Selamlar.. Bu başlıkta sizinle oldukça uzun bir zaman, sabırsızlıkla beklediğim RKS 200 Titanicimin doğuşunu kare kare payllaşmayı amaçlıyorum..Detayları aşağıda bulabileceksiniz.. Zaman ilerledikçe yasadıklarımı daha önce makseli üstadın yaptığı gibi paylaşmayı da düşünüyorum..

Şöyle başlayalım..Herşey oldukça uzun zamandır motor almayı istememi hocama anlatmamla başladı..Ben araştırma görevlisi olarak çalışıyorum ve hocamda profdur... O da geldi aşka.. Uzun uzun konuştuk, bakındır, araştırdık..Sonra bir Pazar günü hocam aradı, motor bakıyorum gel dedi..Bu yaklaşık 25-30 gün önceydi..Honda, TVS, SYM, ne bileyim adını unuttuğum markalara, modellere bile baktık..Sonra aslında Kanuni Fantom'a karar vermiştik ama birden bir tanıdığın vasıtasıyla bir bayiye gittik, Kuba bayisi Özdemir Motor..






Gökhan Bey sağolsun bizi gayet iyi karşıladı ve RKS 200'ü gösterdi..O zaman tabi bilmiyoruz RKS nedir ne değildir..Baktık özelliklerini falan dinledik biraz sonra araştıralım diyip çıktık..Çıktık ama ben anahtarda Keeway yazısını okumuştum dedim ne alaka Keeway, RKS ?? Sonra bu forumu ve makseli üstadın bloğunu buldum..Yetmedi daha da derine indim..Benellinin Keeway'i satın aldığını RKV'nin RKS'nin Keeway'in hatta Rusya'da Stels Flame'in aynı motor olduğunu öğrendim forumdan.. Karar verdik ve beyazını beklemeye başladık.. Aksilik ya, ilk siparişte iki beyaz yerine bir beyaz bir kırmızı gönderdiler.. Gökhan Bey ne yapsın? Bakkaldan ekmek aldırmıyon ki hemen gelsin sipariş verdiğinde.. Bekledik tabi hemde uzun bir süre bekledik çünkü gerçek anlamda satışı iyi cihazın ülke çapında..



Hemen belirteyim bu reklam için yazılmış bir yazı değil ama Gökhan Bey hergün hem hocamın hem benim ikişer kez aramamıza katlandı.. Az biraz ondan da bu yüzden bahsetmek istedim..





Fotolar yavaş yüklendiği birde GS maçı olduğu için yavaş yavaş yazıp paylaşıcam sizinle