Mehaba Arkadaşlar! Yamahanın X-max'e eşdeğer sayılabilecek bu motoru hakkında bilgisi olan var mı? Ne yolda gördüm, ne forumda muhabbetini duydum! Satışına başlanmadı mı? ne zaman başlanacak? Yorumlarınızı bekliyorum!
Mehaba Arkadaşlar! Yamahanın X-max'e eşdeğer sayılabilecek bu motoru hakkında bilgisi olan var mı? Ne yolda gördüm, ne forumda muhabbetini duydum! Satışına başlanmadı mı? ne zaman başlanacak? Yorumlarınızı bekliyorum!
Fuarda Nisan 20 den sonra fiyat açıklanacak demişlerdi hem x-city hemde YBR250 için, int.sitesinde halen bilgi yok.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
poligrat benim bildiğim satışı fuarda başlamamıştı. fiyatı bile belirsizdi. motor hakkında bildiklerim x max karbüratörlüyken, x city enjeksiyonlu. Dolayısıyla yakıt konusunda biraz daha cimri. lastiklerinin büyüklük olması istanbul yollarında bir artı daha ama torpido kısmının işçiliği ve malzeme kalitesi olarak bana ve arkadaşlarıma xmax in baya gerisinde kalmış gibi gelmişti..
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Majest YP250 tanıtımınıda yaptı yamaha. bakalım Türkiye ye getirecekmi beldeyama.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Beverly'ye bu kdr benzeyen bi motorla piyasada bi dalgalanma yaratmaları zor gibi geliyo! Enjeksiyon iyi aslında ama bagaj olmayışı X-max'e göre çok büyük bi eksi bence! Artık bekleyeceğiz gelmesini ama pek umutlu değilim açıkçası! X-max'in kıymeti daha çok anlaşılacak heralde =)
xmaxın enjeksıyonlusuda var arkadaslar
yanı fuarda fıyat lıstelerınde vardı..
bana beldeyama yetkılısı nısan sonu demıstı fıyatlar ıcın..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
9.999 ytl arkadaslar fiyatı hala merak eden warsa
Evet beklediğimiz maxı scooter gelmiş haberimiz yok...duyunda inanmayın...yada ilk ben farkettim galiba...vede beklediğimiz hayal ettiğimiz fiyata...sadece 9.999 ytl cik...yani 10.000 lira bile değil...
10.000 liraya taş gibi 2.el bir cbf 500 almak ahmaklık olur herhalde...kelepir bu ürün...
yada üzerine 35.000 ytl daha koyup Honda Gold Wing mi alsak...
kimse farketmemiş hayret...güzel makina ama...sonucta scotercılar için klas bir model...çizgiler hatlar bana biraz PIAGGIO yu çağrıştırdı...
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun..._id=9&u_id=224
X-CITY - Ayrıntılı Teknik Özellikler
Motor tipi Tek silindir, 4 zamanlı, su soğutmalı
Silindir hacmi
Çap x Strok
Kompresyon oranı
Maks. gücü
Maks. Tork
Yağlama
Yakıt sistemi
Debriyaj tipi
Ateşleme
İlk Çalıştırma
Vites kutusu
Tahrik 249 cc
69 X 66.8 mm
10 : 1
21 HP-7.500 devirde
2.19 kg-m-5.800 devirde
Islak karter
Yakıt enjeksiyon
Otomatik santrifüjlü
Elektrikli
Elektrik marş
Otomatik
V-Kayışlı
Şase
Ön süspansiyon
Arka süspansiyon
Ön teker hareket mesafesi
Arka teker hareket mesafesi
Ön fren
Arka fren
Ön lastik
Arka lastik Teleskopik çatal
Hareketli ünite
100 mm
105 mm
Tek disk, f 270 mm.
Tek disk, f 240 mm.
120/70-16
140/70-15
Boyutlar
Boyutlar (UxGxY)
Sele yüksekliği
ki teker arası mesafe
Min. Yerden yükseklik
Ağırlık
Yakıt kapasitesi
Yağ kapasitesi 2.175 x 785 x 1.460 mm.
790 mm.
1.470 mm.
165 mm.
165 kg
10.5 litre
Beldeyama A.Ş.tüm kitleme ve kazıklama haklarını saklı tutar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan abı yapmıssın gene yapacanı "Beldeyama A.Ş.tüm kitleme ve kazıklama haklarını saklı tutar..." ben sıtesınde gordum ama fıyatı yuzunden pek konusulacak bı model degıl gıbı 250cc be o fıyat ama dedıgın gıbı İtalyan tasarımı esıntısı var
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ya metehan bı yamaha ıyı alıstı fıyat etıketlerıne 10 mılyar yapıstırmaya zaten ybr 250 10 mılyar x cıty 10 mılyar. ayrıca tıpte yok hız merakı olmayanlar ıcın kymco people 200 u onerırım cunku bunla aynı kasa ve tıpte sadece cc sıne gore beygırı baya dusuk gercı kymco nıye bole bısı yapmıs anlamadım cunku sadece people adlı motorunda bole bır orantısızlık var ama ybr 250 ye hadı 10 mılyar verdınız bı nebzede yok kardesım bunada verılmez herhalde.yaw bu yamaha kafayı yedı ne cıkartsak satarız dıyo adamlar.
biraz vespa ozentisi gordum arti xmax varken alan az olur tahminim
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Bu Capon kafalı capon askerlerine iyiden iyiye uyuz oldum...esinti değil resmen tasarım çalıyorlar...kendileri af buyrun şey kadar...ama yaptıkları motorlar devasa...kendileri tayvan malı küçük şeylere binip bize bunları gönderiyorlar galiba...
xcıtıng gibi benim efsanem bir modelin 0 ının 11.800e (pazarlık yaparsan 11250 bile yaparsın bu piyasada..) satıldığı bir dönemde...(500 cc hee...aman dikkat edin...Hondaya bile beş basar xcıtıngler..) bunu alan fantaaazi sahabı arkadaşlar Ulus ve Etiler bölgesinden çıkar...marak etmeyin siz...
babbaaaaa bunu alallımmmm...
tamam yavrucum...paket yapın hemen motoru şu adrese getirin...
bubaaa ben ford mustang istemiştimmm sen bunu aldınn karne hediyesiii...küstüm ben sana...İsviçreye gelmicem sizle tatile...banaanee..bananee...ben Bodrumda kalıcam işte...anneee babama bişey desene...bana mobilettt aldııııı....
xmaxlerinde üretimi senin 600 f ler gibi kalkacakmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bence fiyat çok uygun, ürünü boşa eleştirmeyin...10.000 ytl olsa ne yapacaktınız
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Yamaha yetkililerinin kulağına, ''Yamaha güzel motosiklet üretiyor'' gibi bir laf gitmiş sanırım.Fiyat belirlemekte bu kadar zorlandıklarına göre, adamlar bu kadar güzel motosikletlerimizi, kaça verelim diye şaşırmış, fiyatları şişirip duruyorlar.Yada satmaya kıyamıyorlar, hani güzel'ya ürettikleri makinalar
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
yamahanın motorları bence normal sınıfındaki diğer markalara göre daha performanslı ben buna şahit oldum ve inanıyorum ama ybr250 o fiyata ayıptır ver 5500 e alsın millet arka kampana motora binsin 9400 ona asla kimse vermez verirsede ybr125 de xmax ın arkasından bakanlar verir :D
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)