygir Demiş Ama Bu Motor 7.5 Beygir Olamaz 7.5 Beygirlik Bi Motor O Kadar Rahat Bi Şekilde 115 Vuramaz. Herkese Tavsiye Ederim.Yalnız Tek SOrun Var Kmde 125 YKR Yakıyor.Yani Benzin Parasına Katlanıcaksınız

  13. #1233
    FeRHaT___ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2006
    Şehir
    balıkesir/akcay
    Motosikleti
    ramzey QM125T-10D
    arkadasım nasıl olamaz 7.5 beygir.adam pejo la 110 yapıyor 70cc sen nediyon..
    inanmıyorsan gir www.zozi.net pejo 140 gidiyor
    QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz

  14. #1234
    FeRHaT___ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ocak 2006
    Şehir
    balıkesir/akcay
    Motosikleti
    ramzey QM125T-10D
    arkadasım nasıl olamaz 7.5 beygir.adam pejo la 110 yapıyor 70cc sen nediyon..
    inanmıyorsan gir www.zozi.net pejo 140 gidiyor
    QM125T-10D...cok sugar.kırmızısı tabi:Drmz

  15. #1235
    murattt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2006
    Şehir
    İstanbul///
    Motosikleti
    Mondial 150 HS(2006)
    Alıntı DiJi_FeaR adlı üyeden alıntı
    Selam Arkadaşlar Ben Bugün Mondial 151Rs ALdım Motoru ALmadan Önce Montajı Bitmiş Bi Motorla Test SÜrüşü Yaptım Ben Konyalıyım Ve Konyada Fazla Bayır Yoqtur Ve Yollar Düzdür. Düz Yolda Motorla 115i GÖrdüm Gerçekten Harika Bi ALet Herkese Tavsiye Ederim. Bazı ARkadaşlar 7.5 Beygir Demiş Ama Bu Motor 7.5 Beygir Olamaz 7.5 Beygirlik Bi Motor O Kadar Rahat Bi Şekilde 115 Vuramaz. Herkese Tavsiye Ederim.Yalnız Tek SOrun Var Kmde 125 YKR Yakıyor.Yani Benzin Parasına Katlanıcaksınız

    aga 125 kurus yakar ama 115 gidmissin o kadar olsun artik ki 100 kmyi 115 ile gittiysen 125 kurus iyi bence.bide 7,5 bg olamaz demissin.bence daha fazladir 7,5 beygirden
    [B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]

    [I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]

  16. #1236

    Üyelik
    17 Mart 2006
    Şehir
    kastamonu
    Motosikleti
    kymco grand dink/mondial 151 rs
    arkadaşlar benim motorum 115 kmde ama devir saati 4000 i geçince motor yığılıyor.bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevaplasın.

  17. #1237
    RAPTOR666 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Şubat 2006
    Şehir
    şimdilik konya
    Motosikleti
    kıçımı başımı dağıttığım motor SKYTEAM ST 200 TR
    Alıntı DiJi_FeaR adlı üyeden alıntı
    Selam Arkadaşlar Ben Bugün Mondial 151Rs ALdım Motoru ALmadan Önce Montajı Bitmiş Bi Motorla Test SÜrüşü Yaptım Ben Konyalıyım Ve Konyada Fazla Bayır Yoqtur Ve Yollar Düzdür. Düz Yolda Motorla 115i GÖrdüm Gerçekten Harika Bi ALet Herkese Tavsiye Ederim. Bazı ARkadaşlar 7.5 Beygir Demiş Ama Bu Motor 7.5 Beygir Olamaz 7.5 Beygirlik Bi Motor O Kadar Rahat Bi Şekilde 115 Vuramaz. Herkese Tavsiye Ederim.Yalnız Tek SOrun Var Kmde 125 YKR Yakıyor.Yani Benzin Parasına Katlanıcaksınız
    selam arkakadşım imzamdaki linke bi tıkla , bizde konyadayız gezilerimize katılabilirsin istersen
    (( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
    BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR

  18. #1238
    73umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mart 2006
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125

    ve nihayet ilk motorum 151 rs ime kavuştum

    arkadaşlar herkese merhama siteye katılalı yaklaşık 15 gün motoru alalı da 4 gün oldu.daha önce motor kullanmadığım için kıyas yapamıyorum ama gayet güzel kullanımı rahat bir motor.yukarıda mondiale kızgın olanları okudum ve hiçbir yorum yapamıyorum umarım bizim de başımıza gelmez bu tür şeyler.ama ilk motor tecrübesi olarak iyi bir motor olduğunu zannadiyorum.çünkü 6-7 milyar verip o motorda her tür tecrübeyi yaşamaktansa bu tip bir motorda öğreniğ daha sonra iyi bir motor almak daha mantıklı geldi bana ama bu benim görüşüm tabi.bir de rodaj kısmında sürekli aynı hız yapmayın deniyo bunu kısaca izah ederseniz sevinirim .şimdiden teşekkürler

  19. #1239
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    themarmara bu motor lar honda gıbı kalıtelı olmasada yınede fena dııll ama senın sansın yokmus bence herkeste o kadar buyuk sorun cıkmyıo.. hani beyaz eşya işi şanş işi denirya motorda oyle.
    Yeni yine yeniden

  20. #1240
    kozmiktohum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Mart 2006
    Motosikleti
    ESKİDEN-250MCT
    Merhaba Arkadaşlar,
    Bende burdaki mondiciler gibi 151rs'mi cuma günü aldım. Motorumu aldım bismillah motorun hiçbir elektrik aksamı çalışmıyor. ne korna ne sinyaller nede farlar çalışmıyor. Hemen aldığım yere gittim sigorta atmış!!! motoru baştan aşağı söktüler ama kaçağı bulamadılar. Ama allahın hikmeti parçaları yerine takınca sigorta atmamaya başladı. Sonra tekrar motorumu alıp dedim biraz gezeyim iyi güzel gezidim hava kararmaya başladı. Bende farlarımı açtım belli bir zaman sonra baktım farlar yavaş yavaş sönmeye başlamış budan nesi dedim kendi kendime!!! sonra kornanın sesi kısıldı farlar kendini zor aydınlatmaya başladı. tekrar sinirle aldığım yere gittim. motorumu baştan aşağı tekrar söktüler şarj dinamosunun jakı çıkmış dediler. tekrar aldım motorumu eve döndüm. ilk aldığım gün yaşadıklarım bunlar arkadalar...
    ...............ama genede motorumu seviyorum!!!!
    büyük okyonuslarda küçük balık olacağına küçük göllerde büyük balık ol


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler