Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
79. sayfa BirinciBirinci ... 2969777879

Yamaha XCITY 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de aynı model yılı X City vardı, mahalle arası ve yoğun saatlerde E5 ağırlıklı kullanımda hep 3,8-3,9 yakardı. Uzun yolda (üstelik yolculu olarak) 3,2'ye kadar düşürmüştüm. (Azami 120 km/s'e kadar...)
    Normaldir. Ben de biraz daha fazla yaktırıyordum. Ama çok daha fazla değil.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    x city aldım ben de. sanki şehir içinde 100km/4 lt yakıyor :D sizce de çok degıl mı?
    Motorum 2009 model 30 binde. yamaha mototaşta tüm herşeyi değişip öle aldım.

Alıntı kivanc34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    x city aldım ben de. sanki şehir içinde 100km/4 lt yakıyor :D sizce de çok degıl mı?
    Motorum 2009 model 30 binde. yamaha mototaşta tüm herşeyi değişip öle aldım.
    Daha az yaktıranlar var. Daha çok yaktıranlar da var. Ben daha çok yaktırıyordum.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Peki x city içiin led far önerebilir misiniz?
    ve de amortisörün oralara takılan led 2 li lambalardan da öneri varsa alabilirim.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Peki x city içiin led far önerebilir misiniz?
    ve de amortisörün oralara takılan led 2 li lambalardan da öneri varsa alabilirim.
    Orjinal far ampullerini led ile değiştiriyorlar ama düzgün olmuyor, mutlaka sorun çıkıyor. Orjinal farları kurcalamak yerine ek sis farı taktırın işe yarıyor.

Benim xmax'a ön tarafa sis farı taktırdım, arka stop zaten led, yeterince güçlü olduğu için arka taraf için uğraşmadım ama önde sis farları çok işe yaradı. Normalde farlar aydınlatma konusunda yetersizdi. Sis farlarında hem sarı hem beyaz yanma özelliği var hem de ikisini birden yama özelliği var. Gidonun sol tarafına bir düğme bağladılar, onunla açıp kapatma, istersem sarı istersem beyazı açıp kapatabiliyorum, bir düğme daha var o da istersem çaar modlarda istersem sürekli yanıyor ve basınca selektör yapıyor. Çakar yasak olduğundan çakar modu kullanmıyorum ama sürekli yandığında önümü daha rahat görüyorum ve selektör yapınca artık öndeki arabalar beni farkediyor. Montajı yapan usta sis farlarının açısını yukarı bakıp karşıdan gelen ve önümdekinin gözünü almayacak şekilde ayarlayıp taktı, bir de montaj sırasında orjinal tesisatı kesip biçmedi, her şey soketli şekilde takıldı. Tavsiye ederim.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Motorumun grenaj tırnakları kırık. İstanbulda daha önce yaptırdığınız ve memnun kaldığınız bir yer var mı ?

Motorumun grenaj tırnakları kırık. İstanbulda daha önce yaptırdığınız ve memnun kaldığınız bir yer var mı ?
    İstanbul'daysanız Ümraniye oto sanayi Geçit Oto.

REKLAM ALANI
79. sayfa BirinciBirinci ... 2969777879

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)