x city aldım ben de. sanki şehir içinde 100km/4 lt yakıyor :D sizce de çok degıl mı?
Motorum 2009 model 30 binde. yamaha mototaşta tüm herşeyi değişip öle aldım.
Peki x city içiin led far önerebilir misiniz?
ve de amortisörün oralara takılan led 2 li lambalardan da öneri varsa alabilirim.
Orjinal far ampullerini led ile değiştiriyorlar ama düzgün olmuyor, mutlaka sorun çıkıyor. Orjinal farları kurcalamak yerine ek sis farı taktırın işe yarıyor.
Benim xmax'a ön tarafa sis farı taktırdım, arka stop zaten led, yeterince güçlü olduğu için arka taraf için uğraşmadım ama önde sis farları çok işe yaradı. Normalde farlar aydınlatma konusunda yetersizdi. Sis farlarında hem sarı hem beyaz yanma özelliği var hem de ikisini birden yama özelliği var. Gidonun sol tarafına bir düğme bağladılar, onunla açıp kapatma, istersem sarı istersem beyazı açıp kapatabiliyorum, bir düğme daha var o da istersem çaar modlarda istersem sürekli yanıyor ve basınca selektör yapıyor. Çakar yasak olduğundan çakar modu kullanmıyorum ama sürekli yandığında önümü daha rahat görüyorum ve selektör yapınca artık öndeki arabalar beni farkediyor. Montajı yapan usta sis farlarının açısını yukarı bakıp karşıdan gelen ve önümdekinin gözünü almayacak şekilde ayarlayıp taktı, bir de montaj sırasında orjinal tesisatı kesip biçmedi, her şey soketli şekilde takıldı. Tavsiye ederim.
Motorumun grenaj tırnakları kırık. İstanbulda daha önce yaptırdığınız ve memnun kaldığınız bir yer var mı ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)