Alıntı:
mhyen´isimli üyeden Alıntı
Ya pokemoncuğum kusura bakma ama ben o kapağın düştüğüne inanamıyorum.Ya bunu çaldılar, ya da sen farkında olmadan kırıldı düştü gitti.Durduk yerde düşüp kaybolacak bir parça değil bu sonuçta.Dediğim gibi ya bu iki ihtimal var ya da şimdiye kadar Dylan'larda böyle bir problem duymadığıma göre ps150i çok dandik, dökülüyor  
|
ya nasıl calabilirler şirkette guvenlik gorevlisinin yanında duruyor benim ve arkadaşlarımın motorları akşam cıkarken birşey yoktu ama yola cıktıgımda ufak tefek cukurlarda çan sesi gibi ses gelmeye başlayınca inip baktım vidalar yok buyuk krom parca oynuyor eve geldigimdede aklıma geldi o ince parcada yok (tabi vidalar tutuyor o parcayı

) o zaman ben carptım motoru o parca parcalandı gitti ben de hicbirşey farketmedim oyle guzel carpmışımki cizik bile yok

sizin başınıza aynı durum gelse ne dersiniz kesin calmışlardır diyemi duşunursunuz?
zaten aman motora dokunmayın diyen usta benim gozumde bitmiştir daha dun akşam butun grenaj vidalarını kontrol edeyim dedim yarım gevşek hepsini sıktım heryerini kontrol ettim bircok tam sıkı olmayan (yada gevşemiş olabilir) vidalar cıktı peki bunlar normalmi ben normal olduguna inanmıyorum kıcı kırık cin malının bile grenaj vidaları tam sıkıydı be ne şans varmış bendede yarım yamalak aldım motoru yeni aldıkları cıraklara sıktırmışlardır vidaları
ayriyeten duşen, kaybolan, bozulan her parcayı periyodik olarak buraya yazacagımki herkez bilsin. atasozu harbi gercek cıktı "sakınan goze cop batarmış" dogru
ama yinede motorumu cok seviyorum (okadar para verince motora sorun cıktıkca daha cok sevecegim kesin)