Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Keeway matrix 150cc İle ilgili Düsünceleriniz.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze
    Keeway Matrix 150cc.motorsikletin fiyatı. 2.490 ytl.olarak belırlenmıstır.Arn'den tek bır farkı.dıs gorunus ve 150cc olmasıdır.bu motoru kullanan arkadaslar.ve almayı dusunenler.buraya yazabılırsınız.

    Dıs görünümü.cok guzel.3 farklı renk secenegı var.











    Gördügünüz gibi.detaylı bılgı almak ıcın.assagıdakı adrese bakabılırsınız.

    http://www.motomax.com.tr/sc_motomax_matrix150.asp


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ozgur77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2005
    Arkadaşım uzun süredir bu motoru bekliyordum ama daha fotoğraflarından ötesini göremedim. Ayrıca motomax'ın sitesinde motorun satışa sunulmuş olduğu ve fiyatıyla ilgili hiçbir açıklama yok. Hatta teknik özelliklerin bile tamamı belirtilmiş değil. Vermiş olduğun bilgilerin kaynağı neresi?

  3. #3
    ozgur77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2005
    ******************************************
    Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    - FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
    ********************I**********************

  4. #4

    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    red hot.. bana cevap yazana kadar keşke başka bir başlık açsaydın. o zaman gereksiz diyaloglara girmemize gerek kalmayacaktı. ayrıca önüne gelene "kardeşim" diye hitap etmen hoş değil. arn sayfasında istersek amerika'yı da tartışabiliriz. önemli olan bu değil. şimdi ben matrix sayfasına gelip zırt pırt arn hakkında yazsam, fotoğraf göndersem hoşuna gidecek mi? neyse uzatmaya gerek yok. insan gibi bişey rica ettik. arn ise arn, matrix ise matrix. yeni başlığınız hayırlı olsun. aman diğer yazanlara da hitap şekline dikkat et. bazı insanlar benim gibi alıngan olabilir.
    ilyastheking

  5. #5
    ozgur77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2005
    Ne oluyo yahu, neyi paylaşamıyorsunuz .. ?
    ARN başlığında Matrix, Matrix başlığında da ARN konuşulabilir bence. Bunda ne var ki? Karşılaştırılması gerekiyordur ya da başka bir biçimde lafı açılmıştır.. Benim takip ettiğim bir başlıkta ilgimi çekmeyen bir mesaj varsa okumadan es geçerim olur biter. Burası forum nihayetinde..

  6. #6

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze
    Yani.ben heresı kardesim olarak goruyorum.bunda ne varkı.bu ınsanları sevdıgım anlamına gelıyor.özgur77 arkadasım cok dogru konusmus.bır yalnısımız varsa.kusura bakma.casillias.

  7. #7
    taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    selam arkadaşlar....hem arn hemde mondial zat 150 için yazılan herşeyi okudum..siyah arn mondialde olan aklımı çaldı ama matrix te arndeki aklımı çalacak gibi eğer performans açısından daha iyiyse..çünkü matrixin siyahının görüntüsüde çok güzel..motomax ta matrix için ''yakında'' yazısı var.ne kadar yakında merak ediyorum..bence zat 150 için 3 milyar verene kadar arn almak daha mantıklı,eğer fiyat farkı çok yoksa matrix almak daha da mantıklı gibi geliyor bana..çünkü bir yığın da masfarı çıkacak bu işin...kaskı,montu vs..neyse şimdilik bu kadar..sonra yine görüşürüz...
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

  8. #8
    ozgur77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Haziran 2005
    Motomax'tan aldığım bilgiye göre Matrix 150'ler bir-kaç gün içinde bayiilerde olacakmış. Bir de motorun kendisini görmek lazım. Ayrıca motorla ilgili bir sürü belirsizlik var. Kaç HP, km'de ne kadar yakıyor, yakıt tankı kaç lt, falan filan.. Sanırım Keeway'lerdeki peşin fiyatına 6 taksit kampanyası bu motoru da kapsar. Bu açıdan güzel bir şans.

    Uzun süredir bu motoru beklerken Honda da 150cc'lik ve su soğutmalı bir scooter çıkardı; Dylan 150. Fiyatı da 4.650 YTL. Elbette Honda ile Keeway kıyaslanamaz ama kafam karıştı.. Aceba uygun fiyatlı Matrix 150'yi mi yoksa biraz daha kasıp Honda Dylan'ı mı almalı?. Sanırım Matrix'i gördükten sonra karar vereceğim buna ama fikirlerinize de ihtiyacım var..

    Bu arada hala tam öğrenebilmiş değilim. Keeway motosikletler tam olarak nere malı?

  9. #9

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze

    Yanıt!!!

    Motomax ıle ırtıbata gectım.matrix Katalog değerlerine göre bu modelin maksimum hızı 88 km/h dir.
    6lt yanı sadece arn den farkı dıs gorunusu ve 150cc olması.bana gonderdıklerı cevap ıse;

    Değerli Müşterimiz,

    Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

    Internet sitemizde görmüş olduğunuz Motomax Keeway Matrix 150 ibresi sadece tasarımı göstermek amacıyla konulmuş olup aynı modelin başka versiyonlarına aittir. Ayrıca, Motomax Keeway ARN 125 modelinde var olduğunu belirttiğiniz durum uzun süre önce geliştirilmiştir.

    Motomax Keeway Matrix 150 modelinin satış fiyatı 2.490.- YTL olarak belirlenmiştir. Fiyatlar ve satış koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın bayimiz ile iritbat kurabilirsiniz.

    Saygılarımızla(YANI ARTIK MATRİX PİYASADA) BAYİLERE DAGITIMI BASLADI!!!

  10. #10

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze

    ???

    Arkadsım.ses 150 dylan honda motor'u arastırdım.fiyatı ise 4.648 ytl.bence cok pahalı.ve honda motorum yeter parcası bıle asırı pahalı.bır fren telı.offf.ama yınede sen bılırısn.bır scooter bu kadar para vermek sana kalmıs.resmınıde koyuyorum cunku burası bır tartısma ve konusma.platformu!!! Scooter cok buyuk.ama özellıklerı ıyı.ama fıyatı el yakıyor.bence!!!siz ne dersınız!!!




  11. #11
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    bu matrix150 bundan 3-4 ay evvel araştırdığımda keeway markası altında üretilen fason bir maldı. yani hani şu wuxi veya asyanın 150cc olan motorunun aynısı olarak çıkıyodu.yani aynı mal farklı marka. ama daha sonra konular geliştikçe matrix 50cc nin talebe göre motor hacimi 150 cc ye upgrade olmuş hali olarak karşımıza çıktı.. hayırlısı bakalım.. işallah bunu yapan çinli kardeş 50 ile 150 arasındaki farkları biliyor ve ona göre diğer parçalarıda(fren ,lastik,amortisör ,vsvsvs) upgrade etmiştir.. alanların canı yanmasın neticede..
    http://www.scootersus.com/stradascooters.html
    strada markası amerikada satılan bi mal. çin üretimi.avrupa üzerinden ce ve tüv onaylı olarak amerikaya ithal oluyor. ve talebe göre üretici firma 150cc yi aynı marka ile satıyor.kalite konusunda hiç bir endişem olmamıştı.. neticede amerikada satılıyorsa iyi maldır. biliyorsunuz orda tüketici bilinçli..zarar göreceği maldan ne tazminaatlar alabiliyor...adama fabrika kapattırırlar vallaa....şimdi acaba bize hangi kasa ile gelecek??? canlısına dokunmadan karar vermek zor gibi gözüküyor..

  12. #12
    taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    selam arkadaşlar..matrix bence süpeeer..ama bi arkadaşın dediği gibi acaba limitleri 50 cc için mi ayarlanmıştır acaba.. biraz abartı olacak ama serçeye bmw motoru takıp diğer şeyleri aynı bırakmak gibi bişey olmasın..benim şu anki tek endişem bu...eğer bu konuda bilginiz varsa veya olursa buraya yazın lütfen.teşekkürler
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

  13. #13

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze

    Cevap

    alpinaB10 Arkadasın Dedıklerını Aynen verdıgı adres ıle beraber bakmaları ıcın.motomax'a gonderdım. .cevap ıse;

    Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğniz ilgiye ve duyarlılığınıza teşekkür ederiz.

    Farketmis olacaginiz gibi tüm Motomax-Keeway ürünleri kullanicinin rahatini ön plana çikararak özenle tasarlanmis, en önemlisi güvenlik ve uzun süreli kullanim için gerekli teknik yeterlilige sahip olarak üretilmistir. Bundan böyle, ürün yelpazemiz içine katilacak modellerin de en az mevcut modellerimiz kadar özgün olabilmeleri için firmamiz teknik departmani, üreticimizin Ar&Ge departmanlariyla beraber yogun bir çalisma yaparak geliştirilmiş modellerdir.

    Bu çerçevede, Türkiye dışındaki piyasalarda görmüş olabileceğiniz benzer modeller, sadece benzerlik göstermektedirler. Ayrıca, Motomax-Keeway markasına ait tüm modeller gerekli testlerden geçirilerek dünya standartlarında üretilmiş olup tasarımına veya teknik özelliklerine uyum göstermeyen bir durumla karşılaşılması söz konusu değildir.

    Saygılarımızla,

  14. #14

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze
    OLay Budur.Arkadaslar!!!

  15. #15
    taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    teşşekkürler ilginize..bu tarz olaylar motomax a güveni artırıyor..arkadaşlar ben bu mailden sonra matrix almaya karar verdim.. siyah alacağım ama..umarım vardır. .mart gibi parayı denkleştireceğim gibi..bakalım...sizlerden alan veya kullanan oldumu? arn 125 ile farkları neler?
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

  16. #16
    taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    arkadaşlar bu sitede matrix in siyahı var..bence süpeeer..beşiktaşlımısın diye soran çok olacak sanırım alırsam...ama olsun ''hayır'' demek büyük zevk olacak
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

  17. #17
    taraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Eylül 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    motorla yaşa, hayatı yaşa...

  18. #18
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9

    Re: Cevap

    Alıntı red_hot adlı üyeden alıntı
    alpinaB10 Arkadasın Dedıklerını Aynen verdıgı adres ıle beraber bakmaları ıcın.motomax'a gonderdım. .cevap ıse;

    Firmamıza ve ürünlerimize gösterdiğniz ilgiye ve duyarlılığınıza teşekkür ederiz.

    Farketmis olacaginiz gibi tüm Motomax-Keeway ürünleri kullanicinin rahatini ön plana çikararak özenle tasarlanmis, en önemlisi güvenlik ve uzun süreli kullanim için gerekli teknik yeterlilige sahip olarak üretilmistir. Bundan böyle, ürün yelpazemiz içine katilacak modellerin de en az mevcut modellerimiz kadar özgün olabilmeleri için firmamiz teknik departmani, üreticimizin Ar&Ge departmanlariyla beraber yogun bir çalisma yaparak geliştirilmiş modellerdir.

    Bu çerçevede, Türkiye dışındaki piyasalarda görmüş olabileceğiniz benzer modeller, sadece benzerlik göstermektedirler. Ayrıca, Motomax-Keeway markasına ait tüm modeller gerekli testlerden geçirilerek dünya standartlarında üretilmiş olup tasarımına veya teknik özelliklerine uyum göstermeyen bir durumla karşılaşılması söz konusu değildir.

    Saygılarımızla,


    ee.. zaten ''kardeş,biz bunları çinden alıp macaaristan üzerinden türkiyeye sokuyoruz'' demezlerdi zaten. ..tamam kalitesi emsalleri ile tartışılmaz ama, bu cevap toptan boş laflar. sanki kendi fabrikasıymış gibi... elin çinlisi yapmış sende almış getirmişsin..daha neyi savunuosun işte. alan memnun satan memnun. ya ben newyorkta canlısını gördüm.. strada markası.. benzermiş.... palavra.. ulan sırf sizin için fabrikasını bulup resimlerini çekeceğim bir daha çine gittiğimde.. motomax iyi bir firma olabilir, ama geçen gün bi arkadaşımla görüştüm, ondada nexus500 var. serviste ilk yağ değişimi sırasında yanlış özellikşerde bir yağ koymaları neticesinde makine yatak sarmış.. ve garanti kapsamında 1 aydır sigara paketi boyutunda bi kutu parça gelemedi.. adam motorunu 1500 km de rafa koymuş. mahkemeliklermiş şu an. korktum açıkcası... geçen gün yağ deiştirmeye gittiğimde kendi yağımı kendim götürdüm valla... kimse babamızın oğlu değil işte..nexus arıza yaptımı 1 ay parça bekliyo.. keeway arn arıza yapınca parça bol.. neden motor ucuz. 10.000 motordan 100 tanesini sökseler bi sürü yedek parça çıkar.. ulan valla nexus u satasım geldi al bmw kurtul diyo şeytan..... ben ööle 1 ay parça beklesem o motoru köprüden aşşağı sallarım..ama yinede matrix in bu resimdeki modeli çok şık hatta arn den bile güzel duruyo. .. hayırlısı olsun .alanda güle güle kullansın.ama iyice bi araştırın bence. parça işini değil canım,sağlamlığını... çünkü çinde istersen bu motora 250cc de takarlar.. sen paradan haber ver.......

  19. #19

    Üyelik
    12 Ekim 2005
    Motosikleti
    ARN TUNİNG 125CC classifying!Special Keeway/Kazaze

    cevap

    Haklısın alpinaB10 ama.zaten bmw almıyoruz.sadece scooter ama cok guzel.yanı demek ıstedıgım.fazla pahalı degıl!!! Bızı ıdare etsın yeter.yanı.su an bu motoru kullanan zannedersem yok.nedenı;piyasaya yenı surulmus olması.eger matrix hakkında konusmak ıstıyorsak...resim veya link verın arastıralım.sevgilerle...

  20. #20
    alpinaB10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    GSR K9
    red_hot , sorun da o zaten .. daha ne motor ,ne resim,nede bir bilgi var. o baktığımız resim zaten 50cc. tekrar araştırıcam,, ama neticede ucuz+yeterli+performans+yedekparça+ olduğu sürece alıp kullanmakta fayda var. zaten arn yi tercih etmemin nedeni tamamen eğlencelik...ama beklemediğim kadar çokta memnun kaldım..öteki motorumu satabilirim her an..çünkü scooter olayı rahatlık özünde. dertsiz tasasız kısa boylu seyahat.nexus ile çıkınca yola aman dur oraya parketme ,buraya sığmaz yok ellemeyin ,kurcalamayın. çalındımı düşürdülermi.. ooofff..off..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler