Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Derbi GPR 125 Racing Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #2941

    Üyelik
    25 Haziran 2008
    Şehir
    mardin
    Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motoru Rektefiye ettikten sonra Gitmiyor motor yani ???

    Bu arada arkadaslar; Aranızda Temiz olan motorunu satan var mı ? Yakın bir arkadasım için Derbi Arıyoruz
    ?
    çako bende derbiyle çok flört ettim ama kısmet olmadı eskiden beri 2t merakı var bende..

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olabilirde olmayabilirde ama bu kadar adamın birden olmamıştır
    Kesin başka yere kaçtı bunlar
    derbi çok hoşuma gidiyor.. ilerde sadece zevkine kullanabileceğim bir motor..

    bunun yeni modeli varmı yoksa hyolar gibi varda bizdemi yok
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2942

    Üyelik
    25 Temmuz 2009
    Şehir
    Bahçeşehir
    Motosikleti
    Honda CBR 250 R-Honda Ps 150i
    Arkadaşlar Bu Yaza Doğru Yeni Bi Motor Almak İstiyorum Ama Bu Benim İlk Racing Tipi Motorum Olacak. İlk Önce Aprilia rs 125 Modeliyle İlgileniyodum Daha Sonra Derbi gpr 125i Gördüm Kararsız Kaldım. Fiyat-Performans-Kullanım Açısından Hangisi En Uygun Seçenek Onu Bulmaya Çalışıyorum. Bide Boyum 1.82 Bu Sorun Yaratırmı. Şimdiden Teşekkürler.

  3. #2943

    Üyelik
    15 Ekim 2009
    Bence 2 sinide alma git 4 zamanlı herhangi bir motosiklet al bu aletler tahmin ettiğinden daha çok başına bela çıkarıyo derbinin veya aprilia nın piston yada silindirinde bi sorun olduğunda 4 buçuk milyar vermek koymayacaksa al ama(servisin piston silindir takımına verdiği resmi fiyattır!!!!!):D çünki orjinal parçaları satılmıyo satılsada bulunamıyo ben bunların hepsini yaşadım kendi yöntemlerimle tamir ettirdim(yan sanayi) ama eskisi gibi olmadı hassas aletler zorlamaya gelmiyo ve kesinlikle sorun çıkarır bence ALMA!!!!

  4. #2944
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    Camur at izi kalsin bu olsa gerek , madem 2 zamanli motosiklet tecruben olmadi neden tercih ettinki , bu baslik altinda bu motosikletlerin kullanimi , motor aksamina olabilicek kronik sorunlar , kimlerinin ne sekilde bu motosikleti keyf alarak kullanabileceklerini birinci elden yani bizlerden Uzun zamandir bu motosikletleri kullanan kisilerden onlarca hatta yuzlerce kez yazdik , sen burdan sana yardimci olmak isteyecek olan arkadaslarin fikir ve onerilerini dinlemeden kafana gore is yapmissin . Belkide sokak arasinda hayatinda 2 zamanli motosiklet yada derbi gormemis sana gore usta bana gore ise vergi mukellefi belkide o da degil , is yaptirmaya calismissin.

    Kisadan hisse renkler ve zevkler tartisilmaz , 2 zamanli motosikletlerin bebek gibi hassas ve bakim gerektirdigini yeri geldiginde bebek yuzunden cikarak , kendinen kasli ve CC olarak daha guclu motosikletlere nal toplattigini goz ardi edemeyiz.

    Kisisel hatalariniz yuzunden olusabilicek hatalar sonucnda 2 zamanli ve teknoloji harikasi derbi markasina camur atarak rahatliyacaksaniz buyrun meydan sizin.

    Banada sadece ASK olsun demek duser.

    Parca konusuna gelince , Bahsi gecen motosikletin tum parcalari FercoMotor guvencesi ile saglanir.Ucuz yada pahali o tartisilir ama parca yok demek ustuk koru bir davranis olur.

    Unutulmamalidirki Italyan motosikletleri , japon motosikletler ile kiyaslamak sacma bir fikir olur , motosiklet kulturu olustugundan beridir Italyan motosiklet parcalarinin fiyatlari japonlara gore pahalidir , bu dun yada bugun olusmus bir durum degildi.

    Selamlar.
    First Day Of My Life

  5. #2945

    Üyelik
    20 Mayıs 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    keeway sl150 , hyosung gt250r
    derbi 125 ile bende baya ilgiliyim ama 4,5 milyar biraz fazla degilmi gercekten? motorun 2. elini zaten 4,5-5,5 arasi rakamlara bulabiliyosun.. o fiyati veren servisin bu motorun ikinci el piyasasindan haberi yokmu acaba? gerci o parcalarin maliyeti nedir bilmiyorum.. (ama yan sanayisi ile bu derece bi ucurum varsa 4,5 milyarda baya bir kar marji var sanki..) bu parcalarin fiyatlandirmasinda servisin soz hakki varmidir onuda bilmiyorum gerci.. bunlar hakkinda bir fikrim yokken tek yapabilecegim 4,5 milyar hakkinda sok olmak..

    yinede derbi ile ilgileniyorum, yakinda motorumu degistiricem ve ilk iki opsiyonum rs125 ile gpr 125. sonucta motor biraz tutku isi, 2 zamanli biraz daha fazla tutku isi..

  6. #2946
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    Iste bu sekilde yaklasilmasi gerekiyor , bir kere aklimizdan cikartmamiz gereken " benim fikrim " bu motosiklet yol motosikleti kesinlikle degil , her gun deli gibi uzun km ler yapilicak en son alet , zaten bu baslik altinda yazan degerli arkadaslarimin %90 in'da ikinci bir motosiklet yada araba var , 2 zamanli motosiklet baslik altindaki arkadaslarin meraki , ben ve gezi resimlerindeki arkadaslarim derbi'ye vasita degil , evladimiz gibi bakiyoruz onun icin bu motor yapisi ve ergonomiye uzun yol yapicam neden su soyle neden bu kadar pahali bilmem ne gibi gereksiz sorular sormak , bu tip seylere kafa yormak cok mantiksiz , kisaca meraki olmayan kisi ve kisiler icin kesinlikle tavsiye edilmez , bunu defalarca yazdik.

    Samil arkadasimizda basligi tamami ile okumus olsa idi basina yukarida belirtmis oldugu talihsiz olaylar gelmezdi.

    Neye biniyorsaniz tekeriniz duzbassin , selamlar.
    First Day Of My Life

  7. #2947
    astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2007
    Şehir
    Manisa-İzmir
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Hernekadar motorumu satmış olsamda forumu takip ediyorum, arkadaşımızın almış olduğu motor belli, hor kullanılmış, sorunlu bir motor alarak zaten 1-0 malup başlamış olaya! Üstüne kendiside bu motordan anlamadığından motoru patlatmış 2-0 olmuş, sonrada usta bir gol atmış 3-0 olmuş!Sonra ne Derbi alma şöyle böyle, arkadaşım 100 küsür sayfadır yazıyoruz senin gibiler zaten bu motoru almasın, ucuza alayım hava atayım motoru değil bu! Bu zevk makinası, bakımını bileceksin, yağını, suyunu, benzinini herşeyi bileceksin! İşte aprilia olsun,gilera olsun,derbi olsun uzak durun diyenler olur ama bilinki bunlar arkadaşımız gibi bilinçsiz ve bu motorlardan anlamayan kişilerdir, örnek vermek gerekirse derbi dtr 125 motoru kullanır(dikkat edin motoru çok met ettiğiniz japon markalardan birisi, motoru dağıtmanız için üstün çaba gerektirir), bu motorun geçmişi 15 seneye yakındır yani kendini ispatlamış bir motordur öyle zorlamayla dağılacak bir motor değildir, bakımını yapma, zaten bitik motor al, gazla gazla sonra dağılsın, eeee ne oldu derbi dandik marka, 140 sayfa olmuş kullanıcılardan ilk sensin böyle konuşan...
    Usta olayına gelirsek, bu motoru sokak arası ustalara verirsen hem seni öperler, hemde motorunu! Herkes anlamaz bu işten, İzmirde olsaydın seni bir yere gönderirdim, motorun sıfırından iyi olurdu! Daha geçen sene benim ustama taaa İstanbul Ferco motordan Derbi GPR 125 gönderdiler, motor hırpalanmış leş gibi,aynı sendeki gibi, motor kol çıkarmış,içi birbirine girmiş!Maliyeti ne oldu biliyormusun, 400TL ve yamaha parçalarıyla,sıfır gibi oldu,İstanbula geri gitti...Demek ne oluyor, birşey daha ekliyoruz bu motoru alırken ustanı da bulacaksın, yoksa senin akıbetin gibi olur, sonra motora b.. atılır. Zaten akıl var mantık var Athena'nın full kiti,blok silindir conta vs full hepsi var 1000TL, nasıl oluyorda orjinal parça 4500TL oluyor,insan bir düşünür,bana o fiyatı verselerdi bak o elemanları nasıl benzetiyordum, hadi yan sanayi aldın japon malı dtr 125 pistonu 40-50TL, 4500'e 10 tane derbi toplanır.
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

  8. #2948
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    Klavyene saglik astalcim , bunca yazilan yazilari hice sayan arkadasimiz umarim yazilanlari anlamaya calisir ,

    selamlar
    First Day Of My Life

  9. #2949
    astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2007
    Şehir
    Manisa-İzmir
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Herkese selam arkadaşlar, 148 sayfa olmuş, herşeyi konuşmuşuz! Birisi geliyor motor patladı diyor ne derbi kötüymüş, birisi kaç basar diyor, birisi ne yakar.... oku kardeşim herşey yazıyor,sabırda bir yere kadar artık! Bu arada motoru sattığım arkadaşta buraya katılmış,derbimin fotoğraflarını gördüm Şansızlık sonucu akü bitmiş, ki yeni takmıştım, gösterge çıkmış onu anlamadım, güle güle kullansın,süper bir motor yokluğuna alışamadım...İşe gidip gelmek için maxi scooter!a tekrar geçeyim dedim ve piaggio X9 500 aldım,motor acayip rahat,yol bilgisayarı,intercom,araç kiti vs yok yok ama birşey yok derbide ki o hırçın tat ve sürüş kalitesi yok! 39HP 40Nm tork var,bastın mı irkiliyorsun ama kıvraklık yok,birde his yok,yani motorun bir parçası değilsin sanki oturduğun yerden sinema seyrediyorsun yol altından akıyor...Bu yüzden tekrar vitesliye dönücem, şuan arayıştayım, iki model göz kırpıyor Yamaha FZ6, Suzuki GSR 600, İtalyandan vazgeçmek zorunda kalıcam artık...Bu da yeni ama satılık motorum İtalyan Mercedesi Bu da ilanım, aklınızda olsun arayan varsa! http://www.sahibinden.com/tertemiz_v...XQQdisplayitem



    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

  10. #2950
    kantele - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Şubat 2009
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    Derbi STX-150
    Şu anda sahibinden.com'daki Derbi ilanlarında tandığınız bir motor var mı? Adana ve Antalya'daki motorlardan birini alabilirim referans verebilirseniz.

  11. #2951
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    arkadaşlar siz bilirsiniz ondan buraya soruyorum 2 el derbi jant takımı lazım nerde ne kadara bulurum bilen varmı yada satan
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

  12. #2952
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    Bahcelievler motovizyon'a sormani tavsiye edebilirim , ellerinde yoksa bile bulmaya calisabilir veya hic olmadi maliyetini soyluyebilirler.

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 ----------

    Alıntı kantele adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu anda sahibinden.com'daki Derbi ilanlarında tandığınız bir motor var mı? Adana ve Antalya'daki motorlardan birini alabilirim referans verebilirseniz.
    http://www.sahibinden.com/3000_de_te...XQQdisplayitem

    Erdem arkadasimiza ait Nude var dusunubilirsin , ben basta olmak uzre bir cok arkadasimiz kefil olacakdir.

    Buda Omer arkadasimizin Racesi ; http://www.sahibinden.com/astsubayda...XQQdisplayitem

    buda sorunsuz bir motosiklet.

    Digerlerinin durumu nedir bilmiyorum ama bilen arkadaslar yanitlar.

    Selamlar.
    First Day Of My Life

  13. #2953
    berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2009
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    son bişey daha sorcam jantın ölcüleri ne sizin motorların 17 inc ama kalınlık ne jantın yanında kaç yazıyor ön arka bildiğim kadarıyla 140-70 lastik takılabiliyodu sizin motorlara bana tam ölcüyü verebilecek biri varsa sevinirim şimdiden teşekkürler

    @jontuq sağol yönlendirme için ama çok pahalı geldi fiyatı
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

  14. #2954
    ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2007
    Şehir
    Lüleburgaz..
    Alıntı samilserkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence 2 sinide alma git 4 zamanlı herhangi bir motosiklet al bu aletler tahmin ettiğinden daha çok başına bela çıkarıyo derbinin veya aprilia nın piston yada silindirinde bi sorun olduğunda 4 buçuk milyar vermek koymayacaksa al ama(servisin piston silindir takımına verdiği resmi fiyattır!!!!!):D çünki orjinal parçaları satılmıyo satılsada bulunamıyo ben bunların hepsini yaşadım kendi yöntemlerimle tamir ettirdim(yan sanayi) ama eskisi gibi olmadı hassas aletler zorlamaya gelmiyo ve kesinlikle sorun çıkarır bence ALMA!!!!
    Sallama arkadaşım Piston 80 lira silindir rektefiye 40 lira + işçilik v.s. taş çatlasın 150 -200 liraya mal olur.
    Rs 250 nin pistonlarını bile 220 liraya aldım ben..
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

  15. #2955
    astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2007
    Şehir
    Manisa-İzmir
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sallama arkadaşım Piston 80 lira silindir rektefiye 40 lira + işçilik v.s. taş çatlasın 150 -200 liraya mal olur.
    Rs 250 nin pistonlarını bile 220 liraya aldım ben..
    Bırak böyle adamları işkembeden sallıyorlar işte onun yetkili servis dediği yeri ben çok iyi biliyorum, derbi gpr dediğinde o ne tıraş bıçağımı diyecek kadar cahilller konularında, oraya gidenler o kadar şikayetçi ki fiyatlarından herkes tanıdığı yere götürüyor motorunu ve orjinal parçalarla çok çok ucuza işini ve bakımını yaptırıyor, mesela ben Derbiyi 2 sene kullandım,yaptığım bakım harcaması 100TL'yi geçmez...Arkadaş getirsin motorunu buraya kalan en az 4000TL si ile birde nude versiyonunu alsın
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar

  16. #2956
    jonturq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Haziran 2005
    Şehir
    Istanbul / Beyoglu
    Motosikleti
    Cosa 200
    eee safak kac acaba

    Bu arada erdemin Nude'si cok dusuk Km ve garanti kapsaminda aklinda bulunsun.
    First Day Of My Life

  17. #2957
    bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sallama arkadaşım Piston 80 lira silindir rektefiye 40 lira + işçilik v.s. taş çatlasın 150 -200 liraya mal olur.
    Rs 250 nin pistonlarını bile 220 liraya aldım ben..
    Extrema bu piston yurtdışındaki satış fiyatımı yoksa buradamı?

  18. #2958
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu da ilanım, aklınızda olsun arayan varsa! http://www.sahibinden.com/tertemiz_v...XQQdisplayitem



    vay anil nasilsin? polo yu sattin mi merak ettim ben istanbuldan selim, vwturk de de colombo bariani icin yazismistik zamaninda ..
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

  19. #2959

    Üyelik
    25 Haziran 2008
    Şehir
    mardin
    Motosikleti
    ramzey125.zealsungs200.. s&t gt250r
    Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hernekadar motorumu satmış olsamda forumu takip ediyorum, arkadaşımızın almış olduğu motor belli, hor kullanılmış, sorunlu bir motor alarak zaten 1-0 malup başlamış olaya! Üstüne kendiside bu motordan anlamadığından motoru patlatmış 2-0 olmuş, sonrada usta bir gol atmış 3-0 olmuş!Sonra ne Derbi alma şöyle böyle, arkadaşım 100 küsür sayfadır yazıyoruz senin gibiler zaten bu motoru almasın, ucuza alayım hava atayım motoru değil bu! Bu zevk makinası, bakımını bileceksin, yağını, suyunu, benzinini herşeyi bileceksin! İşte aprilia olsun,gilera olsun,derbi olsun uzak durun diyenler olur ama bilinki bunlar arkadaşımız gibi bilinçsiz ve bu motorlardan anlamayan kişilerdir, örnek vermek gerekirse derbi dtr 125 motoru kullanır(dikkat edin motoru çok met ettiğiniz japon markalardan birisi, motoru dağıtmanız için üstün çaba gerektirir), bu motorun geçmişi 15 seneye yakındır yani kendini ispatlamış bir motordur öyle zorlamayla dağılacak bir motor değildir, bakımını yapma, zaten bitik motor al, gazla gazla sonra dağılsın, eeee ne oldu derbi dandik marka, 140 sayfa olmuş kullanıcılardan ilk sensin böyle konuşan...
    Usta olayına gelirsek, bu motoru sokak arası ustalara verirsen hem seni öperler, hemde motorunu! Herkes anlamaz bu işten, İzmirde olsaydın seni bir yere gönderirdim, motorun sıfırından iyi olurdu! Daha geçen sene benim ustama taaa İstanbul Ferco motordan Derbi GPR 125 gönderdiler, motor hırpalanmış leş gibi,aynı sendeki gibi, motor kol çıkarmış,içi birbirine girmiş!Maliyeti ne oldu biliyormusun, 400TL ve yamaha parçalarıyla,sıfır gibi oldu,İstanbula geri gitti...Demek ne oluyor, birşey daha ekliyoruz bu motoru alırken ustanı da bulacaksın, yoksa senin akıbetin gibi olur, sonra motora b.. atılır. Zaten akıl var mantık var Athena'nın full kiti,blok silindir conta vs full hepsi var 1000TL, nasıl oluyorda orjinal parça 4500TL oluyor,insan bir düşünür,bana o fiyatı verselerdi bak o elemanları nasıl benzetiyordum, hadi yan sanayi aldın japon malı dtr 125 pistonu 40-50TL, 4500'e 10 tane derbi toplanır.
    şuan bende gt250r var birde marea araba var..

    ilerde sadece zevkine kullanacağım hafta sonu 35 kmlik bir gezi yapacağım.. ve motorda en sevdiğim ani hızlanmayı hız değilde o ataklık çok hoşuma gidiyor..başka bir motor kullanıcısı olarak yiğidi öldür hakkını yeme diyorum
    ya birde hani bir söz var bir deli kuyuya bir taş atar 100 akıllı çıkaramaz...kalın sağlıçakla..
    [B][I][COLOR="Red"]Yüreğini [COLOR="RoyalBlue"] mavi [COLOR="Red"] tut... [COLOR="Black"] (Mehmet KAVAN) :cat:[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/I][/B]

  20. #2960
    astral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2007
    Şehir
    Manisa-İzmir
    Motosikleti
    Gilera, Derbi, Yamaha, Piaggio, Aprilia, Ducati, F
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay anil nasilsin? polo yu sattin mi merak ettim ben istanbuldan selim, vwturk de de colombo bariani icin yazismistik zamaninda ..
    Tanıdım tabi Selim, ben aynı zamanda eski motorcuyumda Polo duruyor, pek kullanılmıyor,satmayada kıyamıyorum. Ben çocukluktan beri hayranı olduğum Alfa Romeo'ya geçiş yaptım, 156 aldım, acayip memnunum...Ama motorsiklet de ayrı bir tutku, haftasonu olsun,havada yağmur olmasın diye dua ediyorum,atlıyorum motoruma aklım nereye eserse,kısaca özgürlük ve rüzgarı hissetmek çok güzel bir duygu...

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:01 ----------

    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster


    şuan bende gt250r var birde marea araba var..

    ilerde sadece zevkine kullanacağım hafta sonu 35 kmlik bir gezi yapacağım.. ve motorda en sevdiğim ani hızlanmayı hız değilde o ataklık çok hoşuma gidiyor..başka bir motor kullanıcısı olarak yiğidi öldür hakkını yeme diyorum
    ya birde hani bir söz var bir deli kuyuya bir taş atar 100 akıllı çıkaramaz...kalın sağlıçakla..
    Emin olun GPR alırsanız üzerinden inmek istemezsiniz,hızlanma,ara hızlanmalar müthiş, 7000-11000arasını göremezsiniz bile,iki zaman ayrı bir tutku,sesi,egzos kokusu,performansı insanı hayran bırakıyor...Aprilia RS 125 olur, Cagiva olur, Gilera olur, Derbi olur hepsi aynı tadı verir...Bulursanız Aprilia RS 250 tam koleksiyonluk olur!
    İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler